M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.921
Kıss FairyLike zencefili denedim dedin dün nasıl oldu yazmadın şutarafagitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana kendi turplu su denemelerimden sonra kazandığım tecrübelerimle bulduğum çözümü paylaşmak istiyorum :roflolçok uzun bi cümle oldu )ya arkadaşlar:S ben ilk kez denedim bunu. ama saçlarım inanılmaz kurudu:S düğüm düğüm oldu.. çamur gibi birbirine girdi açamadım:S neden böyle olmuş olabilir:S:S
Sabah işe giderken manavda turp gördüm sanki yiğenimi görmüş gibi oldum. Sarılasım geldi birden kızlar sanırım kafayı sıyıttırma aşamasına geldim heralde :bbo:
2. denememi de dün akşam yapmış bulunmaktayım 2 saate yakın beklettim.
Yanlız benim saçlarımda ilk yaptığım ki gibi birbirine girdi.
Aynı saçıma tutkalı boca etmiş gibiydi. Dipten dökülme olmasada kırılmalar çoktu.
Ama belirtmek isterimki saçımı taradıktan sonra KABARIK, GÜR, PARLAK ve YUMUŞACIKTI.
Şu birbirine girmesini nasıl önliycem onu bilemiyorum.
Böyle olunca normalinden daha çok dökülüyor gibi geldi...
yaw yok anacaım yok bizim burası yeni kurulan bir yerleşim yeri market var o da tam 1 km:1no2:
canım bu ilk denemen nede olsa bu sefer yumurtasın yap yada içine evde saç bakımında kullandığın yağlarından birer çay kaşığı koy.
veya varsa bemix evigen ampul filanda koyabilirsin.
üzüldüm gerçekten
ama ben de bir kaç kez yumurtasın yaptım o zamanlarda da sonuç güzeldi..Şeniz
Sevgilimin her gün saçlarım için yaptığı iltifatlarla ve burada okuduğum olumlu yorumlarla öle bir gaza geliyorumki, vize dönemimde bile şu stres içinde turplu su yapıyorum.:icecream::roflol:
Kızlar durmak yok turba dewamm...hihoyyyt
canım sana kendi turplu su denemelerimden sonra kazandığım tecrübelerimle bulduğum çözümü paylaşmak istiyorum :roflolçok uzun bi cümle oldu )
aktardan bir şişe mecit efendi saç bakım yağı al.saç uçlarına bu yağı sür.sonrasında turp maskesini sür ve o şekilde beklet. saçını şampuanladıktan sonra ise gliss durulanmayan saç kremi var sprey şişede .hem yumurta kokusu kalmıyor saçta hem de çok kolay taranıyor.bu şekilde çok daha iyi sonuç alırsın inşallah
Şeniz
Canım saç tipin kuru demek , içine zeytinyagı koyarsan bunu engelleyecektir, tecrübe eden arkadaslarımız önermişti yerimseniben
bana kuaförüm eğer saçlarında oriel varsa sakın hiçbir yağı kullanma demişti. sertleşir ve daha çabuk kırılıp koparmış. haberiniz ossun. yerimseniben
bana kuaförüm eğer saçlarında oriel varsa sakın hiçbir yağı kullanma demişti. sertleşir ve daha çabuk kırılıp koparmış. haberiniz ossun. yerimseniben
slm kızlaarrr :1hug: turplu suyumu az önce uyguladım saçıma bende.birde kahve yaptım kendime ohh keyfime diyecek yok :CüvCüv: saçlarım sağlıkla uzuyor daha nasıl keyifli olmamki :lepi:
bu arada bende bakım yağı kullanıyorum ve saçımda oriel var.şunu diyebilirimki ben saçlarımı bu yağlar sayesinde kurtardım...kuaförün neden öle sölediki acaba şaşırdım bak şimdi fisfisfis
rica ederim ne demek yayerimseniben mutluysanız emin olun bende pişman değilim paylaştıgım için a.sasıl biz sana tşk edrz ya da kendi adıma konuşiim.böle güzel bişii bizle paylaştıın için çok mutluum =)
çok çok mutlu oldum canım benimde keyfime diyecek olmuyor sizden mutlu haberleri alınca :1hug:
aslında bende şaşırdım ama herkesin saç tipi farklı bu turp bile yüzde yüz herkese yaramadı yaramayan 4-5 arkadasımız cıktı içinden , saç tipiyle alakalı..olabiliyor malesef yanibenneyaptımki
rica ederim ne demek yayerimseniben mutluysanız emin olun bende pişman değilim paylaştıgım için a.s
çünkü bazen işe yaramayanlar olabiliyor ozaman keşke paylaşmasa mıydım diye soruyorum kendime :çok üzgünüm:[/QUOTE
iyi ki paylaşmışsın fairylike paylaşmasaydın biz ne yapardık sonraaa :1shok:S
sen üzülme saç tipiyle alakalı seninde dediğin gibi...herkeste aynı etkiyi gösterecek die bişey yok yani.deneyerek öğreniyoruz bizlerde.iyi ki denemişim diyorum bende...
sen üzülme canım benim.dur öpiim moralin düzelsin yerimseniben Şeniz