Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

:roflol:yalanmı şekerim:roflol:bi taraftan saç uzatmaya çalışırken bi taraftan saç dökmeye çalışıcam diye korkuyorum

gelecek korkusu(!)kaydirigubbakcemile3:roflol:

haklısın hayatım sırnaşık şey bu bnm bioxcin işime benzedi,saçlarım dökülmesin yenileri çıksın die kullanırken ya alnıma değerde oralardada çıkarsa diodum annemde yaa tabi o kdr etkiliki hemen oralarda çıkar dmşti sırnaşık şey ama bnde hakettim bu cvbı dimi dışarda satılan hangi ürün bu kdr etkiliki dha kafamda saç çıkarmadan alnımdada çıkarmı die düşünüorum !!

bi gün güzellik uğruna her tarafımız dökülecek parça parça.saç cilt göz kaş derken.. hepsinin ayrı ayrı maskeleri.....
ama öğrendim ya yapmasam çatlarım valla
buzdolabındaki sebzeleri yemek için deil maskeler için tüketiyoruz..baktımda şimdi dolaba bi tanecik turp varmış salataya koymicam maske yapıcam

ıyyyyy ben ztn turp.un tadını hiç sevmiorum en iisi saçıma kullanmak =)

aslinda cok faydali.. hazmi kolaylastiriyo.tıka basa yemek yiyorum pesinden 1 dilim turp..sanki onca yemegi ben yememisim gibi hafif oluyorum.kiloada almiyorumm.söylemesi ayip cok pis bogazimdir:lepi:

aslinda cok faydali.. hazmi kolaylastiriyo.tıka basa yemek yiyorum pesinden 1 dilim turp..sanki onca yemegi ben yememisim gibi hafif oluyorum.kiloada almiyorumm.söylemesi ayip cok pis bogazimdir:lepi:

:roflol::roflol::roflol: ne güzel sende hiçbir hastalık cıkmaz kardeşimkaydirigubbakcemile3

bnmde hiç iştahım yokturrr =) ondan hiç öle şelere ihtiyacım yok kilo almaa çalışıorum,neseki henüz turp yemek zorunda diilimsırnaşık şey

kızlarr...ben uygulayıp saçımı sertleştirdi ama uzattı demiştim..evet saçımı sertleştirdi döktü ama aynı zamanda uzattı..ama ben eşşeki naptıımmm uğraşamam dedim gittim çıt çıt saç aldımm artık onu kullanacağım..2 yıla kadar kullanabilirmişim..o zamana dek zaten benim saçım kalçamı da geçerr:dance:
fairylike..tesekkrler canım her şey içn:teytey:a.s.

öncelikle aranıza yeni katıldım =) ilk mesajım buraya olsun =)

saçım şuan turplu suda =) ama benim uygulama amacım çok yönlü.. Eğer bu turplu su bana iyi gelirse %100 herkese iyi gelir.. Çünkü başımda yaralar var stresten dolayı..3. sınıfta çok çalışmaya başladım ve stresten yaralar çıktı ve bunun tedavisi yok.. Yıllardır gitmediğim doktor kalmadı.. Şimdi öss stresinden daha da bi arttılar.. Saçlarım dökülüyo hem de çok, çok zor uzuyor, şekil almıyor, fön bile doğru düzgün tutmuyor.. Şimdi bakalım saçımda ne gibi değişiklikler olacak.. Saçım uzar ve dökülmesini azaltırsa keyfime dicek yok.. Hele bir de yaralarıma iyi gelirse öss'yi kazanmış kadar mutlu olurum =) çünkü yaralar sinirlendirebiliyor..

1 hafta boyunca her gün yapacağım..

Ayrıca kokusunu ben almadım ama anneme sorunca gerçekten kötü kokuyor dedi. Ama bizimkiler bildiği için pek bir şey demedi Ayrıca anneme anlattım o da yapacak

İlk yıkamamdan sonra nasıl olacak acaba =)

rica ederim bitanem , çıtçıtların hayırlı olsun yerimseniben

canım sende összedesin demek benim gibi Şeniz
benim saçlarımda cok dökülüyordu bunun sayesinde hayata döndüler valla...
inşallah annecigine de sana da yarar, merakla bekliyorum sonuclarınızıııhihoyyyt

inşallah yarar yaa çünkü ilaçlara verdiğim paradan çok umutlanmaktan bıktım.. İlaç sürünce saçım yağlanmış kirli gibi duruyordu bir de =(

Gelişmelerini yazacağım =)

konuyla hiçbir alakası yok ama merak ettim kardeş...:sm_confused: öss formları ne zaman yatırılacak.bende bu sene girmek istiyordum umarım geç kalmamışımdır

saçlarımı yıkadım geldim.. bildiğiniz üzere bugün ilk kez siyah turp kullanmıştım.. aslında çok büyük bi değişiklik bekliyordum.. artık ne bekliyorsam saçlarımın birden 5 cm. uzamayacağını biliyordum ama neysee.. yani sonuç şu ki arkadaşlar uzama konusunda tabiki bilemeyeceğim ama yumuşaklık parlaklık vb. konularda kırmızı turp yaptığım zamnlardan pek bir farkı olmadı..

konuyla hiçbir alakası yok ama merak ettim kardeş...:sm_confused: öss formları ne zaman yatırılacak.bende bu sene girmek istiyordum umarım geç kalmamışımdır

daha başlamadı bile =)

..

Saçlarımı yıkarken çok fazla döküldü önceden bu kadar dökülmüyordu eğer tüm hafta böyle dökülürse kel kalırım ben ya =( saçlarım dökülüyor diye taramıyordum bu sefer taradım yine döküldü tabi =( ama uçları çok değişik oldu kırık olan kısım hemen ortaya çıktı =( hem de baya fazla ama kestirmicem uzamaya başlarsa ancak kestiririm ilk başta sert gibiydi ama şuan iyi.. Umarım iyi gelir..

eveeeet bu akşamda yaptım fairylikecim. ama bu sefer içine ısırgan otuda attım. (ne bulursam atıyom Allah sonumu hayır etsin:) )
saçlarım yımyımışak:) hatta ve hatta düzleştiriyo bu turp benim saçımı yaaa yerim ben bu turbu:)

zencefil almaya üşendim aktarlar uzaktada, havada soğuk bnde tembelim dedim sonra alırım. Ama aklımda kalmıyo değil. yarın gidicem bakalım onuda alırım içimde uhde kalmaz.
yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara selaaam olsun.

kızlar benim de saçlarım uzun ve röfleli.. fakat röflelerimi herhangi bir boya ile kapatamadığım için ve artık kendi saç rengime dönmek için bugünden itibaren ben de bu turplu suyu uygulamaya karar verdim.. yalnız birşey sormak istiyorum.. önce saçlarımızı yıkasak, sonra bu turplu suyu uygulasak sonra tekrar yıkasak olmaz mı? acaba bu su temiz saça uygulansa daha iyi sonuç verir mi? hani gözenekler o zaman açık oluyor ya?? bu şekilde uygulayan var mı bu suyu?

ben bugün saçlarımı kısacık kestirdim...yanmış saçlar ne kadar sağlıklı uzayabilirki diyerek gittim kestirdim...bakalım bu turplu su ne kadar sürede uzatacak saçlarımı sabırsızlıkla bekliycem :))

sağlıklı uzasın saçların inşallahn cnm :1hug:
aslında benimde kestirmem gerek cnm ama kestirmiorum ya kıyamıom ben :çok üzgünüm:
yanmış saçlarımda yavaş yavaş uzuyo işte napim az daha uzasın belki bende kestiririm :sm_confused:
zaten boyaya tövbe ettim en iyisi boyasız saçlar bence bide turplu bakım yapınca dipteki saçlarıma dokunuyorum yumuşacık uçlara yani boyalı yerlere dokunuyorum çalı gibi :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…