Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar benim de saçlarım uzun ve röfleli.. fakat röflelerimi herhangi bir boya ile kapatamadığım için ve artık kendi saç rengime dönmek için bugünden itibaren ben de bu turplu suyu uygulamaya karar verdim.. yalnız birşey sormak istiyorum.. önce saçlarımızı yıkasak, sonra bu turplu suyu uygulasak sonra tekrar yıkasak olmaz mı? acaba bu su temiz saça uygulansa daha iyi sonuç verir mi? hani gözenekler o zaman açık oluyor ya?? bu şekilde uygulayan var mı bu suyu?

ben öyle yapıyorum canım ama daha yeniyim 4 defa yaptım bide benim saçlar yağlı öyle yapmayı daha doğru buldum gerçekten saçımda uzama var gibi

sırf farkı anlamak için saçımın rengini değiştirecem ama bilmiyorum karada veremiyorum bi yandan kendi saçlarım uzasın istiyorum bi ay önce koyukestane yapmıştım doğal saç rengime yakın ondan anlamıyorum tam olarak :uhm:

kızlaaarrrr bende gelddiiimmmmm kaydirigubbakcemile5 üye olmadan şu turplu su iksirini bu gece beşinci kez denedim bende :dance: ve faydasınıda görünce üye olup paylaşmak istedim sizinle...saçlarımı yeni boyadığım için gözle görülür bir gelişme yok ama uzadı uzadı biliyorum hihoyyyt en azından saçlarımı topladığımda artık yanlardan düşmüyorlar...ve herzaman olduğundan daha sağlıklı durumda saçlarım...
teşekkür ederiiimmm rapunzelciimmm Şeniz ( yeni üye adını unuttum.rapunzel dememde sakınca yok umarım :eek: )

kızlaaarrrr bende gelddiiimmmmm kaydirigubbakcemile5 üye olmadan şu turplu su iksirini bu gece beşinci kez denedim bende :dance: ve faydasınıda görünce üye olup paylaşmak istedim sizinle...saçlarımı yeni boyadığım için gözle görülür bir gelişme yok ama uzadı uzadı biliyorum hihoyyyt en azından saçlarımı topladığımda artık yanlardan düşmüyorlar...ve herzaman olduğundan daha sağlıklı durumda saçlarım...
teşekkür ederiiimmm rapunzelciimmm Şeniz ( yeni üye adını unuttum.rapunzel dememde sakınca yok umarım :eek: )

ayy bizim için mi üye oldum canımmŞeniz hoşgeldin aramıza cok begeniceksin burayı eminima.s.
işine yaramasına cok cok sevindim içim rahat uyuyabilirim:asigim:
rica ederim canım rapunzel diyebilirsin tabikiŞeniz
öpüyorum tatlım daim olsun mesajlarım inşallah...
Şimdilik hoşçakal:eek:

evet sizin için üye oldum teşekkür etmek için :asigim: haddi bakalım sizinleyim bende artık...durmak yok turpa devam :teytey:

yirim teşekkürünü kız seninŞeniz
aa turpsuz olur mu onsuz hayatın ne anlamı var :dance:
şimdilik cıkıyorum yarın görüşürüz kuzum , iyi forumlar a.s.

Bu akşam bir kez daha yapacağım. Yani deneme 2.

Evdekiler kokudan şikayetçi.
İlk önce bizim evdeki ufaklık gaz çıkarıyor sandılar odayı boşalttılar. Ben kıs kıs gülüyorum. Sonra tabii çaktılar, Şimdi benlen dalga geçiyorlar.
Akşam misafirde gelecek. Sanırım kokudan dolayı erken kalkacaklar hihoyyyt

muhahahah:KK70: hazırlıyorum turp suyumu. umarım ew arkadasım rahatsız olmaz:KK70: bakalım.. ilk denemem bu.. 2güne bi uygulıcam..

5***** mükemmelyerimseniben:nazar::hooray:

teşekkür ederim değerlendirmen için canım benim Şeniz, çekemeyenler düşürdü zaten konunun yıldızlarını eminim:nazar:
Bu akşam bir kez daha yapacağım. Yani deneme 2.

Evdekiler kokudan şikayetçi.
İlk önce bizim evdeki ufaklık gaz çıkarıyor sandılar odayı boşalttılar. Ben kıs kıs gülüyorum. Sonra tabii çaktılar, Şimdi benlen dalga geçiyorlar.
Akşam misafirde gelecek. Sanırım kokudan dolayı erken kalkacaklar hihoyyyt

hahaha :))) alemsin canım ya sırnaşık şey sonuclarını da bekliyoruz...yerimseniben

muhahahah:KK70: hazırlıyorum turp suyumu. umarım ew arkadasım rahatsız olmaz:KK70: bakalım.. ilk denemem bu.. 2güne bi uygulıcam..

inşallah olmaz hatta söyle oda yapsın:jeyyar: bol şans canımhihoyyyt

fairlike nasılsın cnm bir süredir ugrayamadım buraya ama hep aklımdaydın bende maalesef ki 2 kere yaptım turplu suyu saçlarım dogal renkte oldugundan anlamadım saç diplerinden uzadıgını ama ben uzadıgını hissediyorum..inş devam eder....sende gelişmeler nasıl?hülyalıda zencefil tarifi vermiş oda güzel önce turplu su arkasından zencefil sonra beklet bu hafat sonun denemeyi düşünüyorum turbu zencefilde almayı unutmazsam onuda arkasından deneyecegim..hadi ben kaçtım öptm.

fairlike nasılsın cnm bir süredir ugrayamadım buraya ama hep aklımdaydın bende maalesef ki 2 kere yaptım turplu suyu saçlarım dogal renkte oldugundan anlamadım saç diplerinden uzadıgını ama ben uzadıgını hissediyorum..inş devam eder....sende gelişmeler nasıl?hülyalıda zencefil tarifi vermiş oda güzel önce turplu su arkasından zencefil sonra beklet bu hafat sonun denemeyi düşünüyorum turbu zencefilde almayı unutmazsam onuda arkasından deneyecegim..hadi ben kaçtım öptm.

Allah'a şükür gayet iyiyim canım teşekkür ederim cok naziksinŞeniz
benim saçlar cok güzel gidiyor uzuyor ve bakımlılar ....süprizzzzz
Olsun canım yapamamış olabilirsin bende 1 ay kadar ara vermek zorunda kalmıştım yerimseniben ama simdi yine başlıyorum, hadi hepimize kolay gelekaydirigubbakcemile5

FairyLike paylasimin icin tesekkür ederim.Bir ay gibi uzun bir zaman oldu konuyu okuyali ama ben gözlem yapiyordum.Memnn olanlarin sayisi bir hayli artmis.Bu gün bende pazardan 3 adet kocaman siyah turp aldim.Simdi sana soracagim bu kocaman turplarin her bir tanesini bir keredemi kullanmaliyim.Cok gelmezmi??(turpn tanesi yaklasik 700 gr felan)
Hemen aklima takilan bir soruyu daha sorayim turpun kabbuklarini soyacakmiyiz:)

Son düzenleme:
yirim teşekkürünü kız seninŞeniz
aa turpsuz olur mu onsuz hayatın ne anlamı var :dance:
şimdilik cıkıyorum yarın görüşürüz kuzum , iyi forumlar a.s.

yi hayatım yi sırnaşık şey

az önce yiğenim geldi ve 1 haftadır görüşmüyoruz.''teyzeee saçların çok hoş gözüküyoo uzamışmı sanki ne'' dedi banaa sositososito
çok mutlu oldum çookkk...az önce aynaya baktığımda farkettimde önlerimde küçük küçük saçlar çıkmış yavrUlarım oldu benimdee :teytey:

seviyorum seni FAİRYLİKE Şeniz

fairlike canım ya nasıl yapılıyor bu turplu yumurta tarif istiyorum ve bekletme süresi yıkaması falan anlatırmısın?

fairlike canım ya nasıl yapılıyor bu turplu yumurta tarif istiyorum ve bekletme süresi yıkaması falan anlatırmısın?

canım ben cevaplayım istersen...
iki orta boy turpu rendeliyoruz rondodanda geçirebilirsin.ben öyle yapıyorum rendelemek zor oluyo biraz :1closedeyes: rendelediğimiz turpu 3 4 bardak suda yarım saat kaynatıyoruz.daha sonra kaynayan turplu suyumuzu süzüyoruz ılımaya bırakıyoruz.soğuya yakın ılık oluncada içine bir tane yumurta sarısı ekliyoruz süprizzzzz

bu yaptığımız karışımı saç diplerimize iyice yediriyoruz.daha sonra saçlarını poşetle yada strechleki suyu akmasın.2 saat bekletip yıkıyoruz.daha fazlada bekletebilirsin... iki günde bir uydulaman yeterli canımcım kaydirigubbakcemile5
siyah turp bulabilirsen onu yap.ama bulmakta zorlanırsan kırmızıda aynı sonucu veriyo...
bol turplu sağlıklı günler canımcım :teselli:

X