E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.841
üzülüyorum alnım daralacak diye..:roflol:
çook güldürdün beni yaaasırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülüyorum alnım daralacak diye..:roflol:
:roflol:yalanmı şekerim:roflol:bi taraftan saç uzatmaya çalışırken bi taraftan saç dökmeye çalışıcam diye korkuyorum
gelecek korkusu(!)kaydirigubbakcemile3:roflol:
ıyyyyy ben ztn turp.un tadını hiç sevmiorum en iisi saçıma kullanmak =)
aslinda cok faydali.. hazmi kolaylastiriyo.tıka basa yemek yiyorum pesinden 1 dilim turp..sanki onca yemegi ben yememisim gibi hafif oluyorum.kiloada almiyorumm.söylemesi ayip cok pis bogazimdir:lepi:
kızlarr...ben uygulayıp saçımı sertleştirdi ama uzattı demiştim..evet saçımı sertleştirdi döktü ama aynı zamanda uzattı..ama ben eşşeki naptıımmm uğraşamam dedim gittim çıt çıt saç aldımm artık onu kullanacağım..2 yıla kadar kullanabilirmişim..o zamana dek zaten benim saçım kalçamı da geçerr:dance:
fairylike..tesekkrler canım her şey içn:teytey:a.s.
öncelikle aranıza yeni katıldım =) ilk mesajım buraya olsun =)
saçım şuan turplu suda =) ama benim uygulama amacım çok yönlü.. Eğer bu turplu su bana iyi gelirse %100 herkese iyi gelir.. Çünkü başımda yaralar var stresten dolayı..3. sınıfta çok çalışmaya başladım ve stresten yaralar çıktı ve bunun tedavisi yok.. Yıllardır gitmediğim doktor kalmadı.. Şimdi öss stresinden daha da bi arttılar.. Saçlarım dökülüyo hem de çok, çok zor uzuyor, şekil almıyor, fön bile doğru düzgün tutmuyor.. Şimdi bakalım saçımda ne gibi değişiklikler olacak.. Saçım uzar ve dökülmesini azaltırsa keyfime dicek yok.. Hele bir de yaralarıma iyi gelirse öss'yi kazanmış kadar mutlu olurum =) çünkü yaralar sinirlendirebiliyor..
1 hafta boyunca her gün yapacağım..
Ayrıca kokusunu ben almadım ama anneme sorunca gerçekten kötü kokuyor dedi. Ama bizimkiler bildiği için pek bir şey demedi Ayrıca anneme anlattım o da yapacak
İlk yıkamamdan sonra nasıl olacak acaba =)
öncelikle aranıza yeni katıldım =) ilk mesajım buraya olsun =)
saçım şuan turplu suda =) ama benim uygulama amacım çok yönlü.. Eğer bu turplu su bana iyi gelirse %100 herkese iyi gelir.. Çünkü başımda yaralar var stresten dolayı..3. sınıfta çok çalışmaya başladım ve stresten yaralar çıktı ve bunun tedavisi yok.. Yıllardır gitmediğim doktor kalmadı.. Şimdi öss stresinden daha da bi arttılar.. Saçlarım dökülüyo hem de çok, çok zor uzuyor, şekil almıyor, fön bile doğru düzgün tutmuyor.. Şimdi bakalım saçımda ne gibi değişiklikler olacak.. Saçım uzar ve dökülmesini azaltırsa keyfime dicek yok.. Hele bir de yaralarıma iyi gelirse öss'yi kazanmış kadar mutlu olurum =) çünkü yaralar sinirlendirebiliyor..
1 hafta boyunca her gün yapacağım..
Ayrıca kokusunu ben almadım ama anneme sorunca gerçekten kötü kokuyor dedi. Ama bizimkiler bildiği için pek bir şey demedi Ayrıca anneme anlattım o da yapacak
İlk yıkamamdan sonra nasıl olacak acaba =)
konuyla hiçbir alakası yok ama merak ettim kardeş...:sm_confused: öss formları ne zaman yatırılacak.bende bu sene girmek istiyordum umarım geç kalmamışımdır
ben bugün saçlarımı kısacık kestirdim...yanmış saçlar ne kadar sağlıklı uzayabilirki diyerek gittim kestirdim...bakalım bu turplu su ne kadar sürede uzatacak saçlarımı sabırsızlıkla bekliycem :))