Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Bacılar okudum daha önce hiç bilgim yoktu genelde keraste loreal vishy gibi markaların saç için ilaçlarını kullanıodum aslında çokta bi halta yaradıklarını söleyemicem aşırı pahalı olmaları haricinde sadece lorealin serumu tamamen dökülmeyi kesip yeni saçlar çıkarıo bunu garanti edebilirim.. bir ayda saçıma dörtyüz milyon harcadığımı bilirim... çok aşırıymış derseniz eğer adice bir suikast klava: ve biri şampuanımın içine tüy dökücü krem boca etti ve herkesin imrendiği saçlarım erimişti.. :çok üzgünüm:nese şuan baya düzeldi eski haline döndü sayılır ama çabuk uzamasınıda istiom bunları denicem turplu suyu ve zencefil olayını bugünden başlicam haftaya ilk değerlendirmelerimide yazarım iyi olur insallah :enbuyukkk:

nasıl yaaa :tomato:
tanıdığın biri mi şampuanının içine tüy dökücü krem boşaltmış.. yuhh kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
çok çok geçmiş olsun :1shok:

saol canım :teselli: valla gayet iyi tanıdığım biri abimin eşi ruh hastası nalet klava: ogün saçlarımı yeni röfle yaptırmıştım ve cidden herkes imrenirdi oda yaptırmak istedi abim izin vermedi ve akşam saçı yıkadım saçlar elimde kaldı nasıl olur derken çöp kutusunda tüy dökücü kremi bulduk ki evde kimse öle bişe kullanmazdı sonra şampuanı icelettim onun içine koyulmuş ağlamaktan bi hal olmuştum psikolojim bozulmuştu saçlarım kısacık kesilmek zorunda kaldı senağlama o gün bugündür abimlede soğuğum bi buçuk yıl oldu şimdi eski haline dönüo sayılır allah bildiği gibi yapsın diyorum...

geçmiş olsun canım senin için gerçekten zor olmalı...sende kullan tabi turplu su ve sonrasında zencefilli su canım değişimi göreceksin saçlarında:)) kaydirigubbakcemile5

ayy cok uzuldum cnm yaa cok gecmis olsun:teselli:ne kotu insanlar varyaa ben olsam sacini basini yolardim onun heralde:mymeka:
bu arada arkadaslar ilk turplu suyumu dun yaptim ve saclarimda anormal bi canlanma var yumusaciikkhihoyyyt FAIRYLAIKE bitanesin:hooray:

Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri k.k. klübüne üye olduğum halde ara vermişim işlerden dolayı taki saçlarım dökülünceye ve kopuncaya kadar.
Saçlarım boyadan sonra söndü gitti desem yalan olmaz.
Gür bir saçım varken, bu halde olmak kötü koydu bana... Şimdi merak ettiğim dökülen seyrelen saçlarımın yerine saç çıkarmı. Uzun süreli kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.

O kadar çok sayfa olmuşki bu konuda ilk 50 sayfayı genel olarak okudum, diğer sayfalara ara ara baktım. İşten fırsat buldukça...

Dün akşam ilk defa denedim ama 1 saat bekletebildim. Migren olduğu için.
Umarım bende sevinç çığlıkları atarım.

cok cok sevindim canım yaa Şeniz
teşekkür ederim sende öylesin

canım benim önden saçlarım cıktı hatta bir sürü arkadasın yeni saçları fışkırdı ... ben bu turp sadece uzatıp bakım yapıyor derken kimisin sacını cıkardı kimisinin dökülmesini kesti...Şeniz
işte böyle canım geçmiş olsun ve inşallah bir an önce düzelirsin kaydirigubbakcemile5

bu arada sollina üzülme Allah'a havale et saçsız kalır belki anlar hatasını, kesin çekememiştir seni :dilcikar: denediin zaman mutlaka bekliyorum sonuclarını canıma.s.

ya ben saçımı kısacak yaptım hala kırıklar var bissirü saçlarım tarrken açılmıo ne yaparsam yapımm oondan geçtim uzamaıo hiç

teşekkürler canım;

artık bizde yapa yapa deneyimlerimizi anlatırız.

inşallah işine yarar canımkaydirigubbakcemile5
ya ben saçımı kısacak yaptım hala kırıklar var bissirü saçlarım tarrken açılmıo ne yaparsam yapımm oondan geçtim uzamaıo hiç

canım dene benimde saçlarımda cok kırık vardı ve ince telli olmasına ragmen şuan harikalarŞeniz

son derse girmedim bugün.. bi koşu önce pazara uğradım turp aldım sonrada eve geldim :) annem duysa turplu su yapmak için derse girmediğimi kesin öldürürdü beni :) şimdi sardım saçlarımı bekliyorum.. ve bugün bi ilk... sonunda siyah turp buldummmm :)

enemm dersini mi astın bakim sen:mymeka: neyse siyah turp bulmuşsun değmiş bari:jeyyar:
siyah turpla ilgili yorumlarını da merakla bekliyorum canımŞeniz

mrb arkadaşlar :teytey:
ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyoum turplu suyu
çok faydasını gördüm
daha öncede yazmıştım saçım kıvırcık oldğu için uzadığını anlamak çok zor
ama saçlarım yumuşacık oldu
en son dün akşam yaptm
hergün yapmak istiyorum
sizce bunun bi mahsuru olurmuCADIARZU
yani saç alışır sonra bırakınca kötü olurmu fln?
hergün kullanan varsa yazarsa sevinirim

Yaw böyle konular açıyosunuz kanıma giryosunuz
bakmıcam bakmıcam diyom dayanamıyom yaaaa..klava:
şimdi ben 100 küsür sayfayı tek tek nasıl okuyacamm ben okuyana kadar mevsim degişecek...:uhm:
şincik atlaya atlaya sayfaları okudum beynim turp gibi oldu kafamçokkarıştı
kısaca anlatın bakemm bana nasıl yapıyosss...:uhm:
bide zencefil uyguluyomuşunuz...
bende yarıon başleyem uygulamaya saçlarım elimde kalıyo artık dökülmekten zaten uzamıyo bide iyice kel kalacam yakında...klava:
bide üstüne saçlarım dalgalı ama öyle düzenli dalga degil bomba yutmuş gibi dolanıyom ortalıkta...:1ninca:
tüleriyo yumuşatmak için saç kremi kullanıyom ayrıca oda saçı daha çok döküyor...senağlama
şimdi bu turp hani pazarlarda dışı siyah içi beyaz olan salatalar için kullandıgımız turpmu yoksa başka bişeymi...
zencefili nasıl uygulucaz ...
ikisini aynı andamı uygulucaz...
çok soru sordum farkındayımm...
idare edin yaşlı ve hasta bi kadınım kafam basmıyo bazen ....-tatlicadiarzu-

Estağrifullah canımsengözlerimebaksanab
zencefil konusu var Saç bakımında oraya da bakabilirsin.Aktardan aldıgın zencefil köklerini kaynatıyorsun bir bardak suda sonra sacına sürüyorsun ...bu kadar...turplu su için ilk sayfanın ilk mesajına bakarsan tüm bilgiler orada...turpa gelince aynen bahsettiğin turptan kullanıyoruz canımŞeniz

yarin sinavim var ama hemmmen banyoya yollaniyorum an itibariyle :) hafta sonuna kadar benden haber çıkmazsa bilin ki aynada saçlarımı seyrediorum :)

inanmıyorum canım yaaa..şok şok şok oldum...gerçek bir ruh hastasıymış .böyle birşey kırk yıl düşünsem aklımın ucundan geçemez.bir röfleyi kıskanınca bunları yapıyorsa umarım yüzünü yada vücudunda bi yerlerini kıskanmaz cnm..

turplu suyu şiddetle tavsiye ediyorum.buradaki onlarca arkadaşımız vede ben fairlike arkadaşımıza minnettarız.
zencefil konusunda ise bugün ilk kez denememe rağmen çok parlak oldu saçlarım az sonra o topike de yazıcam..

en kısa zamanda eski sağlıklı saçlarına kavuşabilmen dileğiyle sevgiyle :teselli:

kızlar bugün ilk kez yaptım turplu suyu gerçekten yumuşacık oldu saçlarım =)) tşkler fairylike!! ama ölçmeyi unutmuşum nese bi kerede uzamıo nası olsa şimdi ölçüümde bi haftada ne kdr uzucak bakalım??

kızlar bişey daha eklemek istiyorum.aslında bir çok arkadaşımız bahsetmiş ama onların yalnız olmadığını belirtmek istedim.
alnımda saçımın bittiği yerde ve ensemde bi sürü küçük saçım oldu.yavrularım oldu:sm_cool:seviniyorum saçlarımın dökülen yerlerinden de saçlar çıkıyodur herhalde diye..

üzülüyorum alnım daralacak diye..:roflol:
yinede güzel dökülen saçlarım yeniden çıkıyo galiba ..:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…