Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Fairylike ve yagmurlar67 cok cok saolun kizlar yaa allah razi olsun sizden canlarim benim ŞenizŞenizkiz iy dedin pazara mi gitsem acep orda bulurum belki.eh artik pazardada bulamazsam bi sandala atlayip trye gelcem olmicak basta turlu kaydirigubbakcemile3bu saci ben bele getircem ne olursa olsun kararliyim:sm_cool:ben yunanistanda girit adasindayim cnm kaydirigubbakcemile2

canım sen bak pazara olmadı gerçekten kargo ile yollarım turp ve zencefil.tasalanma sen saçlarımız belimizde olacak hepimizin:)) kaydirigubbakcemile5

sağol canım. inşallah canım benim bulur oralarda.olmadı yollarız yardımlaşmak gibisi var mı dimi ama.yeter ki yüzler gülsün :1hug:

ya kızlar saçlarım hala parıl parıl.. bu ya zencefilin etkisi ya da turplu suyla zencefilin etkisi.. bugün saçlarımı elimden alamadım resmen .. vee güzel sonucu açıklamak gerekirse tam 10 gün önce saçlarımı boyamıştım.. saçımın ön kısmında 5-6 tel beyazım var yanyana.. saçlarımı boyadığım için onlar da kapanmıştı.. bugün bi bakiim birazcık çıkmıştır herhalde die tam 1 cm. olmuş dipten gelen 5-6 tel beyazım.. yani 10 günde 1 cm. uzamış ve sadece 3 kez yaptım 10 gün içinde turplu suyu.. artık daha sık yapıcam inşallah sizi seviyorummmmm

sağol canım. inşallah canım benim bulur oralarda.olmadı yollarız yardımlaşmak gibisi var mı dimi ama.yeter ki yüzler gülsün :1hug:

haklısın canım , cok haklısın Şeniz

cok sevindim gayeecimmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
inşallah darısı basına herkesin, cok sağol canım paylaştıgın için..kaydirigubbakcemile5
bizde seni seviyoruzzz kaydirigubbakcemile3

Hatın kızlar yarın turplu su günüm :dance:
Bugün yapamadım çünkü erken gittim ve okuldan yeni geldim
Yarın saçlar bayram edicek :teytey:

Hatın kızlar yarın turplu su günüm :dance:
Bugün yapamadım çünkü erken gittim ve okuldan yeni geldim
Yarın saçlar bayram edicek :teytey:

bitanem ya bende dün zencefil yapacaktım ama yapamadım üzgünüm :çok üzgünüm:
turplu suyumu da yapamadım , millete laf yetiştirmekten sanki bananeyse:çok üzgünüm:
zencefili bugün kesin yapıyorum ve topiğine geliyorum canım benim yorumlarımı yapıcam sana begenmezsem peşindeyim dermişimmm Şeniz

Fairylike cok tesekkurler sana yaaaaaaaaa. bugun 1 hafta oldu kullanmaya baslayalı sacımı bu kadar guzel gormemıstım daha önce pırıl pırıl pırıldıyolar :) ama uzadıgını pek anlayamadım cunku sacım kendı sacım oldugu ıcın zor anlasılıyo ama yınede uzamıs gıbı bırazcık sanki... cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkk:):):):):): cnm bana bıde şampuan önerebılırmısın bıldıgın guzel bırısampuan. bır kez daha TEŞEKKÜRLERRRRRRRRR

Bakmıcam diyorum böyle şeylere ama uydum içimdeki şeytana ve baktım :):):)
tatlım bunu yumurtayla karıştırınca zor arınmıyormu saçtan?

bitanem vallahi saçının tipi ne bilmiyorum ki bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir , bidahaki gelişinde saçının tipini söyle ona göre bakalım yerimseniben
rica ederim asıl ben teşekkür ederim güzel sonuclarını paylaştıgınız için Şeniz

Bakmıcam diyorum böyle şeylere ama uydum içimdeki şeytana ve baktım :):):)
tatlım bunu yumurtayla karıştırınca zor arınmıyormu saçtan?

iyi yaptın uyarak kötükedihüso canım bildigin suyun turplusu oluyor yumurta adına bir şeyde kalmıyor emin ol yerimseniben

evtttt bende bu gün ikinci turplu suyumu yaptım.yine siyah turptan.ve yine herzamanki gibi çok memnunum.saçlarım yine dökülmedi ve yine yumuşacık bakalım uzaması nasıl olucak bi daha ki sefer 2 gün sonraa

canım sen bak pazara olmadı gerçekten kargo ile yollarım turp ve zencefil.tasalanma sen saçlarımız belimizde olacak hepimizin:)) kaydirigubbakcemile5

canim benim yaaa kiz olurum ben sanaaaŞenizhepiniz cok cok iysiniz cok seviyom siziiiiiii:enbuyukkk:inanirmisiniz en sevdigim insanla askimla yani konusurken bile buraya gelmek icin can atiyom:roflol:nerdeydin napiyodun dediginde her seferindeki aldigi cvp kkydim oluyo.yeter ama kafayi yidin bu kk ile diyo:roflol:ben sana iki senedir colayi birak diyom birakmiyon onlarin dediklerini yapmak icin biraktin diyo:icecream:
kizlaaarrr bu aksam arkadasa giderken manavin onunden geciyom bi baktim karsida TUURRPP:1shok:aman allahim dedim tuurpp icimden.askimi gorsem bu kadar sevinmem.6tane vardi hepsini aldim:dance:bunlara belli olmaz 2gun sonra yine delirmek istemiyom.bi turp bana 100euroya patladi bugun turp almaya ciktim turpsuz geri dondum:roflol:saglik olsun turpu bulduk ya.benim kadar zorluk ceken biri kesin olmamistir.turpum kayniyo birazdan hazirhihoyyytmucuk hepinize

evtttt bende bu gün ikinci turplu suyumu yaptım.yine siyah turptan.ve yine herzamanki gibi çok memnunum.saçlarım yine dökülmedi ve yine yumuşacık bakalım uzaması nasıl olucak bi daha ki sefer 2 gün sonraa

2 gün sonra mutlaka haberimiz olsun canım benim :)) güzel etkiler bırakmasına cok sevindim , inşallah hep böyle gider kaydirigubbakcemile5

canm bulabilmene cok sevindim inan...Şeniz inşallah bunca heyecanına , bunca emeğine değer.sonuclarını bekliyoruz mutlaka

Ya ama ben turpu görünce dayanamam ki yerim hepsini :roflol:
Ayrıca biliyormusunuz arkadaşlar turpu sadece yemekte saçların uzamasına vesile oluyor.
İnternette okumuştum :)
Hem saçımıza sürsek hem yesek daha çabuk uzarmı p

deneyelim canım , turp yemek vücudun sağlık iksiri gibi bir gün atarım buraya nelere yaradıgına , ben cok şaşırmıştım minnacık meretten beklemezdim ama Allah'ın nimeti işte yerimseniben

canım saclarım ınce telli normal sampuanları surmek ıstemıyorum kafama cunku neden dersen benım 1 yıl once sacım yandı cokta azdıda ve ben careyı kazımakta buldum kazıdım sımdı sacıma sampuan surmekten korkuyorum cunku dokulcekler dıye zeytınyaglı sabunla yıkıyorum ama oda sertyapıyo takı turplu suyla tanısana kadar sımdı cok yumusacık saclarım ve dokulmuyolarda benım ıcın onmelısı uzamasından cok dokulmemesi ama ben ıkısınıde yasıyorum suan çook mutluyum inan başka seye bu kdar hiç sevınmemiştim.cnm ben bıtkılsel şampuan arıyorum popüler olan sampuanlar degılde tamamen dogal olanı arıyorum bılgıl varsa benıde bılgılendırısen sevınırım ...
bu arada zencefılde yarıyomu işe onu damı denesem ne :) kocam artık kovcak benı evden turplu suyun kokusundan dolayı :)

Canım öncelikle işine yaramasına dökülmesini durdurmasına özellikle cok sevindim kaydirigubbakcemile5
zencefili bu akşam ilk defa deneyecegim ...Saç bakımında Zencefille Saç Uzat!!! konusu var oraya bir bakarsan herkes ne kadar memnun görmüş olursun yerimseniben
şampuana gelince onu bitkisel şampuan kullananlardan alalım ben kullanmıyorum oyüzden yanlış yönlendirmek istemem ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…