- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bugun sabah kalktım ve turplu suyu denedim
ama bi farkla
ben icine zeytinyagı da kattım karisimin
kokusu gerçekten iğrenc kızlar ilk gozlem olarak bunu belirteyim :roflol:
1 saat kadar beklettim
sonra dusa girdim
hafif sıcak suyla yıkadım kafamı
normalde 2 sampuan yaparım ne olur ne olmaz diye 3ledim
su an ne koku var ne bişi şakkıdı
zor tarandı
her zamanki kadar döküldü bi artıs yada azalış farketmedim
fakat su an saçlarım inanılmaz yumusak ve herzamankinden daha parlak sengözlerimebaksanab
benim derdim koparak dökülmelerle benneyaptımki
umarım onlara iyi gelir
bu arada turbun beyazlamayı engelleyici ve dokulmeyi durdurucu etkileri oldugunu biliyorum
insallah su mevsimsel dokulmeden de kurtulurum :lepi:
gozlemlerimi yazmaya devam edicem kaydirigubbakcemile
tatlım söylediim gibi 1-2 cm arasında değişmiş arkadaslarımın saç uzaması inşallah sende de bu kadar etki gösterir seninde sonuclarını bekliyorum canım herkesin istedigi saça kavusmasını inanın cok istiyorum ozaman kimse bu para tuzaklarına düşmez şakkıdıbende karışımı hazırladım aldım karşıma bakışıyoruz şimdi kaydirigubbakcemile3 birazdan kalkıp uyğulayacağım.bu benim 2. uygulamam olacak bakalım 1hafta sonra ne olacak..ilk uygulamamda saçlarımda biraz sertleşme oldu ama bi şeyi işk uygulamada genelde bu etki oluşuyor saçlarımda.. umarım bendede işe yarar.. :icecream:
merhaba kızlar turpumu koydum ocağa bekliyorum ben size bişi sorcam benim turplu suyum hani coca cola nın bardakları varya ona koydum bi bardak bile çıkmadı şimdi kapağını kapatıp koydum buharlaşıo die az kalıyo heralde sizinde o kadar azmı çıkıo
evet canım kaynadıgı için baya bi gidiyo ama fazlasıyla yetiyo sen merak etme ..hihoyyyt
aslında geçen ilk defa yaptım yettide benimki açgözlülük sanki çok olunca daha çabuk uzucak akıl benimkide şakkıdışakkıdı
tatlım söylediim gibi 1-2 cm arasında değişmiş arkadaslarımın saç uzaması inşallah sende de bu kadar etki gösterir seninde sonuclarını bekliyorum canım herkesin istedigi saça kavusmasını inanın cok istiyorum ozaman kimse bu para tuzaklarına düşmez şakkıdı
yok canım saç diplerine ne kadar yedirirsen okadar çok işe yarar ..
lokman aktar saç bakım yağı bn şimdi yeni kullanmaya başladım 1 ay sonunda etkisni gösterir heraldeahanda bunlar ne seferyasemin kim ?lokmanaktar nedir takipteyim:uhm:nedir ne işe yarar yeniyormu?
pekı bazı arkadaslar sertlestırdı demıs sacları buna bı cozum yok mu ben hayatta sertlesmesını ıstemem saclarımın acıkcası
slm kızlaarr. evett bende bugün turpumu yaptım. ev felaket koktu, gaz kokusu gibiydi. başta anlayamadık kokunun nerden geldiğini, babam geyik bile yaptı hatta kardeşin de evde yok ama bu koku nerden geliyo diyo. :roflol:
tarifi aynen yaptım, 2 saat beklettim, ıslak saçla bekleyince başıma ağrı girdi. sonra 2 defa çamterebentinli şampuanla yıkadım 5er dakika bekleterek. hala saçım yumurta kokuyor yalnız. çamterebentin bile bastıramadı yumurtayı yaa:1no2:
benim saçım ince tellidir ve kedi tüğü gibi yumuşaktır, bu biraz sertleştirdi sanki saçımı.
3 haftadır saçıma yapmadığım şey kalmadı. 1 haftamı anlatayım size. 1 gün çamterebentin ve badem yağını karıştırıp 1 saat bekliyorum, 1 gün yılan yağını 3 saat bekletiyorum, 1 gün yılanyağı badem yağı ve hint yağını 3 saat bekletiyorum, 1 gün yılan yağı ve hint yada badem yağını bekletiyorum 3 saat. 4 gün böyle, 3 günü boş geçiriyorum. saçımın belli bi kısmını ölçtüm hatta resmini bile çekmiştim başlarken 25 cm di, bugün 26.5 cm çıktı. 21 günde 1,5 cm yani. iyice içim karardı ne yapsam fazla uzatamıyorum bu saçları. :çok üzgünümyüzden şimdi de turpa sardım bakalım haftaya kaç cm olmuş olacak, unutmazsam yazıcam buraya.
benim saçlarım 1,5 sene önce falan yanmıştı. üstüne hiç bi işlem yaptırmadım. yavaş uzadığı için uçlarında 7-8 cmlik sarılar var(yanık saçlar yani) evlenesiye kadar uzamasını istiyorum ki o yanık yerleri kestirebileyim ve güzel bi röfle yaptırayım. o yüzden merak sardım bu kadar. rapunzelim sana duacı olcam bu turp işi uzatabilirse saçımı.
ayrıca yılan yağıyla ilgili bişey söylemek istiyorum. benim uzatmak haricinde saçımda hiçbir sorun yoktu. ama bu yağı kullanalı yastığım saç doluyor her sabah 10-20 tel kadar saç dökülmüş buluyorum yastığıma. kokusundanda nefret ettim. bu hafta son kullanışım. bi daha da almayacağım. o kadar övülmüş bişeydi, hatta yeni saç çıkarıyor bile deniyor ama benim saçımı döktü demek ki herşey herkese yaramıyor arkadaşlar.
canım nasıl cıkmaz yumurtanın kokusu ya cok üzüldüm ben bi kere bile yıkadıgımda cıkıyo anlamadım simdi ben bu olayı kaç yumurta sarısı kullanıyosun canım öğrenebilir myim?gerçi aynen uyguladım demişsin ama tekrar sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?