- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kimse cevap vermiyor bana haftada kaç kez uyguluyorsunuz ?
evet arkadaslar son 15 dk. :jeyyar: bakalim su anda kafamda... hehehehe...
bu arada 4 bardak suya 1 tane siyah turp kaynattim, ama fazlasi artti bile, bana 1 bardak su yeterli geldi, kalanini da buzdolabina koydum yarin ya da ertesi gun kullanicam... siz hic arta kalanlari kullandiniz mi?-tatlicadiarzu-
ayy ne hoş kızlar ya topicteki son yorumlara şöyle bi baktımda herkes nasreddin hoca misali sarıklı galiba sırnaşık şey çocukluğumdaki banyo günü gibi oldu bu pazar günü hade herkes bıcı bıcı yapmaya:roflol:kaydirigubbakcemile3
kokusu hakkındaki
evet arkadaslar son 15 dk. :jeyyar: bakalim su anda kafamda... hehehehe...
bu arada 4 bardak suya 1 tane siyah turp kaynattim, ama fazlasi artti bile, bana 1 bardak su yeterli geldi, kalanini da buzdolabina koydum yarin ya da ertesi gun kullanicam... siz hic arta kalanlari kullandiniz mi?-tatlicadiarzu-
hahahhahahaha bilgencim Allah iyiligini versin cok guldum burada sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey nasreddin hoca ve banyo olayina... hahahahahhahaha... supersin...
evet deneme 1: benim de saclarim oldukca sertlesti, benimki siyah turp, ondan mi oldu bilemedim kaydirigubbakcemile soora bayagi kremledim, ve normale dondu... yalniz su ana fon cekilmis gibi dumduz oldular, gerci benim sacim duzdur ama inanin fonlu gibi oldu, cok begendim... :lepi: ama sertlesme olayi oldu soyleyeyim gene de...
kıslar bıcı bıcı bitti ve gelelim ilk değerlendirmelere üzülerek söylüyorum ama benimde saçlarım daha bi sertleşti:çok üzgünüm: kremde kullandım herzamanki gibi yıkadım yani ama ilk seferde olurmu bilmem saçlarım çok dökülüyodu dökülme baya bi az fakat 2 gün önce saçlarımı kestirmiştim onun etkisimi turpun etkisimi bilemedim yaniCADIARZU:uhm:
bilemiyorum bende canım saçlarına yaramayanlar bir hafta içinde uzama sonucuda alamazlarsa bıraksınlar ozaman cünkü sonucta dedigimiz gibi saglık en önde gelir saç dengenize uymuyosa bozmaya gerek yok ..
Sevgiler..a.s.
bende aynı fikirdeyim canım 1 hafta deneme süresi bakalım sonuç ne olucak istediğim sonucu alamazsamda uğraşmanın anlamı yok sonuçta herkesin cilt yapısı saç yapısı farklı mutllakki farklı sonuçlar doğurur
deneme 1 den sonraki gün: saçım düzdür ama fönlü gibi şu anda.
saçımı uzatsın eline ayağına kapanacam FairyLike cımm yerimseniben
ben iki kere yaptım bugün akşam üçüncü seansımı gerçekleştireceğim. haftada iki kere sürüyorum .saç tipine göre değişiyo etkisi. benim saçımda boya vs herhangi bir işlem yok yumuşacık yaptı . belki işlem görmüş saçları sertleştiriyodur.kokusu kaynatırken offf berbat ama benim ocağım camın yanında ve mutfak baştan başa cam. ocağa koyar koymaz bütün camı açıyorum koku gitsin diye.ilk yapışımda açmamıştım evde gaz bombası patlamış gibiydi.herşeye rağmen sevdim bu turpu.
sacımı sertleştirdi demiştin cok üzülmüştüm canım cok sağol böyle güzel bi sonucu bizimle paylaştıgın için uzatıcaktır ben turpa güveniyorum hahaytt..kaydirigubbakcemile3 cok sevindim simdi işine yaramasıa..hihoyyythihoyyyt
her mesaja üşenmeden cevap yazıyosun yardım ediyosun tsk ederizz. yok canım öyle bariz bi sertleşme değildi benimki yazmıştım zaten. bakalım nolcak dedim ya çok şey kullandım bu da işe yaramazsa gidip atıcam kendimi bi yerden-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?