E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
3. yapışım ve bu iksir gerçekten saçı uzatıyor, besliyor...:sm_cool:
Ben bakım yağlarının çok da yararını görmemiştim ve çok zahmetli oluyordu. Uzun zamandır kendi haline bırakmıştım saçlarımı.
Ama artık bu iksir benim vazgeçilmezim.:hooray:
Çok teşekkürler sana FairyLike...a.s.:1hug:
ayyy canım ya ne kadar memnun oldum anlatamam gerçekten bu kadar işe yaramış olması beni cok mutlu etti :1hug: cok sağol sonuclarını paylaştıgın için devamını bekliyorum mutlaka sevincine ortak olmak isterim eminim arkadaslarda isticeklerdir cok sağol tekrar canıma.s.a.s.:1hug:..
Canım benim asıl sen sağol:1hug:
Burada herkesle büyük bir sabırla ilgileniyor, her sorulana cevap veriyorsun.
Dediğim gibi ben bu tariften çok memnu kaldım. Yapmaya devam edicem ve sonuçları yazıcam buraya.
Buiksşrşn herkeste olumlu etkiler bırakması ne kadar güzelhihoyyyt
Pekı sıze bısı solıcem ben kac kez markete ve manava baktım ve turp bulamadım :çok üzgünüm: sız nerden buluyosunuz ?
benimde bugün 1 hafta oldu biraz önce ölçtüm veeeeee benim 1.3cm uzamış:sm_cool::teytey::dance::hooray:çok mutlu oldum rapunzelllll çok sağol.....a.s.
Rapunzelimmm. Bu turplu suyu bize önerdiğin için çok çok çoookk teşekkürler.. bi umut ışığı yaktın bana :) Ben de bugün itibariyle başlıyorum uygulamaya ama uzadığını nasıl ölçücem benim saçlarım boyalı değil:Zühtü:
ayy gerçekten mi kııızz. ne biçim seviniyorum tecrübelerini yazan oldukça. bende yaptım 1 saattir saçımda. ama cıvık cıvık oldu ya. hem streçledim hem havlu taktım ama şıp şıp damlıyor yüzüme ve enseme. o kadar da süzdürmüştüm saçımı oysa. bi yanlış mı yaptım ki. bu karışım yoğun mu oluyor sizde kızlar
ayy gerçekten mi kııızz. ne biçim seviniyorum tecrübelerini yazan oldukça. bende yaptım 1 saattir saçımda. ama cıvık cıvık oldu ya. hem streçledim hem havlu taktım ama şıp şıp damlıyor yüzüme ve enseme. o kadar da süzdürmüştüm saçımı oysa. bi yanlış mı yaptım ki. bu karışım yoğun mu oluyor sizde kızlar
evet tatlım tamı tamına 1.3 cm uzamış:sm_coolkadar mutluyumki:teytey::hooray:benimde cıvık oluyor ve akıyor yüzüme falan ama hiç aldırmıyorum elimde mendil siliyorum:hooray::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?