E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
1 yumurta sarısı kullandım canım. olsun ya boşver sen, bikaç saate kadar sigara bastırır zaten o kokuyuuzasın yeter ben razıyım
bir şey soracağım bazıları saçımı ilk sertleştirdi demiş sertleştirdi derken çok mu ve bu sertleşme geçtimi saçımızı uzatalım derken olan saçtan olmayalım
kızlar kafamda msakemiz ve bekliyorum benim koku almayan annem bile turbun kokusunu almış geçen sefer biraz sertleşmişti saçım bakalım bu sefer nolcak son 1,30 saat :)))
bir şey soracağım bazıları saçımı ilk sertleştirdi demiş sertleştirdi derken çok mu ve bu sertleşme geçtimi saçımızı uzatalım derken olan saçtan olmayalım
hımm tamam bnde denicem ama kokusu kalıo mu
hımm tamam bnde denicem ama kokusu kalıo mu
tatlım inşallah bu sefer böyle bi olumsuz etki görmezsin işine yaramasını cok isterim yıkadıktan sonra mutlaka sonuclarını bekliyorum olur mu canım hadi bakalım hayırlısı..:))hihoyyythihoyyythihoyyyt
hımm bn denemeyi düşünüom ama malum yaş küçük olunca kendi başıma iş yapamıom şimdi gitcem anneme yararlarını anlatcam kokmadığına ikna etcem ohooo ancak öle denerim
kolay gelsin canım ama bunun yaşla pek alakası yok kokuyu alınca benim annemde arıza çıkardı biraz bende hadi gel gezelim biraz hava güzel dedim aldım annemi çıktım kaynayana kadar :teytey:
süpersin canım ya vallahi güldürdün beni inşallah hepiniz faydasını görürsünüz hadi bakalım saldırın turplara bende yapıcam bakalım hahaytt..kaydirigubbakcemile3
hehe artık bnde öle yapcam kaydirigubbakcemile3kolay gelsin canım ama bunun yaşla pek alakası yok kokuyu alınca benim annemde arıza çıkardı biraz bende hadi gel gezelim biraz hava güzel dedim aldım annemi çıktım kaynayana kadar :teytey:
ne yapalım herşey saçlarım için :içelim: bu suyu saçıma uygularkende az tacize maruz kalmıyorum.kafana sürmediğin şey kalmadı şimdi sıra turpamı geldi.. annem söylenip duruyo sen çocukken saçlarına ben bakardım bi sürü saçın vardı hemde sağlıklıydı, büyüdün kendin bakmaya başladın kafanda saç kalmadı diye :roflol:
bu arada yumurtanın kokusu çıkmadı diyen arkadaşım belki yumurtada problem olabilir umarım tekrar olmaz.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?