E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
saçlarım aslında yumuşak ama yarınki maskede bide strech i deneyelim bakalım nasıl olcak siz kaç yumurtanın sarısını karıştırıyorsunuz maskenin içine
canım FairyLikecim, bu guzel iksir icin cok cok tesekkurler...
yalniz sunu da soolemeden edemicem, turpun icinde kükürt vardir ve bekledikce daha da cok ortaya cikar, o nedenle gozune yapmani onermem, yani kükürt goz icin oldukca zararli bir madde, hatta kendimden de biliyorum ki, bir ara kukurtlu sabun kullanmistim, ancak zamanla gozume ufak ufak da olsa kacmis olacak ki enfeksiyon oldu gozum, goz doktoruna soyledigimde kukrutlu sabunun iyi oldugunu ama goz cevresinden kesinlikle uzak tutmam gerektigini soolemisti... o yuzden nacizane tavsiyem kirpigine uygulama canım, icindeki kukurt gozune zarar verebilir :1hug:
kızlar turp suyu kürüne bende başlıyorum hadi hayırlısı
slmmmmm kızlar yaaaa artık saçlarımı topladığımda yanlardan fırlamıyo:sm_cool::sm_cool::sm_cool: yarın yine turp günüm benim bugünde saç bakım yağımı yaptım valla çok hızlı uzayor bu saçlar turp sayesinde...benim saçlarım hepinizinkinden kısadır boyun hizamda çünkü yandı ve hala uçlar yanık yani 4 parmak kadar kesilmesi lazım daha hemen uzasınki onlardanda kurtulayım uçlar lastik gibi çünkü uzuyo çekince:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Kızlar, ben de ilk kez şimdi duydum bunu,ilk fırsatta denicem çünkü yaza kadar saçlarımın uzaması lazım,teşekkürler arkadaşlar.
ben geldim canım sen benim konuya msj atarken bende burdaki bütün yorumları okudum inan yüzümde bi tebessüm oldu yarın pazar babama turp aldırıyım ve yarın hemen başlıyorum sen durumumu okumuştun zaten biliyosun bakalım inş etki gösterirde sizleride bilgilendiririm ayy bu konuyu okuduktan sonra içim açıldı inanın tekrardan çok teşekkür rapunzelcim imdadıma yetiştin valla:1hug:a.s.
Sağol canım ama bir şey soracaktım,gün aşırı mı yapmak gerekiyor?Benim sinüzitim var ve başımın ıslak kalmaması lazım da,en az hangi sıklıkla yapmam lazım?peki canım yaza kadar ohoo yüz kere uzar ama sonuclarını bizimle de paylaş olur mu tatlım inşallah yararını görürsün..:1rolleyes:
FairyLike yani rapunzelcim bişey sorcam sen saçla ilgili bu kadar şeyi nerden biliyorsun? uzman gibisin kızım yaw
tatlım ya inşallah seninde bol bol uzatırda mutlu olurum bende yalnız bu gidişle hepimizin saçları kalçalara değicek ha gayret kızlar bu bakın söyle bi hesaplama yaptım en düşük ihtimalle ayda 5 cm uzatsa diyorum 6 ayda demektirki 30 cm 1 yılda demektirki 60 cm:1shok::1shok::1shok: yok yok ben bu kadar saça gelemem bayılırım valla ...:roflol:
Turp satışlarında artışla birlikte fiyatlarda da bir artış olursa hiç şaşırmam.Düşünsenize turp zam şampiyonu oluyormuş.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Sağol canım ama bir şey soracaktım,gün aşırı mı yapmak gerekiyor?Benim sinüzitim var ve başımın ıslak kalmaması lazım da,en az hangi sıklıkla yapmam lazım?
Sağol canım ama bir şey soracaktım,gün aşırı mı yapmak gerekiyor?Benim sinüzitim var ve başımın ıslak kalmaması lazım da,en az hangi sıklıkla yapmam lazım?
ne kadar artarsa artsın canım ama eczanelerde ve kozmetiklerde satılan ürünler kadar olmaz ya hem doğal hemde ucuz olucakhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?