Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

3. yapışım ve bu iksir gerçekten saçı uzatıyor, besliyor...:sm_cool:
Ben bakım yağlarının çok da yararını görmemiştim ve çok zahmetli oluyordu. Uzun zamandır kendi haline bırakmıştım saçlarımı.
Ama artık bu iksir benim vazgeçilmezim.:hooray:
Çok teşekkürler sana FairyLike...a.s.:1hug:

ayyy canım ya ne kadar memnun oldum anlatamam gerçekten bu kadar işe yaramış olması beni cok mutlu etti :1hug: cok sağol sonuclarını paylaştıgın için devamını bekliyorum mutlaka sevincine ortak olmak isterim eminim arkadaslarda isticeklerdir cok sağol tekrar canıma.s.a.s.:1hug:..:nazar:

ayyy canım ya ne kadar memnun oldum anlatamam gerçekten bu kadar işe yaramış olması beni cok mutlu etti :1hug: cok sağol sonuclarını paylaştıgın için devamını bekliyorum mutlaka sevincine ortak olmak isterim eminim arkadaslarda isticeklerdir cok sağol tekrar canıma.s.a.s.:1hug:..:nazar:

Canım benim asıl sen sağol:1hug:
Burada herkesle büyük bir sabırla ilgileniyor, her sorulana cevap veriyorsun.
Dediğim gibi ben bu tariften çok memnu kaldım. Yapmaya devam edicem ve sonuçları yazıcam buraya.
Buiksşrşn herkeste olumlu etkiler bırakması ne kadar güzelhihoyyyt

Canım benim asıl sen sağol:1hug:
Burada herkesle büyük bir sabırla ilgileniyor, her sorulana cevap veriyorsun.
Dediğim gibi ben bu tariften çok memnu kaldım. Yapmaya devam edicem ve sonuçları yazıcam buraya.
Buiksşrşn herkeste olumlu etkiler bırakması ne kadar güzelhihoyyyt

evet canım en cok sevindigim o zaten herkese yaradı ve herkes mutlu..:utangac: ama bi arkadasımızın sacını ilk yapışta yumusatmamış hemde saç kremi kullanmasına ragmen ona kafam takılmadı değil üzüldüm cok:çok üzgünüm: uzamasını etkileyecegini düşünmüyorum inşallah en kısa sürede toparlar sacını.saçlar cok önemli bi kadın bi kız için yoksa bu sorumlulugun altına girmezdim ben ama saçları dökülen kısalan uzatmak isteyen herkes yararlansın bu bile hayata daha pozitif bakmasını sağlar insanların..insanın kendisini sevmek.. bi yerden baslamak gerekli değil mi canım..yerimseniben

bi bardak turp suyuna 1yumurta sarısımı eklıcezz..bn yaptım bı kere cok cıvık oldu..bı sıtede koyulasıncaya kdr faln dıoduu..bn dorumnu yaptım..bide hep kaynetmsakta o suyu saklasak öle kulansak olmazmı..annem kızdıda cok pis koktu die

kızlar benim saçlarım defrizeden aşırı derecede yıprandı bu konuyu okuyunca çok sevindim muhakkak denicem..bu aralar moralim çok bozuk saçalrımı boyattım renk iğrenç oldu ve kestirdim kuaför uçurdu herzamanki gibi ve aşırı derecede yıprandı saçalrım bir an önce toparlanması lazım..umarım faydasını görürüm bende..saç bakım yağları almıştım bir sürü ama ilk bunu denemeyi düşünüyorum..haftada bir gün yapsak olurmu birde 4 bardak suyun içinde kaynatıp içine yumrta sarısı koyduğumuzda o sulu olmazmı yine de yani sulu mu olması gerekiyor yoksa krem halinde mi?

Pekı sıze bısı solıcem ben kac kez markete ve manava baktım ve turp bulamadım :çok üzgünüm: sız nerden buluyosunuz ?

pazardan bulabilirsin canım bide pazara baksüprizzzzz

ya kızlar bu arada size bişey sorucam danışıcam benim nişanlım 1 ay sonra askerden geliyo ve ben bu saça onun gelceği gün fön çektirmek istiyorumama saçımın uçlarında yanıklar var lastik gibi uzuyor çektirsem bişey olurmu koparmı bilmiyorum napsam acabafisfisfis

Rapunzelimmm. Bu turplu suyu bize önerdiğin için çok çok çoookk teşekkürler.. bi umut ışığı yaktın bana :) Ben de bugün itibariyle başlıyorum uygulamaya ama uzadığını nasıl ölçücem benim saçlarım boyalı değil:Zühtü:

kızlar ben saçıma mecburen jole uyguluyorum ya turplu suyu yaparken önce saçımı yıkayıp yapıyorum ama nemli iken yapıorum kurutupta mı yapsam acep CADIARZU
fikri olan var mı fisfisfis

Eveeet...

Haftada 1 cm saç uzamasını elde ettim turplu su ile. Böylece ayda 4 cm edecek şakkıdı

Yaptığım diğer yöntemler ile haftada 1 cm'e çıkmıştım, fakat pahalıya mâl oluyordu. E zamanla kısmaya başlıyorsun, kıstıkça sonuç da değişiyor.

Turuba devam :içelim:

benimde bugün 1 hafta oldu biraz önce ölçtüm veeeeee benim 1.3cm uzamış:sm_cool::teytey::dance::hooray:çok mutlu oldum rapunzelllll çok sağol.....a.s.

benimde bugün 1 hafta oldu biraz önce ölçtüm veeeeee benim 1.3cm uzamış:sm_cool::teytey::dance::hooray:çok mutlu oldum rapunzelllll çok sağol.....a.s.

ayy gerçekten mi kııızz. ne biçim seviniyorum tecrübelerini yazan oldukça. bende yaptım 1 saattir saçımda. ama cıvık cıvık oldu ya. hem streçledim hem havlu taktım ama şıp şıp damlıyor yüzüme ve enseme. o kadar da süzdürmüştüm saçımı oysa. bi yanlış mı yaptım ki. bu karışım yoğun mu oluyor sizde kızlar

Rapunzelimmm. Bu turplu suyu bize önerdiğin için çok çok çoookk teşekkürler.. bi umut ışığı yaktın bana :) Ben de bugün itibariyle başlıyorum uygulamaya ama uzadığını nasıl ölçücem benim saçlarım boyalı değil:Zühtü:

çok belirgin bi yerden mesela kahküllerden ölç canım. benimde sarılarım saç uçlarında ben öyle ölçüyorum.

ayy gerçekten mi kııızz. ne biçim seviniyorum tecrübelerini yazan oldukça. bende yaptım 1 saattir saçımda. ama cıvık cıvık oldu ya. hem streçledim hem havlu taktım ama şıp şıp damlıyor yüzüme ve enseme. o kadar da süzdürmüştüm saçımı oysa. bi yanlış mı yaptım ki. bu karışım yoğun mu oluyor sizde kızlar

cnm benmde şimdi saçımda turplu suyum var bende akıttım ama enseme damlıo yani bence boynuna bi havlu sararsan yada bi kullanmadığın bez koyarsan ii olur yani inşallah uzatcaz saçları kaydirigubbakcemile5

bende ilk tuplu suyumu geçen gün yaptım birazdan gene kaynatıcam :) benim saçlarım boyalı kızıl kahve turp suyu akıyo ama kırmızı kırmızı üstüm başım mahvolmuştu bide havlu vardı yani :)

evet tatlım tamı tamına 1.3 cm uzamış:sm_cool:o kadar mutluyumki:teytey::hooray:benimde cıvık oluyor ve akıyor yüzüme falan ama hiç aldırmıyorum elimde mendil siliyorum:hooray::hooray:

Canım 3-4 bardak suyla haşlayıp bir yumurta sarısı sürünce cıvık cıvık olmuyor kıvamı,suyu fazla olduğu için.
Streçlemeden 1 dk falan başın eğik durup akıtıp ve fazlalıkları saçından sıkıp streçlersen akmaz canım.Üstünede havlu tamam,ben birde havluyu kıskaçlı tokayla tutturuyorum ne açılıyor ne damlıyor.

bugun sabah kalktım ve turplu suyu denedim
ama bi farkla
ben icine zeytinyagı da kattım karisimin
kokusu gerçekten iğrenc kızlar ilk gozlem olarak bunu belirteyim :roflol:
1 saat kadar beklettim
sonra dusa girdim
hafif sıcak suyla yıkadım kafamı :delphin:
normalde 2 sampuan yaparım ne olur ne olmaz diye 3ledim
su an ne koku var ne bişi şakkıdı
zor tarandı
her zamanki kadar döküldü bi artıs yada azalış farketmedim
fakat su an saçlarım inanılmaz yumusak ve herzamankinden daha parlak sengözlerimebaksanab
benim derdim koparak dökülmelerle benneyaptımki
umarım onlara iyi gelir
bu arada turbun beyazlamayı engelleyici ve dokulmeyi durdurucu etkileri oldugunu biliyorum
insallah su mevsimsel dokulmeden de kurtulurum :lepi:
gozlemlerimi yazmaya devam edicem kaydirigubbakcemile

bende karışımı hazırladım aldım karşıma bakışıyoruz şimdi kaydirigubbakcemile3 birazdan kalkıp uyğulayacağım.bu benim 2. uygulamam olacak bakalım 1hafta sonra ne olacak..ilk uygulamamda saçlarımda biraz sertleşme oldu ama bi şeyi işk uygulamada genelde bu etki oluşuyor saçlarımda.. umarım bendede işe yarar.. :icecream:

Back