E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.441
ilk uzamayı kaçıncı günde farkediyoruz???
ve de aklıma sorulan bir soru daha var...diyelim ki saçımız uzadı bunun birkaç ay daha böyle gideceği bilinmez değil mi belki duraksayabilir bi noktadan sonra???
evet kızlar yazdıklarınızı okudum kusura bakmayın geç gördüm..turplu suyu kışın böyle bekleterek yapıcaz baska caremiz yok canım hasta olmaktansa yaza kadar böyle olcak..
sorun olcagını sanmıyorum bekletmenin..denicez hepberaber görücez..
islandcim seni görmek cok güzel bu aradaŞeniz
hepinizi görmek cok güzel..
ve dökülmesi düzene girer yakında mevsimsel olabiliyo bendede ama normalde 4-5 tel yerimseniben
Sevgilerimle..a.s.
walla arada bi bakıyım diorum kızlar hiç durmuosunuz deniyim bunu ama benim saclarım baya kısa cidden çabuk zatıyormu ?:1rolleyes:
ben dün yumurtasız yaptım,
yumurtalı yaptığımdan daha güzel oldu saçlarım.
yumuşadı..bide dökülen saçlarım çıkıyo sanki.ön kısımlarımdaki saçlarım fırlamış gibiii =D
selam arkadaşlar ben turplu suyu yaklaşık 8-9 kere yaptım.gecekten uzatıyor.benim saçlarım haftada 1cm kadar uzuyor:) ama dökülmeme fayda olmadı turp. bu tarfi veren rapunzel fairy like a teşekkür ederim:))
kızlaarr ben dün ikinci kez yaptım turplu suyumu.ama ancak haftada bir yapabildim.siz ne kadar sıklıkla yapıyosunuz?
yok canım malesef en kısa benimki...ama inşallah bu yolla uzatırım...dua edin kızlar işe yarasın:1hug::)
Canım yumurtalımı yumurtasızmı yaptın?Ben yumurta koymayı düşünmüyorumda.
merak etme canım 2.5 ay önce benimde erkek saçı gibiydi toplanmıyordu bile okadar yani ama şimdi bayağı uzadı birazdan kuaföre gidicem fön çektirmeye ya bu arada ben fön çektiricemde saçlarımın uçlarında yanıklar var bişey olurmu acaba:uhm:
canım ben yumurtayla yapıyorum.yumurtasız denemedim hiç.:1no2:
herkese merhaba...
konuyu 3 haftadır takip ediyorum yeni yazma fırsatı buldum...
Öncelikle Fairlylike teşekkür ediyorum sana.Saçlarım ince telli o kadar kötüydü ki her gün fön çekerek yıpratmıştım bi de yetmez gibi siyahtan kızıla dönmek için açıcı kullanmıştı kuaförüm ve kısacık kesmiştiAnında pişman oldum ama giden saçlarım geri gelmedi tabi. Kısacık kalmasını bıraktım o kadar dökülmüştü ki saçlarım. Sonra araştırırken turplu suyu ve havuçla olan bi maske daha var onu buldum.
Turplu suyu 5 kere denedim hatta bu akşam 6. yapıcam :)
Yirmi gün kadar oldu 2 cm lik bi uzama var saçlarımda.Dahası saçlarım o kadar işleme rağmen o kadar bakımlı duruyor ki.Uzun süre fönden uzak durmaya karar vermiştim ama hafta sonu fön çektirdim herkes saçlarımı kestirdiğimi yeni anlayıp (hep toplamaya çalışırsan tabi :) ) çok güzel olmuş dedi... :)