- 30 Kasım 2007
- 692
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.461
merak etme canım 2.5 ay önce benimde erkek saçı gibiydi toplanmıyordu bile okadar yani ama şimdi bayağı uzadı birazdan kuaföre gidicem fön çektirmeye ya bu arada ben fön çektiricemde saçlarımın uçlarında yanıklar var bişey olurmu acaba:uhm:
aylinimmm maşallahın varr yaaanasıl uzamış ensene gelen saçların enseni geçmiş cok sevindimhihoyyyt darısı başımıza canım Şeniz
Bosnakgüzeli canım bilemiyorum inan geliyorsa sor canım bi kuzenine bende deniyim hazır kaynatıyoruz benim de cildim problemli cünkü yerimseniben cok sevindim ablanın kuzeninin saçına da yaramış olmasınaŞeniz
gayee21 canım inşallah seninde böyle resimlerini görürürüz uzadıgına dair yerimseniben
aperion canım cok sağol valla onu da deneriz canım yerimseniben
hihoyyytmrb !! Ben turplu suyu 5.kez kullanıorm uzayıp uzamdıqını çözemdmm ama bi yumuşaklık ve parlaklık varr ! aslındaa uzadı gibi gelioodu ama kuzenim geçenlerde saçların uzamş kıs dedi bende tabii uzuck fln dedim sonraa yok yok topldından öle duruomuş fln dedi yoo uzadı diıorm hyr uzamaış diooAma benceee uzadı yaniii (inş öldirr) :1rolleyes:kullandıkça gelişmelerden haberdar edrimm FairyLike tşkkrlerr :1hug:
bende başladım bugün kızlar inş. işe yarar benim saçlarım aslında çabuk uzuyo ama kuaför saçlarımı ksacık yaptı hemen uzasın istiyorumyanlız turp kaynayınca çok kötü kokuyor....
Canim Mesajimi yalnis okudun heralde Ablamdi kullanan kuzenim degil!:jeyyar:
inşallah yarar bitanem:Saruboceq:
inşallah canımsağol kızlar bu arada sivilce problemi olanlara yeni bir maske duydum onu deniyorum bu 2 inci yapışım oldu cildim şimdilik yumuşacık ve sivilce çıkması durdu umarım tamamen yok olurlar uzatmadan hemen tarifi vereyim kuru mayanın için ebir adet limon suyu sıkılır ve 1 adet antibiyotik ezilerek karışım hazırlanır vegöz çevresinden uzak tutularak maske maske yüze sürülür ben 1 saat bekletiyorum sonra yıkadıktan sonra parlak ve yumuşacık bir cilde kavuşulur umarım daha sonrada sivilcelerden kurtulunur sonuçları sizlerle paylaşıcam kızlar....hihoyyyt
bu arada turplu suyumuda yaptım :teytey: burda genelde 2-3 saat bekletiosunuz galiba ama ben akşam sürüp sabaha kadar bekletiorum hiç de zararını görmedim şimdi de öyle yapıcam...
yehuuuuuu.... bugün itibariyle saçlarım tam olarak 2 cm. den fazla uzamış bulunmaktalar ki biliyorsunuz ben öyle 2 günde 1 yapamıyorum.. vakit buldukça yapıyorum.. pazar günü saçlarımı boyayalı tam 3 hafta olmuştu baktım 2 cm. den fazla uzamış.. demekki 1 ayda 3 cm. uzayacak minimum.. ama bende fotoğraf eklemek istiyorum.. bu konuda FairyLike bana yardımcı olabilir misin.. ben nasıl yapacağımı bilmiyorum