Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

benim de toplanmıyor hayatım bildiğin erkek saçı daha da toplanmaz zaten çook zamanı var inşallah bana da senin gibi yarar...bu arada saçının ucundaki yanıklara fönden bişey olmaz hayatım....

arkadaşlar biliyorsunuz benimde saçlarım uçlarında 2-3 cm lik yanıklar halaaaa var.. ben gün aşırı yıkadıkça düzleştiriyorum saçlarımı.. kesinlikle daha da kötüleşmesine sebep olmadı.. için rahat olsun yani :) yalnız iyice kurutmadan yanık saçı fön çektirme ya da düzleştirme.. çünkü ıslakken uzayıp kopuyor zaten yanık yerler.. kuruyken değişen bişey olmuyor :)

evet kızlar çektirdim fönümü geldim dediğiniz gibi hiçbişey olmazmış hatta sadece 2cm kesilicek saçlarım ondan sonra hiçbişeyi kalmıycak.kuaförüm saçlarına ne yapıyorsun yumuşacık dedi bende turp dedimkaydirigubbakcemile3şaşırdı bayağı uzamış yalnız dedi çok sevindim..işte resim kızlarsüprizzzzz
bu saçlarımın 2 ay önceki ilk kesildiği hali

buda bugünkü hali nekadar uzamış siz görün ve nasıl parlak yalnız biraz büyük oldu en fazla bukadar küçülttüm resmi ve çok net çıkmamış idare edin:hooray:yaşasın turphihoyyyt

canımmm çok sewindim senin adına.. ne kadar güzel uzamış saçların.. daha da güzeli sağlıklı uzamaları.. darısı hepimizin başınaaaaa :)

aylinimmm maşallahın varr yaaa nasıl uzamış ensene gelen saçların enseni geçmiş cok sevindimhihoyyyt darısı başımıza canım Şeniz

Bosnakgüzeli canım bilemiyorum inan geliyorsa sor canım bi kuzenine bende deniyim hazır kaynatıyoruz benim de cildim problemli cünkü yerimseniben cok sevindim ablanın kuzeninin saçına da yaramış olmasınaŞeniz

gayee21 canım inşallah seninde böyle resimlerini görürürüz uzadıgına dair yerimseniben

aperion canım cok sağol valla onu da deneriz canım yerimseniben

ben de dün yaptım turplu suuu
ama ben unutup beyaz turp aldım
hiç bi etkisini görmedm belki ilk kez yaptıımdan belkide beyaz turpla yaptıımdan ilemiyorum şmdi bide siyah yada kırmızyla denicem
bi zararıda yok

bende başladım bugün kızlar inş. işe yarar benim saçlarım aslında çabuk uzuyo ama kuaför saçlarımı ksacık yaptı hemen uzasın istiyorum yanlız turp kaynayınca çok kötü kokuyor....

hihoyyytmrb !! Ben turplu suyu 5.kez kullanıorm uzayıp uzamdıqını çözemdmm ama bi yumuşaklık ve parlaklık varr ! aslındaa uzadı gibi gelioodu ama kuzenim geçenlerde saçların uzamş kıs dedi bende tabii uzuck fln dedim sonraa yok yok topldından öle duruomuş fln dedi yoo uzadı diıorm hyr uzamaış dioo Ama benceee uzadı yaniii (inş öldirr) :1rolleyes:kullandıkça gelişmelerden haberdar edrimm FairyLike tşkkrlerr :1hug:

Canim Mesajimi yalnis okudun heralde Ablamdi kullanan kuzenim degil!:jeyyar:

uzamıştır kıskanıyodur senicokacimcoook

bende başladım bugün kızlar inş. işe yarar benim saçlarım aslında çabuk uzuyo ama kuaför saçlarımı ksacık yaptı hemen uzasın istiyorum yanlız turp kaynayınca çok kötü kokuyor....

evet canım malesef kötü kokuyor ama uzadıgını görünce hiç önemi kalmıyor sevincten yerimseniben

inşallah yarar bitanem:Saruboceq:

inşallah canımsağol kızlar bu arada sivilce problemi olanlara yeni bir maske duydum onu deniyorum bu 2 inci yapışım oldu cildim şimdilik yumuşacık ve sivilce çıkması durdu umarım tamamen yok olurlar uzatmadan hemen tarifi vereyim kuru mayanın için ebir adet limon suyu sıkılır ve 1 adet antibiyotik ezilerek karışım hazırlanır vegöz çevresinden uzak tutularak maske maske yüze sürülür ben 1 saat bekletiyorum sonra yıkadıktan sonra parlak ve yumuşacık bir cilde kavuşulur umarım daha sonrada sivilcelerden kurtulunur sonuçları sizlerle paylaşıcam kızlar....hihoyyyt

peki canım merakla bekliyorum inşallah işine yarar haberim olsun mutlaka yerimseniben

c.n.y umarım işe yarar cnm çünkü aynı maskeyi bende yaptım ilk yaptığımda biraz suluydu ama ii sonuç almıştım cildim yumuşacık olmuştu ikincisince biraz koyu olmuştu hemn yoğunlaşıp gerdi cildimi 10 dk bile olmadan yüzümde bi kızarıklık oldu hemen yıkadım alerji olmuştu bütün akşam buz tutmak zorunda kaldım yüzüme.. senağlama

bu arada turplu suyumuda yaptım :teytey: burda genelde 2-3 saat bekletiosunuz galiba ama ben akşam sürüp sabaha kadar bekletiorum hiç de zararını görmedim şimdi de öyle yapıcam...

yehuuuuuu.... bugün itibariyle saçlarım tam olarak 2 cm. den fazla uzamış bulunmaktalar ki biliyorsunuz ben öyle 2 günde 1 yapamıyorum.. vakit buldukça yapıyorum.. pazar günü saçlarımı boyayalı tam 3 hafta olmuştu baktım 2 cm. den fazla uzamış.. demekki 1 ayda 3 cm. uzayacak minimum.. ama bende fotoğraf eklemek istiyorum.. bu konuda FairyLike bana yardımcı olabilir misin.. ben nasıl yapacağımı bilmiyorum

canım simdi sana verecegim siteye gir .... ImageShack.com - Your Photo and Imaging Portal [imageshack.com]
orda gözat var oraya tıkla ve ordan resmini bul bilgisayarda neredeyse ve onu seç..
sonra host it yazan yere bas ve bekle..
daha sonra resmin altında Forum1 yazan yeri tamamen tara ...
Sağ tıkla ve kopyala de daha sona buraya yapıştır..
Mesajı önizle de bak bakalım yapabilmişmisin yerimseniben

yarın turplu suyumu tekrar yapıcam bugün anneme öz. siyah turp almasını sölemiştim ama manwda sadece bitanecik warmış kalanıda kırmızı almış yarın siyah turpla deniycem haftanın 3 günü yapmayı planlıyorum pazart., çarşamba we cuma çünkü bugünlerde sporda yapıorum 2 saat turple suyu beklemek birazık sıkıcı oluyoda bu sayede ikisini birarada çıkarıp zamandan faydanlış olucam:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…