Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

arkadaşım şu dipnotu eklemek istiyorum.eğer turp suyunun sıcaklığı sıcağa yakın ılık olursa yumurta kokuyor,ama soğuğa yakın ılık olursa kokmuyor.umarım anlatabilmişimdir.kaynama noktasına yakın sıcaklıklarda yumurta ister istemez azda olsa pişiyor.bu yüzdeb bebek maması hazırlar gibi bileğine değdirirsen ve ısı yakıcı değilse yumurta ekle,eğer daha sıcaksa biraz daha soğumaya bırak derim ben.

birde yumurta kokusundan rahatsız olan arkadaşlar biotin saç maskesini de kullanabilir.çünkü yumurta sarısında da bulunan bu vitamin saça çok faydalı. tabiki kokuyla maliyet arsında bi seçim yapmak gerek.

ben koku filan duymuyorum,üstelik burnum da çok hassastır.birde suyun sıcaklığını kontrol ederek deneyin bakalım.sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim.:enbuyukkk:

selam kizlarrr fairylike imdaaaaat gecen yazmistim ki haci sakir sampuani aldigimi .... önceleri turplu sudan sonra yumusacik oluyodu simdi galiba sampuan yaramadi sacim sertlesti bana bide sampaun önerirmisin ltfn

canım Loreal elseve in arı sütlüsüne bayılcaksın mutlaka dene canım yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
anladım canım da benim için streçlemek veya poşetlemek biraz zor olacak çünkü saçlarım erkek gibi....aranızda en kısa saçlı olan benim galiba:)

en kısa saçlı ben olduğumu sanıyodum ama değilmişimkaydirigubbakcemile3sevindim beee uzuyo saçlarım salı günü resmini çekip koyucam bekleyinsüprizzzzz

iyi akşamlar. formül süpere benziyor.
ben de kuaför kurbanlarındanım denicem mutlaka.yalnız ben saçlarımı sık sık düzleştiriyorum ve 2 günde bir yıkayıp düzleştirirsem saçlarım ne olur bilmiyorum :S bir de kirli saça uygulansa etkili olur mu yoksa saç mutlaka temiz mi olmalı ??daha uzun süre bekletmek daha faydalı olur mu ??
böyle kolay zararsız ve pratik bir yöntem bulduğun ve bizimle paylaştığın için çook teşekkür ederim rapunzel arkadaşım :)

mutlaka temiz olmasına gerek yok canım..
daha uzun süre bekletsen daha faydalı olur evet a.s
rica ederim bitanem işine yarasında gerisi boş yerimseniben

aylinim bu arada cok sevindim merakla bekliyorum canım Şeniz

en kısa saçlı ben olduğumu sanıyodum ama değilmişimkaydirigubbakcemile3sevindim beee uzuyo saçlarım salı günü resmini çekip koyucam bekleyinsüprizzzzz
yok canım malesef en kısa benimki...ama inşallah bu yolla uzatırım...dua edin kızlar işe yarasın:1hug::)

bu arada bende ilk turplu suyumu dün yaptım banim saçlarımı biraz matlaştırdı neden anlamadım...???....:teytey:

Son düzenleme:
Büyük bir hevesle bugün 30 dk kaynattım ama hiç su kalmadı tencerenin kapağı kapalıydı ondanmı oldu acaba anlamadımkafamçokkarıştı

Ay canım kusura bakma ama gülme krizi geldi banakaydirigubbakcemile3 su kalmadı he :roflol::roflol::roflol:
canım cok hızlı ateşte kaynamıştır ondan olmuştur yerimseniben

ilk uzamayı kaçıncı günde farkediyoruz???
ve de aklıma sorulan bir soru daha var...diyelim ki saçımız uzadı bunun birkaç ay daha böyle gideceği bilinmez değil mi belki duraksayabilir bi noktadan sonra???

Bıkmadan usanmadan herkese cevap veriyorsun ya ne diyeyim sana harikasın valla Şeniz ama senin için endişeleniyorum hayatım lütfen ama lütfen derslerini ihmal etme en önemlisi o biliyorsun öptüm seni:1hug:

Bıkmadan usanmadan herkese cevap veriyorsun ya ne diyeyim sana harikasın valla Şeniz ama senin için endişeleniyorum hayatım lütfen ama lütfen derslerini ihmal etme en önemlisi o biliyorsun öptüm seni:1hug:

canım canım çok sağol Şeniz
derslerimi ihmal etmiyorum benim okul yok sırf dersane bu sene onun için vaktim oluyo zaten yoksa siteye bile giremezdim a.s
çok düşüncelisin sağol canımmm :1hug:

rapunzel bende çok menun kaldım tarifinden dökülme çok azaldı.ve çok kabaran saçım kabarmıyor.ve hacimli duruyor ki 2 kere yaptım her yıkanmada yapıcam saçlarımın dökülmesi durana kadar. daha sonra tabi bırakmak yok haftada bir kere saça maske yapmam şart oldu uzun ömürlü sağlıklı saçlar için tekrar teşekkürler canım allah ne muradın varsa versin a.s.

bende ne yaparken kaşınma oldu ne de sonrasında senağlamasenağlamasenağlama

canım üzülcek bişey mi bu Allah aşkına kaşınmak zorunda değilki yerimseniben

canım cok sağol ya Şeniz işine yaramasına cok ama cok sevindim inşallah daha cok okurum güzel sonuclarınızı kaydirigubbakcemile2

arkadaslar merhaba ben sacımı bır ayda nerdeyse altı kere boyadım be nılım ıstedım renk olmadı dıye ama sacımk bı avuç falan kaldı cok uzuluyorum benım için sac onemlı kı tesedufen bu arkadasımızın bu onrısınıyle karsılaştım acaba ben dıyorum kı bu uygulama sacı haftada ıkı cm uzatırsa 3 4 ayda sac 12 cm uzarmı dıye hemen bı soru gelıyo cunku cok ısterım belıme kadar uızasın sacım ama benım yaptım gıbıde zor bugece uygulycam vede buraya sonucu 1 hafta sonra yazıcam tesekkur edıyorum arkadasımıza bole bı bılgıyı paylaştıgı için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…