- 30 Kasım 2007
- 692
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.401
olmaz ama emebilir strech yoksa poşetle en azından canım kaydirigubbakcemile3
anladım canım da benim için streçlemek veya poşetlemek biraz zor olacak çünkü saçlarım erkek gibi....aranızda en kısa saçlı olan benim galiba:)
galiba canım bilemiyorum en kısa saçlı sen misin ama bu gidişle saçlarımız yaza kadar muhteşem olacak a.s
benim turplu suyumda kaynıyor bakalım akşam yatmadan önce yazarım hatta ekleyebilirsem resim eklerim Şeniz
sanırım en kısa saçlı benim....birkaç santim saçım var o kadar...erkek gibi...valla yaza kadar 30 cm uzarsa senin hesaplarına göre çok duamı alırsın canım...hele bi başlasın da uzamaya:)
şimdi söyle bir hesap yaptım en az 3 cm desek..temmuz ortasında tam 28 cm eder..
valla tam yaz ortasında olsa da duamı isterim o sıralar öss soncuları acıklanacak cünkü..
ve tabi sizinde üşenmemeniz gerek bırakmadan sabırla uygulamanız gerek a.s
aaa bak ben bişey daha sorucaktım...aklıma gelmişken sorayım...şimdi bu turplu sudan biraz arttı ben onu buzdolabına koymadan normal oda ısısında saklasam bi sorun olmaz di mi canlarım???
teşekkür ederim canım Şenizcanım benim ya sınava mı giriceksin bu sene allah kolaylık versin herşey istediğin gibi olur inşallah:) bak bunca kişinin duası seninle:)
canım bozulabilir bence dolapta saklamalısın kullanmadan önce biraz ısıtır öyle uygularsın sorun olmaz yerimseniben
hmm tamam canım o zaman dolaba kaldırırım ben de dışarda tuttum baya inşallah bişey olmamıştır....
turplu suyu bir hafta boyunca 4 kez yaptım saçımda boya olmadığı için çok emin değilim ama kahküllerimden ölçtüğüm kadarıyla 1 cm uzamışş:hooray:
böyle giderse 2 ay sonra saçım belimdeekaydirigubbakcemile2
Fairylike sence sadece turp suyu kullansak(yumurtasız) denildiği kadar etkili olur mu?
denemen lazım canım öyle kullanan arkadaşlar işe yaradıgını söylüyorlar aynı şekilde ama ben yumurtasız kullanmadım ne söylesem yalan olur malesef.. geri sayfalara bakarsan eğer belki cevabını bulabilirsin..
arkadaşlar ben turpu direk rendeleyip tülbentle sıkıp suyunu sürüyorum kaynatmıyorum yani
ya kızlar ben bugün 6.kez yapıyorum yani haftada 2 kere yaptığımı düşünürsek 3 haftayı geride bıraktım. galiba uzuyo saçımdaki boyadan anlıyorum ama öyle çokta belli olur derecede uzamadı sanki, benim saçım eskidende bukadar uzuyomuş gibi gelioo. bide dökülmeye hiç faydası yok hatta saçımı turplu sudan sonra kokudan dolayı 3 kere şampuanlamak zorunda kaldığımdan daha çok döökülüyo gibi(((
sizde de aynı problemler var mı?
Fairylike sence sadece turp suyu kullansak(yumurtasız) denildiği kadar etkili olur mu?