Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

anladım canım da benim için streçlemek veya poşetlemek biraz zor olacak çünkü saçlarım erkek gibi....aranızda en kısa saçlı olan benim galiba:)

galiba canım bilemiyorum en kısa saçlı sen misin ama bu gidişle saçlarımız yaza kadar muhteşem olacak a.s
benim turplu suyumda kaynıyor bakalım akşam yatmadan önce yazarım hatta ekleyebilirsem resim eklerim Şeniz

sanırım en kısa saçlı benim....birkaç santim saçım var o kadar...erkek gibi...valla yaza kadar 30 cm uzarsa senin hesaplarına göre çok duamı alırsın canım...hele bi başlasın da uzamaya:)

sanırım en kısa saçlı benim....birkaç santim saçım var o kadar...erkek gibi...valla yaza kadar 30 cm uzarsa senin hesaplarına göre çok duamı alırsın canım...hele bi başlasın da uzamaya:)

şimdi söyle bir hesap yaptım en az 3 cm desek..temmuz ortasında tam 28 cm eder..
valla tam yaz ortasında olsa da duamı isterim o sıralar öss soncuları acıklanacak cünkü..
ve tabi sizinde üşenmemeniz gerek bırakmadan sabırla uygulamanız gerek a.s

aaa bak ben bişey daha sorucaktım...aklıma gelmişken sorayım...şimdi bu turplu sudan biraz arttı ben onu buzdolabına koymadan normal oda ısısında saklasam bi sorun olmaz di mi canlarım???

canım benim ya sınava mı giriceksin bu sene allah kolaylık versin herşey istediğin gibi olur inşallah:) bak bunca kişinin duası seninle:)

aaa bak ben bişey daha sorucaktım...aklıma gelmişken sorayım...şimdi bu turplu sudan biraz arttı ben onu buzdolabına koymadan normal oda ısısında saklasam bi sorun olmaz di mi canlarım???

canım bozulabilir bence dolapta saklamalısın kullanmadan önce biraz ısıtır öyle uygularsın sorun olmaz yerimseniben

canım benim ya sınava mı giriceksin bu sene allah kolaylık versin herşey istediğin gibi olur inşallah:) bak bunca kişinin duası seninle:)
teşekkür ederim canım Şeniz
inşallah herşey bu sene güzel olur kazanabilirim ben inanıyorum ve çalışıyorum sene sonunda tevekkül edicem ancasengözlerimebaksanab

turplu suyu bir hafta boyunca 4 kez yaptım saçımda boya olmadığı için çok emin değilim ama kahküllerimden ölçtüğüm kadarıyla 1 cm uzamışş:hooray:
böyle giderse 2 ay sonra saçım belimdeekaydirigubbakcemile2

Fairylike sence sadece turp suyu kullansak(yumurtasız) denildiği kadar etkili olur mu?

denemen lazım canım öyle kullanan arkadaşlar işe yaradıgını söylüyorlar aynı şekilde ama ben yumurtasız kullanmadım ne söylesem yalan olur malesef.. geri sayfalara bakarsan eğer belki cevabını bulabilirsin..

Benim saçıma yumurta biraz ağır geliyor, daha öncede yumurtalı tarifler yaptığımda pek memnun kalmamıştım. Tahmin ediyorum ki sadece turp kullanılsa belki o kadar yumuşak olmaz ama saç köklerini iyi bir şekilde besler. İlgin için teşekkürler canıma.s.

kızlar streçle falan ne uğraşıyosunuz ki bone alın bi tane onu koyun( heni aşçılar falan yemek yaparken koyuyo ya kafaya naylon bişi) ben ondan koyup bi de bi başörtüsüyle üzerinden bağlıyorum pratik oluyo atmıyrum da boneyi tekrardan kullanıyrum kaynatmadan nasıl turpun içindeki suyla karışıyo bu arada

ya kızlar ben bugün 6.kez yapıyorum yani haftada 2 kere yaptığımı düşünürsek 3 haftayı geride bıraktım. galiba uzuyo saçımdaki boyadan anlıyorum ama öyle çokta belli olur derecede uzamadı sanki, benim saçım eskidende bukadar uzuyomuş gibi gelioo. bide dökülmeye hiç faydası yok hatta saçımı turplu sudan sonra kokudan dolayı 3 kere şampuanlamak zorunda kaldığımdan daha çok döökülüyo gibi (((
sizde de aynı problemler var mı?

canım bu kadar zaman yapıpta işine yaramadıysa bırak 4 kişide falan yaramadı sanırım onlarda bıraktılar ..
kokudan rahatsız oluyosan hiç sürme ben anlamıyorum artık şampuandan sonra bile nasıl koku kalıyor yani ben bi kere şampuanlasam bile hiç koku almıyorum..
neyse canım benim tavsiyem bırakmandan yana yani başka saçına uygun maskeler bulabilirsin inşallah istedigin maskeye ulaşabilirsin a.s.

arkadaşlar yazdıklarınızı okuduktan sonra turplu suyu bende kullanmaya karar verdim. saçım için çok fazla şey denedim ama çabuk uzamasını bir türlü sağlayamadım. inşallah turplu suyun faydasını bende görürüm. sonuçları da sizinle paylaşırım.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…