- 1 Şubat 2007
- 164
- 11
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.421
arkadaşım şu dipnotu eklemek istiyorum.eğer turp suyunun sıcaklığı sıcağa yakın ılık olursa yumurta kokuyor,ama soğuğa yakın ılık olursa kokmuyor.umarım anlatabilmişimdir.kaynama noktasına yakın sıcaklıklarda yumurta ister istemez azda olsa pişiyor.bu yüzdeb bebek maması hazırlar gibi bileğine değdirirsen ve ısı yakıcı değilse yumurta ekle,eğer daha sıcaksa biraz daha soğumaya bırak derim ben.ya kızlar ben bugün 6.kez yapıyorum yani haftada 2 kere yaptığımı düşünürsek 3 haftayı geride bıraktım. galiba uzuyo saçımdaki boyadan anlıyorum ama öyle çokta belli olur derecede uzamadı sanki, benim saçım eskidende bukadar uzuyomuş gibi gelioo. bide dökülmeye hiç faydası yok hatta saçımı turplu sudan sonra kokudan dolayı 3 kere şampuanlamak zorunda kaldığımdan daha çok döökülüyo gibi (((
sizde de aynı problemler var mı?
birde yumurta kokusundan rahatsız olan arkadaşlar biotin saç maskesini de kullanabilir.çünkü yumurta sarısında da bulunan bu vitamin saça çok faydalı. tabiki kokuyla maliyet arsında bi seçim yapmak gerek.
ben koku filan duymuyorum,üstelik burnum da çok hassastır.birde suyun sıcaklığını kontrol ederek deneyin bakalım.sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim.:enbuyukkk: