Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

rapunzelim evet bayağı bir uzadı saçlarım ve toparlandı..bugün saçımı boyayalı 1 hafta oldu ve diplerimden saçlar fışkırmış resmen ayrıca bugün farkettim yeni saçlarım çıkmış arkadaşlar bilginize ben 15 gündür turp suyunu şöyle kullanıyorum turp suyunun içine yumurta sarısı değil bemiks ampul kırıyorum 2 tane galiba turpla bemiks birleşince yeni saç çıkarmış:)))

3 hafta sonraki hali :)

sanırım yükleyebildimmmm :)

ay canımm cok tatlısın ya
gerçekten cok güzel olmuş saçların aylinden biraz daha uzun seninki ..
acaip uzatmış ama önlerinden anlaşılıyor bide ensedeki saçlarından..
cok sevindim canım sen yaza kadar benim şimdiki saçlarıma gelirsin hihoyyythihoyyyt
darısı herkesin başınaa...:1rolleyes:

ya arkadaşlar harikasınız ya...burası nasıl bir site böyle hersorunun bir cevabı var:) saçlarımı yeni kestirdim ve çok kısa oldu .röflemden kurtulmak istiyodum çünkü.dün aktardan yılan yağı aldım o da uzatıyomuş diye.yılan yağı,bıldırcın yumurtası,avakado suyunu karıstırdım bi güzel sacıma yedirdim.2 saat beklettim yıkadım.tabi uzayıp uzamıycagını bilmiyorum ama saclarım daha hacimli oldu.bugün de hemen bu turplu karısımı yapıcam.bir de entele otu sipariş ettim da heryerde bulunmuyor zehirli diye...1 ay sonra rapunzel olmayı planlıyorum insallah:)

yapma yaa.tüh ben de sipariş etmiştim enteleyi almayayım bari.o da cok uzatıyomuş diye duymuştum ama bu turplu suyu keşfetmeden önceydi yengene üzüldüm saçlar çok önemli çünkü.

evt ya bir de 2 günde 1 uygulayamıyorum.. yine de uzadı bi de düzene koyup sürekli yapabilsem.. 1 ay da tahminen 3 cm.i geçicek düzenli uygulasam 4 ü bulacaktı demekki :) olsun buna da şükürr :)

seni seviyorummm FairyLike

senin cildin baya hassasmış demekki canım bana bir zararı olmadı şimdilik bakalım ilerleyen günler de ne olacak????

ya ben 1 hafta boyunca hergün yapmak istiyorumm.deneyen va rmı aceba böyle

bende yaptım saçımı sardım işte şimdi bekliyom yıkayacam birazdan fakat sular sağdan soldan akıyo yaaa

meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım şimdi turp kaynattım birazdan uygulamaya başlıycam inş benim saçlarımda uzar şu an ensemde tam kulakmemesinde bakalım sonuç ne olucak üstelik çok ince ve yıranmış saçlarım ((

kızlarrr ben geldim ve hepinizin yazdıklarını okudum cok ama cok mutluyum Şeniz
gayecim bende seni seviyorum
inşallah cok daha sevincez saçlar uzayınca inşallah:Saruboceq:
bakalım sizlerin sonuclarını merak ediyorum cok paylaşın olur mu meraklıyım ben bayakaydirigubbakcemile3 yapıp gidenler oldu hala haber yok bazılarından:çok üzgünüm:
neyse simdiden işe yaramış cok sevindimmm:sm_cool:

Şimdi bu karışım saçı uzatmanın dışında bakım da yapıyor mu?

Benim saçlarım çok kuru mesela, bi de uçlarına balyaj attırdım iyice kurudu, buna da iyi gelir mi ki?

Şimdi bu karışım saçı uzatmanın dışında bakım da yapıyor mu?

Benim saçlarım çok kuru mesela, bi de uçlarına balyaj attırdım iyice kurudu, buna da iyi gelir mi ki?

kesinlikle canım bakım yaptıgı kesin yerimseniben
benim suan 1-2 cm uzunlugunda kırıklar olması gerekiyor ama sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…