E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.381
Turplu su 1 haftada hergünmü sürülcek saça ya ??anlamadım ben :uhm:
ya ben bunu yapmaya ara vermiştim şimdi tekrar başlayacağım daaa,
hergün düzleştiriyorum saçlarımı bu uzamasına engel olur muu??
kızlarrr 1 haftalık sonucum entele ve turp karışımı:) 1 cme yakın nerdeyse 1 haftada 4kere kullandım:) 1 ayda 4 hafta 4 cm :) işte
buuu
yine ben:) kızlar benim aklıma son bi soru daha takıldı...biz bu suyu diplerine sürmemiz önemli değil mi...fısfıslı bi şişeye koyup da sıkabiliriz o zaman diplerimize öyle değil mi...? kolaylık bakımından sordum...
yine ben:) kızlar benim aklıma son bi soru daha takıldı...biz bu suyu diplerine sürmemiz önemli değil mi...fısfıslı bi şişeye koyup da sıkabiliriz o zaman diplerimize öyle değil mi...? kolaylık bakımından sordum...
süpersiniz yaaa:) bu arada ben streçe saramıycam dediğim gibi sadece havlu ile sarıcam bi sorun olmaz heralde di mi arkadaşlar...???
kızlar şu anda bende kafamda turplu suyumla yorumları okuyorum bende gelişmeleri sizlerle paylaşacağım aşırı dökülme vardı ve belimde olan şaçlarımı kestirmek zorunda kalmıştım inşallah banada faydası olurrklava::enbuyukkk:
cokacimcoookbana da göndersene..
valla yaşamışsın hemde doğal mis gibi bakalım nasıl etkiler görücez sendehihoyyythihoyyyt
Ya kızlar benımde sacım felaket dokuluyo eger ıyı gelıyosa yapıyım bende ama bı sorun var saclar temızkenmı olucak bu ıslem 2 gune bır yapılcakmıs zaten once yıkamama gerek yok sanırım saçlarım yaglı oldugu ıcın soruyorum ozellıkle bu soruyu
Gönderirim canım yeterki sen istebakalım elimdeki kırmızı turplar bitince ananemin bahçesindeki siyah turplara saldıracam:) inşallah daha güzel sonuç alırım:dance:
ohhh ohhh maşallahhh maşallahh:))herkesin saçları uzuyor çok sevindim...