Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ya ben bunu yapmaya ara vermiştim şimdi tekrar başlayacağım daaa,
hergün düzleştiriyorum saçlarımı bu uzamasına engel olur muu??

kızlarrr 1 haftalık sonucum entele ve turp karışımı:) 1 cme yakın nerdeyse 1 haftada 4kere kullandım:) 1 ayda 4 hafta 4 cm :) işte
buuu

yine ben:) kızlar benim aklıma son bi soru daha takıldı...biz bu suyu diplerine sürmemiz önemli değil mi...fısfıslı bi şişeye koyup da sıkabiliriz o zaman diplerimize öyle değil mi...? kolaylık bakımından sordum...

evet canım önemli olan dipler masajva yaptınmı tamamdır ama uclara da yaparsan kırıklar için iyi olur yerimseniben

cnm ben 1 turbu 4 bardak suda kaynattıktan sonra onu 2 ye bölüorum. tekini buzdolabına bi dahaki kullanım için dier yarımı da içine yumurta sarısı kattıktan sonra saçımı eğiyorum lavaboya saç yıkar gibi döküyorum heryerini ıslatıyorum sonra masaj yapıp önce poşetle kapatıorum üstüne de havlu sarıorum sular akmasın diye 2 saat de bekletiyorum okadarrrrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

süpersiniz yaaa:) bu arada ben streçe saramıycam dediğim gibi sadece havlu ile sarıcam bi sorun olmaz heralde di mi arkadaşlar...???

kızlar şu anda bende kafamda turplu suyumla yorumları okuyorum bende gelişmeleri sizlerle paylaşacağım aşırı dökülme vardı ve belimde olan şaçlarımı kestirmek zorunda kalmıştım inşallah banada faydası olurrklava::enbuyukkk:

inşallah yarar bitanem:Saruboceq:

ben de saclarimi yikadim kizlar dokulmesi acaip azaldi saclarimin siyah turpin etkisi diye dusunuyorum bi de daha yumusak oldular bilmiyorum ama bna mi oyle geldi bana daha guzel geldi siyah turp.
bundan sonra siyah turp yapcam ben.

cokacimcoookbana da göndersene..
valla yaşamışsın hemde doğal mis gibi bakalım nasıl etkiler görücez sendehihoyyythihoyyyt

Gönderirim canım yeterki sen iste bakalım elimdeki kırmızı turplar bitince ananemin bahçesindeki siyah turplara saldıracam:) inşallah daha güzel sonuç alırım:dance:

Ya kızlar benımde sacım felaket dokuluyo eger ıyı gelıyosa yapıyım bende ama bı sorun var saclar temızkenmı olucak bu ıslem 2 gune bır yapılcakmıs zaten once yıkamama gerek yok sanırım saçlarım yaglı oldugu ıcın soruyorum ozellıkle bu soruyu

hyr cnm temiz ya da kirli farketmez.. öncesinde saçını yıkamana gerek yok yani kaydirigubbakcemile5

Gönderirim canım yeterki sen iste bakalım elimdeki kırmızı turplar bitince ananemin bahçesindeki siyah turplara saldıracam:) inşallah daha güzel sonuç alırım:dance:

ohh vallaa maşallah saldır arkadaşım ...:içelim:
sağol inceliğin için canım,
benim yerimede kullan öpüldün Şeniz

Şu an sabahın 7si bu saatte napıyorum burada değil mi ? XD Ders çalışıyordum sıkıldım -.-
Ve turplu suyum da kaynıyor

Şey, ben kırmızı turp koyuyorum da, rendelerken kabuğunu rendeliyorum, iç beyazını atıyorum.
Onu da mı rendeleyeyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…