Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ilk uzamayı kaçıncı günde farkediyoruz???
ve de aklıma sorulan bir soru daha var...diyelim ki saçımız uzadı bunun birkaç ay daha böyle gideceği bilinmez değil mi belki duraksayabilir bi noktadan sonra???

ilk uzama 1-2 haftada anlarsın canım msjını yeni gördüm :1hug:
ama kesilecegini hiç sanmıyorum ben a.s

ben dün yumurtasız yaptım,
yumurtalı yaptığımdan daha güzel oldu saçlarım.
yumuşadı..bide dökülen saçlarım çıkıyo sanki.ön kısımlarımdaki saçlarım fırlamış gibiii =D

evet kızlar yazdıklarınızı okudum kusura bakmayın geç gördüm..turplu suyu kışın böyle bekleterek yapıcaz baska caremiz yok canım hasta olmaktansa yaza kadar böyle olcak..
sorun olcagını sanmıyorum bekletmenin..denicez hepberaber görücez..
islandcim seni görmek cok güzel bu aradaŞeniz
hepinizi görmek cok güzel..
ve dökülmesi düzene girer yakında mevsimsel olabiliyo bendede ama normalde 4-5 tel yerimseniben

Sevgilerimle..a.s.

walla arada bi bakıyım diorum kızlar hiç durmuosunuz deniyim bunu ama benim saclarım baya kısa cidden çabuk zatıyormu ?:1rolleyes:

ben dün yumurtasız yaptım,
yumurtalı yaptığımdan daha güzel oldu saçlarım.
yumuşadı..bide dökülen saçlarım çıkıyo sanki.ön kısımlarımdaki saçlarım fırlamış gibiii =D

ayy cok sevindimmm Şeniz bakalım inşallah daha da seviniriz sonuclarını paylaş bizimle canım mutlaka kötükedihüso

selam arkadaşlar ben turplu suyu yaklaşık 8-9 kere yaptım.gecekten uzatıyor.benim saçlarım haftada 1cm kadar uzuyor:) ama dökülmeme fayda olmadı turp. bu tarfi veren rapunzel fairy like a teşekkür ederim:))

kızlar bugun turplu suyu 4. kez yapıyorum.ben 2 gunde bır yapıyorum ve 1 saat 15 dk falan bekletıyorum.ıse yaıyordur ınsallah.daha uzun bekletmek ısterım ama zamanım olmuyor.sacım ınanılmaz derecede yumusak ve parlak.umarım uzuyordur:)

kızlaarr ben dün ikinci kez yaptım turplu suyumu.ama ancak haftada bir yapabildim.siz ne kadar sıklıkla yapıyosunuz?

cnm bende senin gibi haftada 2 kez yapıorum, dün 5.kez yaptım iyi gibi bakalım nolcak şöyle 8 kere fln yapıyımda biraz daha belli olur heralde. bence haftada 2 kere yeterli gibi çünkü saçı sürekli yıkamakta iyi değil biliosun hem şampuan parasınada yazıksırnaşık şey

şekerler bende yaptım bu maskeyi bugün turpu haşlarken kokuyo ama yumurta ekleyip saçıma sürdükten sonra hem streç hem hawluyla sardım hiç koku gelmedi yıkadıktan sonrada kreme bile ihtiyaç duymadım yumuşacık olduu wallahihoyyyt

bide uzasa tam süper olucakkaydirigubbakcemile3 (gerçi normalde hem sarı hem yıpranık ama yinede hızlı uzuyo ayda bazen 2 kere dip boya yaptırmak zorunda kalıyom ama bununla dahada çabuk uzumasını diliyorum çünkü kuaför kurbanıyım eski uzun saçlarımı geri istiyorummmm birazcık dedim belime yaklaşan saçlarımı omuz hizsında kesti ya alçakkkkk senağlama)

çok teşekkürler herkese denemyimlerini paylaştığı için bakalım benim ki nasıl olacak

Son düzenleme:
kızlar ben de bu gün uyguladım maskeyi.ben uygularken evde kalmadığı için yumurta kullanamadım içine maya,zeytin yağı ve bademyağı koydum.bakalım nasıl olacak? sonucu yazarım. bi de ben bu tür maskeleri uygularken hep ağzı fısfıslı bi şişe kullanıyorum.çok daha kolay oluyor sürmek.

yok canım malesef en kısa benimki...ama inşallah bu yolla uzatırım...dua edin kızlar işe yarasın:1hug::)

merak etme canım 2.5 ay önce benimde erkek saçı gibiydi toplanmıyordu bile okadar yani ama şimdi bayağı uzadı birazdan kuaföre gidicem fön çektirmeye ya bu arada ben fön çektiricemde saçlarımın uçlarında yanıklar var bişey olurmu acaba:uhm:

merak etme canım 2.5 ay önce benimde erkek saçı gibiydi toplanmıyordu bile okadar yani ama şimdi bayağı uzadı birazdan kuaföre gidicem fön çektirmeye ya bu arada ben fön çektiricemde saçlarımın uçlarında yanıklar var bişey olurmu acaba:uhm:

olmaz canım bence korkma bakalım ne kadar uzamış bende cokk merak ediyorum Şeniz
canım ben yumurtayla yapıyorum.yumurtasız denemedim hiç.:1no2:

yumurtasız deneyenler aynı etkiyi gösterdiğini söylüyor valla anlamadım bende:nazar:

herkese merhaba...
konuyu 3 haftadır takip ediyorum yeni yazma fırsatı buldum...
Öncelikle Fairlylike teşekkür ediyorum sana.Saçlarım ince telli o kadar kötüydü ki her gün fön çekerek yıpratmıştım bi de yetmez gibi siyahtan kızıla dönmek için açıcı kullanmıştı kuaförüm ve kısacık kesmişti :KK43: Anında pişman oldum ama giden saçlarım geri gelmedi tabi. Kısacık kalmasını bıraktım o kadar dökülmüştü ki saçlarım. Sonra araştırırken turplu suyu ve havuçla olan bi maske daha var onu buldum.

Turplu suyu 5 kere denedim hatta bu akşam 6. yapıcam :)
Yirmi gün kadar oldu 2 cm lik bi uzama var saçlarımda.Dahası saçlarım o kadar işleme rağmen o kadar bakımlı duruyor ki.Uzun süre fönden uzak durmaya karar vermiştim ama hafta sonu fön çektirdim herkes saçlarımı kestirdiğimi yeni anlayıp (hep toplamaya çalışırsan tabi :) ) çok güzel olmuş dedi... :)

herkese merhaba...
konuyu 3 haftadır takip ediyorum yeni yazma fırsatı buldum...
Öncelikle Fairlylike teşekkür ediyorum sana.Saçlarım ince telli o kadar kötüydü ki her gün fön çekerek yıpratmıştım bi de yetmez gibi siyahtan kızıla dönmek için açıcı kullanmıştı kuaförüm ve kısacık kesmişti :KK43: Anında pişman oldum ama giden saçlarım geri gelmedi tabi. Kısacık kalmasını bıraktım o kadar dökülmüştü ki saçlarım. Sonra araştırırken turplu suyu ve havuçla olan bi maske daha var onu buldum.

Turplu suyu 5 kere denedim hatta bu akşam 6. yapıcam :)
Yirmi gün kadar oldu 2 cm lik bi uzama var saçlarımda.Dahası saçlarım o kadar işleme rağmen o kadar bakımlı duruyor ki.Uzun süre fönden uzak durmaya karar vermiştim ama hafta sonu fön çektirdim herkes saçlarımı kestirdiğimi yeni anlayıp (hep toplamaya çalışırsan tabi :) ) çok güzel olmuş dedi... :)

çok sevindim canım ya Şeniz
süpermiş inşallah cok daha fazla işine yarar ...
havuç maskesi ne işe yarıyor alabilir miyim rica etsembenneyaptımki

canım havuç da aynı hatta bulduğum yerde 15 günde 3 cnm uzatıyor yazmıştı çok inandırıcı gelmedi bana.. şu an sık sık turplu suyu yapıyorum bi süre daha böyle yapıcam.Daha sonra bi turplu su bi havuç yapıcam..

Havucu rendeliyorsun içine 3-4 diş sarımsak dövüp koyuyorsun (ki biliosun saç kıranda falan sarımsak kullanılıyor tedavi için) 2-3 su bardağı su da onu kaynatıyorsun saonra süzüp içine badem yağı ve hint yağı ekliyorsun.

Ben denedim bu da hoşuma gitti benim hatta ben sadece badem ve hint yağı kullanmadım aktarda saç bakımı için yağ karışımları var ondan kullandım saçları inanılmaz yumuşak yapıyor parlıyor saçlar ama
uzaması için bir şey söyleyemem çünkü bi kere denedim.Haftaya başlıcam tekrar buna turplarım bitsin bayağı almışım da :roflol:[COLOR]

Arkadaslar ben bikac haftadan önce Turplusuyu birakmistim üsengecligme gelmisti.Ama dün Ablam yapti kendisine ve sasirip kaldi onunda saclari cok fena dökülüyordu Turplusuyu yaptiktan sonra saclarindan bikac tel dökülmüs ve bizim TEyzekizlarini arayip hemen bu Formülü vermis arkadaslar.Bide Ablam Suyunu saclara Kaynatilmis turpartiklarini birazini alip yüzüne sürdü.Biraz yaniyor ama sonra yüzü yumusacik oldu Bebek gibi.TElefondan anlattiklari bunlardi bana.Acaba Turp yüzüde iyi geliyormu?Bi Fikriniz var?

X