- 1 Şubat 2007
- 164
- 11
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.361
aaaa,aynı etkiyi yapıyosa bende artık yumurta koymıcam.yıkadıktan sonra bile kötü kokuyordu =//
2 kere yaptım açıkcası ilkinde biraz yumuşadı ama ikincisinde bi değişiklik göremedim.1 saat beklettim acaba o yüzden mi..(
canım ben bir seferinde yumurta sarısı bir seferinde mecit efendi saç bakım yağı kullanıyorum.ama saç bakım yağını önce rürüp sonra turp suyu kullanıyorum.tavsiye ederim.
özellikle uçlardaki kırılmalar için çok etkili.
zaten önceden mecit efendi kullanıyordum.şimdi turpsuyu ile birleşince süper bişey oluyor..
:)))
bu arada dökülmeler konusunda bişey belirtmek istiyorum.benim de ilk zamanlarda saçım döküldü ama mecit efendi ile birlikte kullanınca şu anda bir problem yok..
inşallah hepimizin saçları sağlıkla uzar kızlar:))):enbuyukkk:
hayır cnm ikisini birden bekletiyorum.ama uygularken önce yağ sürüyorum sonra turplu su..mecitefendi saç bakım yağı bende var!!hemde ne zamandır kullanmıyoruuumm (
saç bakım yağını bekletip yıkıyorsun,sonra mı turplu suyu yapıyorsun canım anlayamadım??
yoksa ikisini karıştırarak mı ??
Bende yarın denicem siyah turp buldum bakalım saçlarım ne kadar uzıcak .bide bu turplu su haftada 1 kere mi uygulancak yoksa hergünmü sürcem saçıma ?? :uhm:
kizlar turpun kotu kokusundan sikyet edenler kesinlikle siyah turp denesinler
cok cok az kokuyo diger turpun yaninda hic kalir yani
su an kafamda ve hic rahatszlik vermiyo
siyah turp u deneyin farkini anlicaksiniz cidden.
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
nerde oturuyosun fairy bizim burda pazarda satiliyo valla
canlarım size bişey daha sorucam....bu suyu saçımıza sürüyoruz ne kadar bekletiyoruz...yani ben yumurtasız yapıcam o yüzden soruyorum ne kadar tutuyım ve yine sarmam gerekir mi yumurtasız olsa da....
canlarım size bişey daha sorucam....bu suyu saçımıza sürüyoruz ne kadar bekletiyoruz...yani ben yumurtasız yapıcam o yüzden soruyorum ne kadar tutuyım ve yine sarmam gerekir mi yumurtasız olsa da....
canım en az iki saat beklet sarıp saçını baglaki sinüzit olmasın a.s
ewt cnm sar ki saçından o sular akıp durmasın boynuna.. ayrıca en az 2 saat bekletmeye calış daha fazla da bekletebilirsin.. herhangi bir zararı yok :sm_cool:
sağol yardımın için hayatım havlu ile de sarsam olur heralde...saçlarım erkek gibi de ne toplanıyo ne de başka bişey oluyodaha sonra şampuanla yıkıyorum değil mi yumurtasız olsa bile öyle kurutup kalmıyo...hiç denemediğim içi mazur görün sorularımı:)
yıkayacaksın canım tabi hemde şampuanınla bildiğin banyonu yapacaksın a.s
anladım canım benim çok sağol....bakalım bende hemen yarın deniyorum ilk iş kızlar...çok heyecanlandım çok heveslendim anlatamam:) bende bildircem size durumu...inşallah uzar benim de saçlarım....a.s.