Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canım ben bir seferinde yumurta sarısı bir seferinde mecit efendi saç bakım yağı kullanıyorum.ama saç bakım yağını önce rürüp sonra turp suyu kullanıyorum.tavsiye ederim.

özellikle uçlardaki kırılmalar için çok etkili.

zaten önceden mecit efendi kullanıyordum.şimdi turpsuyu ile birleşince süper bişey oluyor..

:)))

bu arada dökülmeler konusunda bişey belirtmek istiyorum.benim de ilk zamanlarda saçım döküldü ama mecit efendi ile birlikte kullanınca şu anda bir problem yok..

inşallah hepimizin saçları sağlıkla uzar kızlar:))):enbuyukkk:

kızlar bişey sorucam dax ve biobin kullanan var mı??

bu ürünleri de kullansak turplu su ile daha mı iyi olur acaba???

saçla kafayı bozmak üzereyim.

lütfen içim rahatlatacak bişeyler yazarmısınız??

dax için de ayda üç cm saç uzatıyo diyolar.:sm_confused:

niye taktım bu kadar bilmiyorum ama bu tuplu suyu neredeyse hergün yapasım geliyo saçlarım bayrama kadar süper olsun istiyorum...:uhm:

mecitefendi saç bakım yağı bende var!!hemde ne zamandır kullanmıyoruuumm (
saç bakım yağını bekletip yıkıyorsun,sonra mı turplu suyu yapıyorsun canım anlayamadım??
yoksa ikisini karıştırarak mı ??

saclarım uzmaya basladı dıplerım gelıyor kahverengıydı saclarım doğal rengi siyaha yakındı koyu saçta bile diplerimi gorebiliyorum
kızlar bosa ona buna para vermeyın uzaması ıcın en doğal urun bu
bu arada sacınızı yıkarken defne sabunu alın bakın nası yumusak ve gur saclarınız oluyor :ecrin_bebek:

hayır cnm ikisini birden bekletiyorum.ama uygularken önce yağ sürüyorum sonra turplu su..

Bende yarın denicem siyah turp buldum bakalım saçlarım ne kadar uzıcak .bide bu turplu su haftada 1 kere mi uygulancak yoksa hergünmü sürcem saçıma ?? :uhm:

kizlar turpun kotu kokusundan sikyet edenler kesinlikle siyah turp denesinler

cok cok az kokuyo diger turpun yaninda hic kalir yani

su an kafamda ve hic rahatszlik vermiyo

siyah turp u deneyin farkini anlicaksiniz cidden.
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Bende yarın denicem siyah turp buldum bakalım saçlarım ne kadar uzıcak .bide bu turplu su haftada 1 kere mi uygulancak yoksa hergünmü sürcem saçıma ?? :uhm:

zamanını ne kadar ayırabiliyorsan o zaman sür canım yerimseniben

bulabilsem siyahını alıcam ama...Çok üzgünüm çoook

canlarım size bişey daha sorucam....bu suyu saçımıza sürüyoruz ne kadar bekletiyoruz...yani ben yumurtasız yapıcam o yüzden soruyorum ne kadar tutuyım ve yine sarmam gerekir mi yumurtasız olsa da....

canlarım size bişey daha sorucam....bu suyu saçımıza sürüyoruz ne kadar bekletiyoruz...yani ben yumurtasız yapıcam o yüzden soruyorum ne kadar tutuyım ve yine sarmam gerekir mi yumurtasız olsa da....

canım en az iki saat beklet sarıp saçını baglaki sinüzit olmasın a.s

ewt cnm sar ki saçından o sular akıp durmasın boynuna.. ayrıca en az 2 saat bekletmeye calış daha fazla da bekletebilirsin.. herhangi bir zararı yok :sm_cool:

canım en az iki saat beklet sarıp saçını baglaki sinüzit olmasın a.s

sağol yardımın için hayatım havlu ile de sarsam olur heralde...saçlarım erkek gibi de ne toplanıyo ne de başka bişey oluyodaha sonra şampuanla yıkıyorum değil mi yumurtasız olsa bile öyle kurutup kalmıyo...hiç denemediğim içi mazur görün sorularımı:)

ewt cnm sar ki saçından o sular akıp durmasın boynuna.. ayrıca en az 2 saat bekletmeye calış daha fazla da bekletebilirsin.. herhangi bir zararı yok :sm_cool:

:roflol::roflol::roflol: doğru ya ıslak ıslak sular akar.....
zararı yoksa kuruyana kadar kalır bende...zati bi lokma saçım var yarım saatte kuruyo:)
peki yıkıycak mıyım kurusa bile tatlım...

yıkayacaksın canım tabi hemde şampuanınla bildiğin banyonu yapacaksın a.s

yıkayacaksın canım tabi hemde şampuanınla bildiğin banyonu yapacaksın a.s

anladım canım benim çok sağol....bakalım bende hemen yarın deniyorum ilk iş kızlar...çok heyecanlandım çok heveslendim anlatamam:) bende bildircem size durumu...inşallah uzar benim de saçlarım....a.s.

anladım canım benim çok sağol....bakalım bende hemen yarın deniyorum ilk iş kızlar...çok heyecanlandım çok heveslendim anlatamam:) bende bildircem size durumu...inşallah uzar benim de saçlarım....a.s.

inşallah canım inşallah merakla bekliyorum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…