Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

cnm benım,ben sana daha oncede sormustum onermıs oldugun bı sac bakım yagı varmı,ben kendım bakım yapıyorm bebanthen evıgen ampullerı ve badem yagı hınt yagı susam yagı bunları karıstırarak bakım yapıyorm,ama karıstırılmıs sac bakım yagları da aktarcıda satılıyormu,onermıs oldugun bı yag varmı hihoyyyt

benim aklıma bi fikir geldi ama olur mu sizce. bende entele ve sirkeyle hazırladığım karışım var içine birazda yılan yağı katmıştım.turplu suyla bu enteleyi birbirine karıştırıp sürsem olur mu sizce. ikisini ayrı ayrı yapmama gerek kalmaz hem ikisininde uzatma özelliği var bakarsınız iki kat uzatır :teytey: sizce yapıyım mı

cnm kesınlıkle entele otunu tawsıye etmıyorum entele otu cok zaralı,sac koklerının gozeneklerını kapatıyo,yengem suan sırf bu entele tu yuzunden tedavı goruyo entele otu saclarını batrdıbıldıgın pısmanıye oldu,pısmanıye olmakla kalmadı doktorun soledıgıne gore gozenekler kapanmıs suan ılacla tedavı goruyo kesınlıkle entele NO!:1no2::1no2::1no2:

kafana poşet tarzı bişey geçirmen daha faydalı canım.çünkü saclarının havayla temasını engellersin ve saçların turplu suyu daha kolay emer diye düşünüyorum ben

merhaba arkadaşlar benim kuzenimin saçları hormonları yüzünden dökülüyor . önleri çok seyreldi acaba bu turplu susaç da çıkarıyormu

ßen Kara Turp buldum ama bi deişiklik yoktur dışı farklı renk yanee ne deişcekki :) ama ben Rapunzelin tawsiyesini kırmadım we siyah kullandım..Şuan kafamda turplu yumurtalı su war.Ama ya bunları hep rendele o kokuyu çek cok zor benim için hazır dursa dolapta yapcağım zaman yumurta eklesem olmazmı Zaten haftada 2 kere fln yaparım annem cok kızıyo Uğraşıyorum böle selerle diesenağlama He bide sürmeside zor bunun ya akıo her yere off işe yarasaa baree !

arkadaşlar çok komik olmazsa bişey daha soracam kırmızı turp mu beyaz turp mu

kızlar merhaba bende turplarımı koydum suya kaynamalarını bekliom ilk defa denicem inşallah bi yararını görürüm :)

ßir rivayete göre Siyah daha etkiliymiş kırmızı biraz daha az etkiliymiş beyaz biraz daha az etkiliymiş :):)

Ben bugün üçümcü uygulamamı yaptım ve gerçekten saçımda uzama olduğunu hissettim.
Çünkü daha arefe günü boyamıştım saçımı ki benim saçım 5-6 ayda sadece 4 cm uzuyor,
bugün baktım diplerimden kendi saçım çıkmaya başlamış 1 cm olmasada farkedilecek kadar var.hihoyyyt
Ne kadar sevindim anlatamam, daha bir heyecanla devam edeceğim artık zaten ilk okuduğumda da
çok inanmıştım bu işe çünkü evde kayınvalidemin çok eski bir şifalı bitkiler kitabı var ordada saç
uzatmak için 3 ay turp yenmeli diyor. Hem yiyorum, hem saçıma sürüyorum sana tekrar çok teşekkürler
rapunzelim derslerinde başarılar.
:1hug:

kızlar hepinize selamlar. uykum kaçtı (iyikide kaçmış) bu konuyla ilgili tüm mesajları heyecanla okudum. kısacık saçlarım var.(bir buhran anı kestiriverdim) biran önce uzamasını istiyorum. bugün ilk işim bunu denemek olacak. sonuçları size bir hafta sonra yazarım. bu arada başta rapunzel olmak üzere paylaşımlarınızdan dolayı hepinize teşekkürler.

merhaba kızlar hihoyyyt
benim aslında dünden önceki gün turplu suyu yapmam gerekiodu ama ne yazıkki işim çıktı yapamadım dün akşam turplu su yapmak için sınırlarımı zorladım :jeyyar:
arkadaşımda kalcaktım akşam giderken manavdan turp aldım bi tane kırmızı turptan neyse adam parada istemedi bi tane turpun lafımı olur die :roflol:
ya dün arkadaşımda strach film yoktu poşet yaptım çok abartıom diebilir die tülbent te isteyemedim ve saçlarım kazık gibi kaldı ayrıca turplu suyu biraz sıcak döktüm ve sıcak su ile yıkadım
yani sakın bu şekilde yapmayın önceki kullandığım zamanlar yumuşacık olmuştu ama şimdi çok kötü dikkat edin turplu su yapcaksanız dünkü yaptıklarımı siz yapmayın kötü oluo :1no2:
ama saçımdaki uzamayı farkedebiliorum sanırım 7fün aldu benm ve röfleliydi saçım 6 ayda falan çok az uzamıştı şimdi dibi baya uzadı belli oluo :CüvCüv:

ya bu entele otu ile ilgili çok yorum var napcamı şaşırdım kimi bi zararı olmuyo diyo kimi oluyo diyo ne yapsam bende bilmiyorumbenneyaptımki ya şimdilik enteleyi rafa kaldırıp turplu suya devam edeyim gitti paracıklarımkötükedihüso

Yok yok ayda 1-2 santim uzamalı değil ayda 1-2 santimin üstünde olmalı, yani haftada 1-2 santim uzasa çok iyi. Yani bunu gözlemleyeceğim dedim :jeyyar:

kızlar aklıma bişi geldi onu denicem şimdi üç turpu robotta kıydım sonra bi litfe falan su ekleyip kaynattım onu dolaba koycam iki güne bir yumurta kırıp yapcam eğer olursa artık böle devam etcem her zaman yeni yapmak zor gelio ya -tatlicadiarzu-

valla canım bu benimde aklıma gelmişti. dolaba koyayım yumurta kıracağımda ılıtayım biraz dedim. yarım saat kaynatmak çok uğraştırıcı hemde tüpe yazık yahuuyerimseniben ama aylin taze olması daha ii olur dedi. bende bilemiycem valla napsak ki

ben bi deiyim cnm sonuçları yazarım yerimseniben
en azından iki günlük yapsak bişi olmaz sanırım.Turp suyunu hazırlayıp şişeye doldurup dolaba koydum inşallah böle de işe yarar :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…