- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
evet cnm aynen öyle belkide daha fazla uzar 5 bile olabilirhihoyyytçamterebentin benim saçımı uzattımı bilmiyorum ama şampuanıma koymuştum ben çıkan saçlarım çok güzel parlak ayrıca saç bakım yağıda kullanın saçınıza onunda uzamasına büyük payı var benim 1 ayda 4 cm uzattı saç bakım yağı şimdi turp suyuda yapıyorum(mucize iksir)belki daha fazla uzarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5:sm_cool:
benim aklıma bi fikir geldi ama olur mu sizce. bende entele ve sirkeyle hazırladığım karışım var içine birazda yılan yağı katmıştım.turplu suyla bu enteleyi birbirine karıştırıp sürsem olur mu sizce. ikisini ayrı ayrı yapmama gerek kalmaz hem ikisininde uzatma özelliği var bakarsınız iki kat uzatır :teytey: sizce yapıyım mı
cnm kesınlıkle entele otunu tawsıye etmıyorum entele otu cok zaralı,sac koklerının gozeneklerını kapatıyo,yengem suan sırf bu entele tu yuzunden tedavı goruyo entele otu saclarını batrdıbıldıgın pısmanıye oldu,pısmanıye olmakla kalmadı doktorun soledıgıne gore gozenekler kapanmıs suan ılacla tedavı goruyo kesınlıkle entele NO!:1no2::1no2::1no2:
babama turp siparişi verdim hemen yarın başlıyorum. çok soru sordum biliyorum ama 4 bardak su yarım saat kaynarsa kalmaz ki, buharlaşır, yanlış mı düşünüyorum, ilginç geldi bana. iki günde bir yapılacaksa daha çok turplu su kaynatsak dolapta bekletsek, haftada 3 kere aynı şeyi ısıtıp yumurtasını kırsak olmaz mı ki acaba? rapuzelim haftada 1-2 cm uzar demiş ayda 4-8 cm arası eder, proserpine ayda 1-2 cm uzamalı demiş. kafam karıştı şimdi. zaten normal şartlarda da saç ayda 1 cm civarı uzuyor.:uhm:
kızlar aklıma bişi geldi onu denicem şimdi üç turpu robotta kıydım sonra bi litfe falan su ekleyip kaynattım onu dolaba koycam iki güne bir yumurta kırıp yapcam eğer olursa artık böle devam etcem her zaman yeni yapmak zor gelio ya -tatlicadiarzu-
valla canım bu benimde aklıma gelmişti. dolaba koyayım yumurta kıracağımda ılıtayım biraz dedim. yarım saat kaynatmak çok uğraştırıcı hemde tüpe yazık yahuuyerimseniben ama aylin taze olması daha ii olur dedi. bende bilemiycem valla napsak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?