Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben de ben deeeee kaydirigubbakcemile2 bugun deniiim 1-2 haftaya yazarim sonuclari... gerci benim uzun sayilir ama uclari cok kirik, kestirince hepsi gidicek diye uzuluyodum ama belki bu yontemle daha da uzarlar hihoyyyt

anneme turp al cok canım cekti die yalan soyleyip turp aldırdım
sacıma surceemi bilse hayatta almaz
yarin gorunce kesin evde kiyamet kopcak :delphin:

Ben bugün ilk defa denedim turplu suyu.Zaten saçım çok dökülüyordu,yinde aynı şekilde döküldü ve hayal kırıklığına uğradım.Ama ilk seferlerde dökülüp sonradan sonradan dökülmenin azaldığını okuyunca sevindim.Bakalım ilerleyen günlerde azalacak mı dökülme.Saçımıda 1 hafta önce kestirdim,neredeyse belime kadardı şimdi omuzlarımda.Bir an önce uzasın istiyorum.

anneme turp al cok canım cekti die yalan soyleyip turp aldırdım
sacıma surceemi bilse hayatta almaz
yarin gorunce kesin evde kiyamet kopcak :delphin:

hehehehe alemsin gurbaa prensesimiz :) ya ama kokacakmis bu turp oole diolar... annecigin kokudan bulur valla kaydirigubbakcemile3

hehehehe alemsin gurbaa prensesimiz :) ya ama kokacakmis bu turp oole diolar... annecigin kokudan bulur valla kaydirigubbakcemile3

kadın zaten zehir gibi :delphin:
yüzüme yumurta maskesi yapardım o yokken butun delillleri de yok ederdim gene anlardı :delphin:
evde gizli kamera mı var anlamıyorum CADIARZU

neyse bakalım bu yolda herşey mübah kavga gürültü yapmam lazım bu işi cok fena kafama takıldı gamyoncuiremsu

ya evet ben de fena taktim bu olaya... bayagi da yapan arkadaslar var ve memnunlarmis... benim aslinda cok kisa diil de uzun saci cok cok severim... bi de olursa Allaaaah super olur :)

bakalim gurbaacim neler olacak kaydirigubbakcemile5 senin yazilari zaten takipteyim, burasi yeri diil ama sayende acibadem sutune de geri donus yaptim... onceden de kullanmistim seneler once ama unutmusum soora... soora sayende tekrar basladim, super bisi yaaa...

bu konuda da yorumlarini beklios bakalim... haydi uzasin saclar :lepi:

Rapunzelcim aramıza hoşgeldin seni tekrardan görmek çok güzel bende nereye gitti bu kız die merak ediordum :1hug:
cnm bende iki kere yaptım dün yapacaktım ama işim çıktı yapamadım :çok üzgünüm:
neyse bu akşam yapıcam tabi saçlarım çok sağlıklı oldu bi de macitefendi saç bakım yağı aldım onuda yapcam artık inşallah çabucak uzar :Saruboceq:
bu akşam mutlaka yapmalıyım turplu suyumu ya sınıftaki kızlara da söledim sanırım turp satışlarında baya artış olcak
tekrardan bu önerin için saol cnm

canlarım işinize yaramasına cok sevindim bende elimden geldiğince sevinçelrinize ortak olmak istiyorum Allah a binlerce kez teşekkürler turplu suyum kaynadı yapıcam simdi bende saçlarıma hepinize cok cok daha fazla yaramasını dilerim inşallah memnuniyetiniz hiç geçmez hep artar..Şeniz

selam rapunzelcigim iki gün önce turplu iksirini denedim iksir diyorum cünkü mucize bir bulus:dance:ve ilk denememde etkisine inanamadim saclarim daha kolay form aliyor hic zahmetsizce sacima suyu sürerken esim dediki birgün kel kalacan ozaman görüsürüm senle dedi bende konusma leyynnn dedim recep ivedik gibi dünde bana diyorki bugün baska bir güzellik var sende tabii bende sacimi söyle bir salliyarak hihh yaptim solugu söylemiyim en iyisi:utangac:neyse uzatmiyim inanki sana mütesekkürüm allah gönlüne göre versin herseyin en iyisini derslerinde basarilar dün siteye girdim seninle alakali bütün yazilar silinmisti tühh dedim kizi banlamislar bunla kalmayip sitedende atmislar bi tesekkür bile edemedim ama turplu su yaisini görünce bir bakayim dedim ve sen burdasin saol canim cokk makbüle gecti arkadaslarim bile fark etti saclarin cok güzel parliyor ne yaptin diye hemen tarifi verdim ve iddaya girdik bakalim kim kazanacak kesin ben kazanicamda denesin görsün zilliler:jeyyar:

ya canım bu haberlerini paylaştıgın için cok teşekkür ederim ilk önce gerçekten cok ama cok mutlu oluyorum sizin böyle güzel sonuclarını görünce hep böyle gitsin inşallah hep mutlu olalım upuzun saçlarımız olsun..

Sevgiler canım..a.s.
bende denedim tarifi ama kabuğunu soyup öyle yaptım.bu sefere soymıycam. yumuşacık yapıyo saçları.ben entele kullnıyodum ama öyle mucizevi bi etki yapmadı bende. bide bunu deniyim dedim yumuşatması çok hoşuma gitti bugün tekrar yapıcam.bi hafta entele bi hafta turp arada birde bepanthen evigen bemiks yumurta karışımı yaparım.umarım uzar şuan omuzlarımın üstünde gögsüme kadar uzatmak istiyom inşallah :Saruboceq:uzar. tarif içinde sağol rapunzelim a.s.

rica ederim tatlım inşallah etkisini görürsün de seninde güzel sonuclarını paylaşırız birlikte mutlu oluruz hepinize teşekkürler güvendiğiniz bu güzel karısımı denediginiz için ve sonuclarını benimle bizimle paylaştıgınız için cok sağolun hepiniz..

herkesin tekrardan burda toplanıp deneyimlerini paylaşmasına çok sevindim.:sm_cool:
rapunzel arkadaşımızın burdan ayrılmamasıda beni çok mutlu etti çünkü aramızda en tecrübeli insan.Rapunzelcim Allah senden razı olsun canım.derslerinde başarılar.turplu suyu bize anlattığın için binlerce kez teşekkürler:1hug::dance:

rica ederim canım asıl inanan ve uygulayan herkese teşekürler ve tabiki mucizevi sebzemiz turp a..kaydirigubbakcemile3 hepiniz cok iyisiniz paylaşımlarınız beni cok mutlu etti işinize yarasında ozaman dualarımı fazlasıyla alıcam sizden...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cok sagol bırde acaba ne kadarsıklıkla kullanacaz bunu haftada kackere yapmöam gerekır yarın baslayacamda yapmaya

canım biz 2 günde bir uygulyoruz daha etkili sonuc için ..

bende yapıorum bu tarifi ve saclarım her banyoda bir avuç gelirken elime dün 3 tel dökülde sadece inanaamadım tavsiye edilir kesinlikleeeee

evet canım saçlar basta dökülse de toparlıyor benimde aynı sekilde oldu cok cok cok mutlu oldum bunları duyduguma..:1hug:

Kiz Rapuncel hani kasina ve kirpignede denicektin???benneyaptımki

Unutmadim heee:dilcikar:

Bu arada bende dayanamadim yaptim bu turp suyunu dün degil evelki gün yaptim, kasima ve kirpigmede sürdüm bakalim bugün yine yapicam....kaydirigubbakcemile3

Gerci saclarim kalcalarima kadar geliyor sacima niye yaptigmi bende anlamadim ama neyseee:delphin:faydasi var zarari yok dimisırnaşık şey

hahaytt bende unutmadım canım sonuc alınca haber vermeyi düşünüyorum ama suan daha ikini yapışım olucak üçüncü de haber vericem söz..Şeniz

Evvet bende bu turp grubuna katılıyım bari. Saçlarım çok dökülüyor. Artı ben saç düzleştirme yaptırmıştım iki kez ondanda çok yıpranmıştı. Hemen bugün deniycem
dene canım dene bende cok kullanırdım artık kendi sacımı kullanmaktan daha cok zevk alıyorum ya..
Bu arada Gülsüm Sultan kaş ve kirpik için yararsa haberimiz olsun

rapunzelcim hiç farketmez saç bakım yağı markası ne olursa olsun içinde aynı yağlar var genelde saça faydalı yağlar ama ben içine ayrıyetten yılan yağı ve gül yağıda koydum istersen sende koy yada koyma sana kalmış canım bence bu saçlar ayda 5 cmi geçecek...

cok sağol canım mecitefendi ve lokman aktarı buldum ikisinide aldım bi onu bi bunu yapcam araya hahaytt bakalım değişiklik olucakmı..:teytey:

Ben bugün üçümcü uygulamamı yaptım ve gerçekten saçımda uzama olduğunu hissettim.
Çünkü daha arefe günü boyamıştım saçımı ki benim saçım 5-6 ayda sadece 4 cm uzuyor,
bugün baktım diplerimden kendi saçım çıkmaya başlamış 1 cm olmasada farkedilecek kadar var.hihoyyyt
Ne kadar sevindim anlatamam, daha bir heyecanla devam edeceğim artık zaten ilk okuduğumda da
çok inanmıştım bu işe çünkü evde kayınvalidemin çok eski bir şifalı bitkiler kitabı var ordada saç
uzatmak için 3 ay turp yenmeli diyor. Hem yiyorum, hem saçıma sürüyorum sana tekrar çok teşekkürler
rapunzelim derslerinde başarılar.
:1hug:

teşekkür ederim hepinize saçlarınıza yaramasına cok sevindim çalıkuşu inşallah hep böyle devam eder hep..:utangac:
kızlar merhaba bende turplarımı koydum suya kaynamalarını bekliom ilk defa denicem inşallah bi yararını görürüm :)

ya evet ben de fena taktim bu olaya... bayagi da yapan arkadaslar var ve memnunlarmis... benim aslinda cok kisa diil de uzun saci cok cok severim... bi de olursa Allaaaah super olur :)

bakalim gurbaacim neler olacak kaydirigubbakcemile5 senin yazilari zaten takipteyim, burasi yeri diil ama sayende acibadem sutune de geri donus yaptim... onceden de kullanmistim seneler once ama unutmusum soora... soora sayende tekrar basladim, super bisi yaaa...

bu konuda da yorumlarini beklios bakalim... haydi uzasin saclar :lepi:

uzar canım uzar sen bana güven..yerimseniben eskiden sadece bana güven diyodum tecrübe eden olmadan önce simdi bana güvenmesende bir sürü kefil var ona göre..kaydirigubbakcemile3

evet canlarım elimden geldigince cevaplandırmaya calıştım sorularınızı ya da mutluluklarınıza ortak olmak istedim.okudum yazılanları genelde sorulan aklınıza takılan seyleri simdi ayrıntısıyla cevaplayayım.en fazla yarayan kara turp sonra kırmızı sonra beyaz ben kırmızı kullanıyorum.bu aynı saçta denenmiş ve kanıtlanmış bişey arkadaslar bunun hakkında proje hazırladılar ordan biliyorum..ikincisi dolapta bekletmenin aynı yararı göstermeyecegini düşündügümü söylemiştim cünkü kaynayan bi sebze sonucta fasulye kaynadıktan sonra dolapta dura dura değişiyo gerek vitamin gerek tat bakımından onun için size öyle söyledim yoksa bilemiyorum denemedim dogrusu ama suna emin olun bir hafta ayırıp iki günde bir deneyin uzamayı görün sonra üşenmek hiç içinizden gelmicek benim gibi şok geçirincee:1shok: tabiki mutluluktan hep mutluluktan hahayttkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar dün tuprlu suyumu hazırladım ve hatta onun uğruna gece 2,30 ta yattım ama bazı arkadaşlarımız ilk denememde bile yumuşacık oldu dio ben yıkadım saçlarım normalde çabuk açılır ama kazık gibi oldu hemde krem kullandığım halde ama ben strech diil poşet buldum o saatte üstünede havluyu sardım strech lesem dahamı ii olurdu:)

ve annemle ablam inanmadılar turp maskesine uzansında onlara tokat gibi yapışsın saçlarım hehe

merhaba kızlar dün tuprlu suyumu hazırladım ve hatta onun uğruna gece 2,30 ta yattım ama bazı arkadaşlarımız ilk denememde bile yumuşacık oldu dio ben yıkadım saçlarım normalde çabuk açılır ama kazık gibi oldu hemde krem kullandığım halde ama ben strech diil poşet buldum o saatte üstünede havluyu sardım strech lesem dahamı ii olurdu:)

üzüldüm canım ilk defa birisinden olumsuz sonuc duyuyorum yumuşaklıgı hakkında yumurta sarısı da kattın dimi canım içine..?

üzüldüm canım ilk defa birisinden olumsuz sonuc duyuyorum yumuşaklıgı hakkında yumurta sarısı da kattın dimi canım içine..?

ya yumurtayıda kattım ama ne kadar olduğunu bilmediğim için bir yumurtanın sarısını koydum zaten turpu yarım saat kaynattıktan sonra fazla bişey çıkmadı bir kase kadr çıktı içinede bi yumurta sarısı koydum bu arada sanada teşekkür ederim bu maskeyi paylaştığın içinhihoyyythihoyyythihoyyyt

ya yumurtayıda kattım ama ne kadar olduğunu bilmediğim için bir yumurtanın sarısını koydum zaten turpu yarım saat kaynattıktan sonra fazla bişey çıkmadı bir kase kadr çıktı içinede bi yumurta sarısı koydum bu arada sanada teşekkür ederim bu maskeyi paylaştığın içinhihoyyythihoyyythihoyyyt

rica ederim canım uzamasını sağlasında ayrıca yumuşatıcı bi maske de buluruz saçların için..yerimseniben bu arada SUZİM arkadasım turplu su bölümünde ikinci mesajda ben rapunZeLim diye belirttim sizin için tekrar üye oldum zaten sizinde ayrıca bilgileriniz farklı denemelerle daha iyi sonuc alanlarınız olursa onlarıda görmek isteriz ayrıca Gurbaa_Prenses sende hoşgeldin inşallah saçların memnun kalır =)) sonra da sen tabii..:lepi:

saçlarım aslında yumuşak ama yarınki maskede bide strech i deneyelim bakalım nasıl olcak siz kaç yumurtanın sarısını karıştırıyorsunuz maskenin içine

Back