M
MeDuSa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.261
Konumuzun sahibi FairkLike arkadaşım sana bişi sormak istiyorum mümkünse kaydirigubbakcemile2
Saçlarındaki uzamanın ne kadar olduğunu yazarmısın çünkü sen buna ilk başlayanlardansın ve sonucu sende daha iyi görebiliris cnm ondan diyorum bilgilendirirsen sevinirim a.s.
kızlar selam herkese bende sacımı sarı yaptım platin...sımdı bende korktum yapsammı dıe soracaktım bende acık renkde saclı olanlar da sacının rengınde değişme oldumu
Kızlar bende yaptım sonuç harika,daha kolay şekil aldı.eşim bile dediki sen naptın saçına,nasıl yapıyosunda böyle oluyor,daha güzel görünüyor saçların dedi:sm_cool:tabi ben böyle kalakaldım:1shok::1shok:çünki farkedeceğiniz hiç düşünmemiştim.FairyLike çok teşekkür ederim canım sana bu güzel paylaşımın için..a.s.a.s.a.s.
benim saçımda sarı renginde bir değişiklik olmadı canım.ama uzadığı çok net bir şekilde belli oluyor.normalde benim saçlarım çok geç uzar.
teşekkürler fairy like.yakınımda olsaydın sana teşekkür için bir hediye alırdım bende kocamaaan öpücükler gönderiyorum.iyiki bu formülü bizimle paylaştın canım..a.s.
Turplu suyum kaynıyo kızlar birazdan ilk denememi yapacağımmm :teytey::teytey: