Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Konumuzun sahibi FairkLike arkadaşım sana bişi sormak istiyorum mümkünse kaydirigubbakcemile2
Saçlarındaki uzamanın ne kadar olduğunu yazarmısın çünkü sen buna ilk başlayanlardansın ve sonucu sende daha iyi görebiliris cnm ondan diyorum bilgilendirirsen sevinirim a.s.

canım ben bikaç sayfa geride bahsetmiştim sinüzitim dolayısıyla ve misafirler dolayısıyla ara vermek zorunda kalmıştım
bir hafta hergün yapıp bir hafta 2 günde bir sonra yine aynı şekilde 1 ayı cıkarıcam kesin bişeyler yazarım ozaman şimdi ne yazsam yalan olur...
siyah turpu da bulayım süper olcaaaaaaaaaakhihoyyyt

sevgili rapunzel sana sonsuz teşekkürler. dün turplu suyu denedim. saçlarımda dökülme olmadı. siyah turp kaynattım. biraz sertleştirdi. kremledim. sonuç parlak ve canlı saçlar. üstelikte süper şekil aldılar. gören herkes saçıma iltifat ettiler. yani göze çarpacak derecede farkediyor. ayrıca uygulamadan önce ölçtüm. yarın akşam tekrar yapacağım. (çalışıyorum ve bebeğim var) iki günde bir uygulayacağım. haftaya pazartesi sonucu yazarım. inşallah çabuk uzarlar. formülü sevdim şekilli ve parlak saçlar. oleyyyyyy....

kızlar ben de bu turplu suyu iki haftadır yapıyorum ama saçlarımın şekli kaçtı sizce bu turplu sudan mı kaynaklanıyo?
benim saçlarım zaten dalgalı ama turplu suyu yaptığım zamandan beri saçlarıma bukle maşasıyla bile şekil veremiyorum..birde diplerim çok kaşnıyor..uzama konusunda ise henüz bir gelişme yok

kızlar aklıma ne geldi hani eskiler 'hay aklına turp suyu sıkayım'der ya .acaba eskiden turbunsaçı uzattıgını bildiklerindn aklıda uzatır diyemi söyleniyordu bu laf?
Bu ara da bende şuan kafam da 3. turplu suyumla yazıyorum bana uzadı gibi geliyor ama acaba psikolojik mi bilmiyorum ki?bir hafta oldu daha.
Birde saçlarım platin sarı benim o turp suyu mormor olunca çok kokrtum çünkü ilk denememde gece yapıp sabah yıkamıştım saçlarım pembe olacak sandım ama bişicik olmadı. benim gibi başka şaşkında warsa die yazıorum: )saçları boyamıyo: )

canoşum rica ederim işine yaraması cok güzel Şeniz devamını bekliyorum sonuclarının..

esyn olmaz yani olur ama ne kadar cok temas turpla okadar iyi ve yararlı turp suyu demekyerimseniben

kirmizinci işinize yaramadıysa bırakın a.s

meci olaya güzel bi açıdan yaklaşmışsın olabilir tabi neden olmasınyerimsenibenbenimde
bir haftfada uzadı psikolojik değil anlarsın a.s

kızlar selam herkese bende sacımı sarı yaptım platin...sımdı bende korktum yapsammı dıe soracaktım bende acık renkde saclı olanlar da sacının rengınde değişme oldumu

Kızlar bende yaptım sonuç harika,daha kolay şekil aldı.eşim bile dediki sen naptın saçına,nasıl yapıyosunda böyle oluyor,daha güzel görünüyor saçların dedi:sm_cool:tabi ben böyle kalakaldım:1shok::1shok:çünki farkedeceğiniz hiç düşünmemiştim.FairyLike çok teşekkür ederim canım sana bu güzel paylaşımın için..a.s.a.s.a.s.

Kızlar bende yaptım sonuç harika,daha kolay şekil aldı.eşim bile dediki sen naptın saçına,nasıl yapıyosunda böyle oluyor,daha güzel görünüyor saçların dedi:sm_cool:tabi ben böyle kalakaldım:1shok::1shok:çünki farkedeceğiniz hiç düşünmemiştim.FairyLike çok teşekkür ederim canım sana bu güzel paylaşımın için..a.s.a.s.a.s.

kızlar selam herkese bende sacımı sarı yaptım platin...sımdı bende korktum yapsammı dıe soracaktım bende acık renkde saclı olanlar da sacının rengınde değişme oldumu

arkadaşım benim saçlarım da platin sarı,iki haftadır yapıyorum.saçlarım parladı,yumuşadı ama uzamadı sanırım...renginde de herhengi bir değişiklik olmadı..
güvenle uygulayabilirsin.....

rica ederim canım ya ne güzel işine yaramış bak yerimseniben
uygulayıp denediğin ve bizimle paylaştıgın için ben teşekkür ederimŞeniz
sakın üşengeçlik edip bırakayım deme:mymeka:
uzicak bu saçlar baska yolu yokkötükedihüso

Hediyemi almış kadar oldum sen merak etme canımŞeniz
dualarınız ve güzel öpücükleriniz benim için daha önemli bunu bilyerimseniben
Yorumlarını sonuclarını bizimle paylaştıgın için ben teşekkür ederim a.s.

canm geldim eve hemen kızlara yaziim dedim. bu ikinci kullanışım uazamasını pek fark edemedim daha çünkü dip boyam zaten gelmişti ama sanırım saç rengini koyulaştırdı.dün yaptım bugun yapmam yarın yapıcam bu hafta 5 kere uygulamış olucam:) saçlarım 9 ayda belime gelirse çok sevinicem omzumun üstünde çünkü ::(((( saçlarımdaki kına lar tamamen gitsin diye kestim böyle olduuu

Şuan saçımda canım bekliyorum yaparken biraz fazla döküldü saçlarım ama umrumda değil sonradan dökülmesi azalıp sağlıklı olacaksa hihoyyythihoyyyt

slm.öncelikle fairylike(rapunzel) arkadaşımıza bu deneyimini bizimle paylaştığı için çok teşekkür ederim.ben turplu suyu 4 kez uyguladım ve normalde 6 ayda 5 cm uzayan saçlarım 2.5 ayda 5 cm uzadı.saçım röfleli olduğu için diplerden anlayabiliyorum.ayrıca saçlarım çok yumuşadı.geçenlerde sürekli gittiğim kuaförüme gittim.daha 1 ay önce saçlarımı kestirmiştim.bana dip boya mı yaptırdın dedi.ben de hayır dedim.diplerinin rengi çok açılmış dedi.normalde benim saçlarım koyu kahvedir ve röflem platin sarı.tabi anladım ki turplu su saçın rengini de açıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…