- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.221
yhaa pardon çok özür dilermm 5 cm nerden çktı1 cm uzattı ynlş yzmışım k bkmayn 1 hfta hemen hemen 4 kere kullandm
evet kızlar ben rapunZeLim =)) önce neden siteden üyeliğimin ve msjlarımın silindigini söyleyeyim bunu bizzat ben rica ettim derslerim falan cok yogun artık cok fazla giriyorum bu siteye derslerimi asıyorum boyuna :)) ayrıca kimseyi kırmak ya da kırılmakta bana göre değildi.hepiniz için tarifi vericem deneyen tüm arkadaşların yorumlarını burdan devam ettirmesi güzel olur ben artık günde bir kere girip teşekkürlerimi edip gider, sorularınız varsa girdigim zamanlarda yanıtlarım elimden geldiğince inşallah sonuctan memnun kalırsınız canlarım..a.s
turplu suyumuz:
bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =)) simdilik bu kadar yardımcı olabilirim canlarım hiçbirinizin memnun kalmayacagını düşünmüyorum pişman olmamak için deneyin sadece 1 hafta sonunda vazgeçilmeziniz olacak.yerimseniben
(baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyo yerine daha gürleri cıkıyo farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda kendi adıma söyleyeyim 5-6 tel dökülmeye baslıyo 50-100 tel dökülen saçlarım bilginize..)
Sevgiler..a.s.
ben yaptım şimdi kafamda turplu su ama ben turplu suyu biraz fazla soğuttum galiba bişey olmaz dimi
ben yaptım şimdi kafamda turplu su ama ben turplu suyu biraz fazla soğuttum galiba bişey olmaz dimi
tek sorun dökerken saçına üşürsün biraz bunun dısında bi sorun olmaz merak etme kaydirigubbakcemile3
kızlar bişler yazın yaffffff
ilahi, senin buraya yanlışlıkla 5 cm yazman olay oldu bir bilsen....yanlış tuşa tam da yanlış yerde basmışsın.....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
buna rapunzel bile şaşırdı.....
tek sorun dökerken saçına üşürsün biraz bunun dısında bi sorun olmaz merak etme kaydirigubbakcemile3
birşey olmaz bence....zaten başımda turplu su varken normal ıslak olduğundan daha da çok üşüyor başım...ama havlu sarınca fazla bir sorun olmuyor....
ya kzlar yapalı yarım saat oluyo daha ne kadar bekletcem bilgi verirseniz sevinirm
ya kzlar yapalı yarım saat oluyo daha ne kadar bekletcem bilgi verirseniz sevinirm
yaa ablalarım banada bi yardımcı olun ya bu gerçekten saçı uzatıor mu ?saçım kısaaave bian önce uzamasını istiorummm bana yardmcı olun lüffen !!
yaa ablalarım banada bi yardımcı olun ya bu gerçekten saçı uzatıor mu ?saçım kısaaave bian önce uzamasını istiorummm bana yardmcı olun lüffen !!
kızlar yazında ona göre yıkayım saçımı
tşkkr edrm.denicem inş işe yarar peki hergün mü uyqulıcm saçmaa ?