Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yhaa pardon çok özür dilermm 5 cm nerden çktı 1 cm uzattı ynlş yzmışım k bkmayn 1 hfta hemen hemen 4 kere kullandm

ilahi, senin buraya yanlışlıkla 5 cm yazman olay oldu bir bilsen....yanlış tuşa tam da yanlış yerde basmışsın.....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

buna rapunzel bile şaşırdı.....

ben yaptım şimdi kafamda turplu su ama ben turplu suyu biraz fazla soğuttum galiba bişey olmaz dimi

yaa ablalarım banada bi yardımcı olun ya bu gerçekten saçı uzatıor mu ?saçım kısaaa ve bian önce uzamasını istiorummm bana yardmcı olun lüffen !!

yaa ablalarım banada bi yardımcı olun ya bu gerçekten saçı uzatıor mu ?saçım kısaaa ve bian önce uzamasını istiorummm bana yardmcı olun lüffen !!

okadar çok insanın saçını uzattıkki ama işe yaramayan 4 kişi de çıktı ne yazıkkki..
cnm şöle söyliim benm saçlarım 1 ayda 1 cm. bile uzamayan cinstendi düşün 5 ay da bi röfle yaptırıodum geç uzuo die ama şuan boyayalı tam 2 hafta oldu bugün itibariyle saçlarım 1,5 cm uzadı ki bu da ayda 3 cm. eder hihoyyythihoyyythihoyyyt
oyüzden bence denemeye değer.. zaten basla yapmaya 2 haftada anlıcaksın saçlarında boya varsa hemen dipleri çıkıcak :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…