Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

slm hepinize ben geldim ama artık cevap yazmaya korkar oldum sürekli yasaklanıyorum:kızgın:neyse saçları uzayan arkadaşlar gözünüz aydınkaydirigubbakcemile5:nazar:

hoşgeldin aylinimmmmmmmm şimdi gördüm msjınıııııııııı:sm_cool:
temelli gittin sandım cok üzüldümmmsenağlama
hep seni sordum burda hemen msnini at bana böyle olmuyo bu iş...kaydirigubbakcemile5
decembercim cok ama cok mutlu oldum inşallah daha cook işine yararrr..
oleeeeeyhihoyyyt

selam arkadaşlar ben de turplu su kullanıcısıyım artık saç tellerim kalınlaştı daha bi çok görünüyor.ayrıca eşim saçlarımın koyulaştığını söylüyor.uzamaya gelince sanki biraz uzadı mı ne?çok kısa kestirmiştim şimdi ensemden saçlarımı tutabiliyorum.hatta küçücük bi kuyruk bile yapabiliyorum.teşekkür ederim FairyLike paylaşımın için.

arkadaslar bende kullanmaya karar verdım.hatta az once turplu suyu hazırladım.aksam geldıgımde uygulucam.ama ıkı gunde bır uygulayabılıcem.bakalım faydası olucakmı.sızlerıde haberder ederım.bu arada faırylike bu guzel paylasımın ıcın sana cokk tesekkur ederım.saclarım uzarsa sana bool booool dua edıcem cnm

kardeşim benimle ilk başta dalga geçiyordu ne bulsan saçına sürüyorsun kel kalacaksın diye.:eek:klava:dün onun da saçlarına uyguladık.bugün okulda arkadaşları saçlarının çok parlak olduğunu söylemişler.sevindim tabihihoyyyt.bir de canım annem bana pazardan siyah turp bulmuş almış.a.s.

boyalılarda uzuyo hatta aylinin saçı benim boyasızdan bile hızlı uzadı kim demiş uzamıyo diye bu kadar telaş ettin anlamadım ama uzuyo uzayanın..

benim saçımda boyalı hatta röfleli maşallah turplu sudan sonra bayağı uzadı. şu sıralar yapamıom fairylike yaa nişanlım askerden geldi ancak ona vakit ayırıyorum eve gelincede üşeniyorum:))) o bile farketti haaa uzamış dedi saçların.
bide saçı acaip parlatıyo fön çektirince pırıl pırıl parlıyo saçlarım.

benim saçımda boyalı hatta röfleli maşallah turplu sudan sonra bayağı uzadı. şu sıralar yapamıom fairylike yaa nişanlım askerden geldi ancak ona vakit ayırıyorum eve gelincede üşeniyorum:))) o bile farketti haaa uzamış dedi saçların.
bide saçı acaip parlatıyo fön çektirince pırıl pırıl parlıyo saçlarım.

Allah razı olsun canım yakaydirigubbakcemile5....yerimseniben

evet ayda 4cm uzadı ben ayrıca hergün birtanede yedim haftaya fön çektiricem saçlarıma ozaman resmini çekip koyucam valla uçlardaki yanık yerlerden dolayı 2.5 ay hiç fön çektirmedim ama çektiricem artık çok sıkıldım hep aynı hep aynı:KK43:((nişanlım askerden geliyo haftaya çarşamba:))salı günü çektiricem resmimi çeker koyarım herkes görür....öptüm herkesi...

sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş.. saç rengini açar mı diye sormuşsun bende boyalı saça etki etmio demişim.. yani saç rengini sorduğun için o kunuda etki etmio açmıyo ya da koyulaştırmıyo demek istemiştim :) yoksa boyalı boyasız ne farkeder kökleri beslio ve doğal olarak saçı tabiki uzatıyor :)

X