Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

hyr bi saati yok özel olarak uygulanması gereken.. sen ne zaman müsait oluyorsan ozamana uygula ve nekadar vaktin varsa okadar tut saçında :) çok uygulamanın ve çok bekletmenin zararı değil faydası var :)

hyr bi saati yok özel olarak uygulanması gereken.. sen ne zaman müsait oluyorsan ozamana uygula ve nekadar vaktin varsa okadar tut saçında :) çok uygulamanın ve çok bekletmenin zararı değil faydası var :)
yaa valla çok teşkr edrm :icecream: inş işe yarar hepnise teşkkr edrm sırnaşık şey ya bişi daa dicem benm saçım biras hızlı uzauo ayda 1cmse normlde bnmki 1.5 cm fln uzuo neyse netice olarak birayda filn nekdr uzar kafamçokkarıştı

benim 6 ayda 2 cm uzadıgına göre ve ayda 4 cm e cıktıgına göre seninkiler baya baya uzar mesela 5 cm olur diyorum ben ..a.s

merhab aarkadaşlar konuyu takip ediyordum ne zamandır şimdi üye olunca yazma gereği duydum . benim saçlarım aşırı dökülen hatta saçlarımı tararken saysız ağladığım olmuştur ve turp suyunu denemey karar verdim inanın ilk yapışımda mücüzevi bir şekilde saçlarım dökülmesi şıp diye kesilde şook olmadım desem yalan olur inanın oan ne hiseettim bilezsiniz saçlarım dökülmü nekara çekersem çekim pas parlak yumuşacık çok sağlıklı gözüküyo ayrıca eşim ve çevremdiler onayladı bunu uzamasına gelince saçlarım kürek kemiğimin altında çok az ve uzamasıda çok hızlandı ama benim için dökülmemesi sağlıklı olması çok daha önemli bunu paylaşan arakadaş çok çok teşekkür ederim herkese veriyorum bu mücize formülü ....

çooooooook ama çoooooook sevindim canım adınaa :1hug:
inşallah cok daha etkisini görürsün canım cok mutlu oldum sonuclarının devamını mutlaka bekliyorum Şeniz

canım biyafom ilacı doktorun verdiği bir ilaç değil kuaförde bundan 1 ay önce saçlarıma iri dalga yaptırmıştım onun ilacı saçlarımı baya bir yıpratmış 2 haftada koku saçımdan çıkmamıştı turp suyunu da 1 haftadır kullanıyorum arkadaşlar ilk 1-2 kullanımda güçsüz saçlarıda döker yazmışlar acaba birde ondan mı bu kadar dökülüyo dedim saçlaım önceden fön çektiğimde daha gür duruyordu şmdi çok zayıf incecik bu akşam turplu su bir daha denicem olmazsa artık bir eczaneye gidip bakım kapsülleri alıcam yapcak bişi yok çok tşk edrim yinede

Merak ettiğim bu yöntemin saç çıkarma ihtimali var mı? Tepem çok açıldığı için sürekli çare arıyorumsenağlama

Merak ettiğim bu yöntemin saç çıkarma ihtimali var mı? Tepem çok açıldığı için sürekli çare arıyorumsenağlama

benim önlerden saçlarım cıktı canım küçük küçük inşallah seninde işine yarar ama sarımsak sürmen oralarına cok işe yarıyormuş bir hafta boyunca dene istersen canımyerimseniben

şimdi bunu not etmek girdim siteye ve birazdan uygulayacağım ama bugünlük 2 saat tutamayacağım..30 dk umarım tıtabilirim...ve etkisini görürüm...

şu an kafamda turplu su vaar.. bazı arkadaşlar çok pis koktuğunu söylemişler ama ben öyle koku falan almadım yumurtayı başka şeylerle de saçıma sürmüştüm çok feci kokmuştu ama bu sefer olmadı..

yeni yapanlar inşallah işinize yarar:Saruboceq:
işine yaramaynlar bıraksınlara.s
yapıp bekleyenler sonuclardan bizleride haberdar etsinler yerimseniben

şimdi bunu not etmek girdim siteye ve birazdan uygulayacağım ama bugünlük 2 saat tutamayacağım..30 dk umarım tıtabilirim...ve etkisini görürüm...

hoşgeldin sende aramıza sonuclarını bizlere de yaz olur mu inşallah seninde işine yarar sonradan gördüm msjnı yerimseniben

kızlar saçına hergün turplu su yapmaya başlayan oldu mu acaba öyle daha mı çok uzatır yapan arkadaşlarımız varsa cevap verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…