- 6 Kasım 2008
- 92
- 9
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.301
saç akıtmak bölümünde açıyo demişsinizdee o yüzden sormuştum ama burda açmaz diosunuz valla hiç bişi anlamadın me yapacağımı şaşırdımm
slm turplu suyu mutlaka deneyecem bende kabuğunu soyuyormu sunuz rendelerken...çok teşekkürler...
dün 2. kez uyguladım saçıma ve saç dökülmem yarıya indi. İnşallah bikaç defadan sonra iyice azalır..Bakım falan da yapmıştım saçıma ama onlar bu kadar etkili olmadılar.Fairylike çoooook teşekkür ederim dualarım sennle canımŞeniz
sevgili arkadaşlarım;
sizlere turplu suyu iki hafta 6 kez uyguladıktan sonraki durumu yazıyorum:
1-)saçlarım 1,5 cm kadar uzadı.ama bu uzama iki hafta içinde milimetrk olarak oldu.ilk haftaki kullanışımda mucizevi şekilde bir anda uzayacak sanmıştım :))))
2-)saçlarım inanilmaz derecede parladı.saç rengim platin sarı ve zaten parlaktır.fakat bu maske ile çokdaha güzel oldu..
3-)7 aydır röfle yaptırmıyorum fakat kendi saçrengim koyu sarı,buna rağmen saç rengim açıldı.hatta geçenlerde arkadaşlarım sen dip boya mı yaptın??diye sordu..
4-)fakat bu uygulamadan sonra saçlarımı yüksek ısıda kuruttuğum için sanırım saç uçlarım kurudu..bugün saç uşlarım için bakım yağı uyguladım..ama bu benim hatam yüzünden oldu.kafam ıslak kalınca biraz üşümüştüm. :))
sonuç olarak
TEŞEKKÜRLER FairLike
:))))))
:)))))
çok ii yaa bu akşam hemen deniycem uzamasını geçtim dökülmesin yeter bana saçlarım çok çabuk uzar çünki en geç 6 ayda bir uçlarındanda olsa kestiririm.FAİRYLİKE PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMyalnız son olarak bi soru saçların temiz veya hafif kirli :))) olması önemlimi?????????
kızlar turplu suyu bir kere yapabildim. çalışıyorum ve eve gidince ceset gibiyim. üstelikte bebeğimde var. bu nedenle ikincisini ancak pazar günü yapabilirim herhalde. buna rağmen saçlarımdaki parlaklık herkesin gözüne batmaya devam ediyor. herkese tarif vermekten bi hal oldum. pazar günü 2. sinden sonra daha bi güzel olur saçlarım. mucize tarifi herkese öneriyorum. düşük maliyet, süper saçlar...
hoşgeldin canım öncelikle kaydirigubbakcemile5slm kıslar
bende yıllardır saçımı uzatmaya çalışıyoum
kuru ve kıvırcıklar..o yüsden çabuk kırılıyolar bende kestirmek zorunda kalıyoum
bu sefer inat ettim kestirmiyoum 1 senedir
kısa olcaana kırıklı olsun..
neyse çok uzattım..daha önce enteleyi denedim ..pahalı oldğu için sadece 3 sefer yapabildim.uzadımı bilmiyoum ama saçım canlandı sanki etrafımdakiler farkedecek kadar
şimdi bu başlığı görünce içimdeki ümit tomurcukları yeşerdi yeniden
başlayalı 1 hafta oluyo 3 sefer yaptım
şimdiilik bi değişim yok
ama burda yazılanlar beni çok heyecanlandırıyor.ısrarla devam edicem
bir de bu yaz düğünüm var..saç kırıkları için serum kullanan oldumu kızlar faydası oldumu?yazarsanız çok sevinrim
bende sonuçları yazıcam
bi manada amme hizmeti veren çok sevgili rapunzel e ve okumakla kalmayıp yorum yazan siz değerli arkadaşlara slmlarr, saygılarr
a.s SÜPER YAA AKŞAM YAPMAK İÇİN AKŞAMI İPLE ÇEKİYORUMM DEMEK BU KADAR İİ EVİMİN HER YERİ BENİM SAÇLARIMLA DOLU ÇALIŞIYORUM E HALİYLE TEMİZLİK İÇİN ZOR OLUYO ÇOK PİSLEŞTİM BU ARALAR KADINDA TUTMUYORUM LAF LAFI AÇTI HADİ BYE
Ya kızlar ben turplu suyu dün akşam ikinci kez yaptım.Her şey iyi hoş saçlarım yumuşacık ve parlak oldu ama dökülme çok arttı özellikle banyoda durularken çok dökülüyo öncekinin nerdeyse iki katı napıcam ben ne zaman azalır bu dökülme senağlamasenağlama