- 1 Kasım 2008
- 16
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.241
yaa bişi daha sorcm belirli saatlerde mi peki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa bişi daha sorcm belirli saatlerde mi peki ?
yaa valla çok teşkr edrm :icecream: inş işe yarar hepnise teşkkr edrm sırnaşık şey ya bişi daa dicem benm saçım biras hızlı uzauo ayda 1cmse normlde bnmki 1.5 cm fln uzuo neyse netice olarak birayda filn nekdr uzar kafamçokkarıştıhyr bi saati yok özel olarak uygulanması gereken.. sen ne zaman müsait oluyorsan ozamana uygula ve nekadar vaktin varsa okadar tut saçında :) çok uygulamanın ve çok bekletmenin zararı değil faydası var :)
yaa valla çok teşkr edrm :icecream: inş işe yarar hepnise teşkkr edrm sırnaşık şey ya bişi daa dicem benm saçım biras hızlı uzauo ayda 1cmse normlde bnmki 1.5 cm fln uzuo neyse netice olarak birayda filn nekdr uzar kafamçokkarıştı
Saçlarımı kestirir kestirmez başlıcam bu turplu su iksirinee :)
merhab aarkadaşlar konuyu takip ediyordum ne zamandır şimdi üye olunca yazma gereği duydum . benim saçlarım aşırı dökülen hatta saçlarımı tararken saysız ağladığım olmuştur ve turp suyunu denemey karar verdim inanın ilk yapışımda mücüzevi bir şekilde saçlarım dökülmesi şıp diye kesilde şook olmadım desem yalan olur inanın oan ne hiseettim bilezsiniz saçlarım dökülmü nekara çekersem çekim pas parlak yumuşacık çok sağlıklı gözüküyo ayrıca eşim ve çevremdiler onayladı bunu uzamasına gelince saçlarım kürek kemiğimin altında çok az ve uzamasıda çok hızlandı ama benim için dökülmemesi sağlıklı olması çok daha önemli bunu paylaşan arakadaş çok çok teşekkür ederim herkese veriyorum bu mücize formülü ....
turplu suyun saçlarını bukadar dökmesi garip.. bence bir an önce kullandığın ilacı yazan doktora git bi görüş.. belli ki ilaç yüzünden dökülmeler baslamış.. turlu su da eğer hala dökülmeye sebep oluyorsa bırak bence ama mutlaka bi doktara görün.. :1no2:
Merak ettiğim bu yöntemin saç çıkarma ihtimali var mı? Tepem çok açıldığı için sürekli çare arıyorumsenağlama
şimdi bunu not etmek girdim siteye ve birazdan uygulayacağım ama bugünlük 2 saat tutamayacağım..30 dk umarım tıtabilirim...ve etkisini görürüm...