Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben dün ikinci denemeyi de yaptım kızlar yumuşaklık çok güzel ama uzayıp uzamadıgını iki üç hafta içinde görürüz artık suan bir fark yok gibi...sevgilerr

belirtmeden geçemiycem, benim saçım hiç yumuşak olmadı tam tersi çok sert oldu.....bunu daha önce yazmıştım galiba... ama sular kesildiği için 7 saat kalmıştı kafamda..ondan mıdır diye de sormuştum, yanıt veren oldu mu görmedim...

7 saat bekletmekle bi ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. çünkü geceden yaıp sabaha kadar bekletenler oluyor. bende bikaç kere dene belki ilk uygulamada öyle olmuş olabilir..

icersine bal katmayi dene istersen mutlaka sacina yumusaklik verir..
bi de yumurtanin illaki sarisi diyolar..bunlara dikkat et bir daha dene istersen..

Kızlar ben bi sitede bu konularda eğitim almış bi bayanın uyarısını okumuştum kesinlikle entele kullanmaın diyordu.ilk zaamanlar iyi gibi gelsede beyinde ur oluşmasına sebep oluyormuş yıllar sonra.sağlığınızdan olmaya değermi sizce?bide turplu suyla karıştıracaksınız onu ensenize yüzünüze akacak ki tene deymemesi gerekiyo.tekrar düşünün bence derim..

arkadaşlar eğer saçınızın parlak olmasını istiyorsanız kesinlikle zeytin yağı ve bal diyebilirim tarifinide vereyim:yarım çaybardağı zeytin yağı 1 yemek kaşığı bal ekleyin. bu orta saç uzunluğuna göre saçınızın uzunluğuna göre ayarlarsınız.ayrıca turp suyu denedim.gerçekten işe yarıyor fakat kokuya katlanın yumurta ve turp suyu karışınca biraz kötü oluyor fakat yıkayınca anında gidiyor.

biraz abes olacak ama bişey soracam,1 hafta boyunca hergün mü uygulanıyor bu turp suyu+yumurta,yoksa haftada 1 kez mi. lütfen cvp yazın

biraz abes olacak ama bişey soracam,1 hafta boyunca hergün mü uygulanıyor bu turp suyu+yumurta,yoksa haftada 1 kez mi. lütfen cvp yazın

Günasırı yapılıyor yani haftada 3 olacak pzt carsamba cuma ya da salı persembe cumartesı ay cok acıklayıcı oldu gunlerıne kadar yazdımkaydirigubbakcemile3

:1no2: 2 günde 1 uygulamak en güzeli ama 3 günde 1 ya da haftada 1 uygulayanlarda var.. herkes müsait olduğu zamana göre uyguluyor bi şekilde.. sırnaşık şey

arkadaşlar 1 hafta aralıklı yapın yoksa saçlarınız matlaşır benden söylemesi.(ÖNERİM)ayrıca kış geldi allah korusun üşütüp grip olursanız bunlar bir yana kesinlikle aradan 5 gün geçmeli

iyi de bu güne dek kullananların hepsi 2 günde 1 yaptı.. bende 1 aya yakın bir zamandır 2 günde 1 kullanıyorum matlaşmanın aksine her gecen gün saçlarım daha canlanıp hacim kazanıyor :sm_cool:

7 saat bekletmekle bi ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. çünkü geceden yaıp sabaha kadar bekletenler oluyor. bende bikaç kere dene belki ilk uygulamada öyle olmuş olabilir..

icersine bal katmayi dene istersen mutlaka sacina yumusaklik verir..
bi de yumurtanin illaki sarisi diyolar..bunlara dikkat et bir daha dene istersen..

teşekkür ederim......yumurta konusunda sorun yok, sadece sarısını katıyorum ama belki bir iki uygulama sonrası geçer.....

teşekkür ederim......yumurta konusunda sorun yok, sadece sarısını katıyorum ama belki bir iki uygulama sonrası geçer.....

umarım geçer.. 2 gün arayla bikaç kez dene bakalım.. bazı arkadaşlarında sertleşme olmuştu onlar 1 kaşık da bal kattılar içine yumuşacık yapıomuş ozaman. bende öyle bi sorun olmamıştı.. belki saçın ilk denemede tepki vermiştir. umarım sende de işe yarar da uuzun saçlara kavuşuruz hepimiz :1hug:

ya bu saçına turp suyunu uygulayanların saçı normaldede hızlı mı uzuo yoksa yavaş falanmı bilgilendirirseniz sewinirimmmm...

canım benim saçlar normalde 6 ayda 2 cm uzayan saçlar bile değil düşün yani
hızlı uzasa turp suyuna gerek duymazdım şahsım adına sadece bakım için haftada bir yapardım heraldefisfisfis

ya bu saçına turp suyunu uygulayanların saçı normaldede hızlı mı uzuo yoksa yavaş falanmı bilgilendirirseniz sewinirimmmm...

ben daha yeni uygulayıcıyım ama ben de kıl, tüy sorunu yok..maşallah saçımda, diğer tüylerimde hızlı uzar ama genelde hızlı uzamayanlar kullanmaya başladı, okduklarımdan bunu çıkardım....

ayrıca rapunzel, sen saç konusunda uzman sayılan bir kişisin artık gözümüzde....ben saçıma yarın ara makas attırmayı düşünüyorum, çünkü çok gürler. biraz hafiflesinler, arkaları kazıtmak istemiyorum hava soğuyor...ama ara makas ben de çok dökülmeye yol açmıştı...bu konuda fikrin var mı? nedir, paylaş benle bakem...

öncelikle teşekkür ederima.s.
cevaba gelince makas attırmak saçın dökülmesine falan sebep olmaz..mirmirmirmir
ki insanlar saçlarını dökülmesin diye kestirir bence bununlada hiç bir alakası yok..
görüyoruz kestirirp faydasını görmeyenleri sonra pişman olanları
yani yediklerinle alakalıdır bu başka bir şey düşünemiyorum saçma olur cünkü kuaföre sorsan keselim dicek tabi işin ucunda mani varkaydirigubbakcemile
karar senin herkes gür olsun ister bence güzelim saçlarına sahip çık aşırı gürse kestireceksen dökülmesinden korkma en azından kestirdigin için dökülmez emin ol Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…