E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.181
ee o kardar katlanin kizlar ekmegi bile cigneyip yutuyoruz yani bol turplu sular kizlarrrr
belirtmeden geçemiycem, benim saçım hiç yumuşak olmadı tam tersi çok sert oldu.....bunu daha önce yazmıştım galiba... ama sular kesildiği için 7 saat kalmıştı kafamda..ondan mıdır diye de sormuştum, yanıt veren oldu mu görmedim...
belirtmeden geçemiycem, benim saçım hiç yumuşak olmadı tam tersi çok sert oldu.....bunu daha önce yazmıştım galiba... ama sular kesildiği için 7 saat kalmıştı kafamda..ondan mıdır diye de sormuştum, yanıt veren oldu mu görmedim...
biraz abes olacak ama bişey soracam,1 hafta boyunca hergün mü uygulanıyor bu turp suyu+yumurta,yoksa haftada 1 kez mi. lütfen cvp yazın
biraz abes olacak ama bişey soracam,1 hafta boyunca hergün mü uygulanıyor bu turp suyu+yumurta,yoksa haftada 1 kez mi. lütfen cvp yazın
arkadaşlar 1 hafta aralıklı yapın yoksa saçlarınız matlaşır benden söylemesi.(ÖNERİM)ayrıca kış geldi allah korusun üşütüp grip olursanız bunlar bir yana kesinlikle aradan 5 gün geçmeli
7 saat bekletmekle bi ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. çünkü geceden yaıp sabaha kadar bekletenler oluyor. bende bikaç kere dene belki ilk uygulamada öyle olmuş olabilir..
icersine bal katmayi dene istersen mutlaka sacina yumusaklik verir..
bi de yumurtanin illaki sarisi diyolar..bunlara dikkat et bir daha dene istersen..
teşekkür ederim......yumurta konusunda sorun yok, sadece sarısını katıyorum ama belki bir iki uygulama sonrası geçer.....
ya bu saçına turp suyunu uygulayanların saçı normaldede hızlı mı uzuo yoksa yavaş falanmı bilgilendirirseniz sewinirimmmm...
ya bu saçına turp suyunu uygulayanların saçı normaldede hızlı mı uzuo yoksa yavaş falanmı bilgilendirirseniz sewinirimmmm...
ben daha yeni uygulayıcıyım ama ben de kıl, tüy sorunu yok..maşallah saçımda, diğer tüylerimde hızlı uzar ama genelde hızlı uzamayanlar kullanmaya başladı, okduklarımdan bunu çıkardım....
ayrıca rapunzel, sen saç konusunda uzman sayılan bir kişisin artık gözümüzde....ben saçıma yarın ara makas attırmayı düşünüyorum, çünkü çok gürler. biraz hafiflesinler, arkaları kazıtmak istemiyorum hava soğuyor...ama ara makas ben de çok dökülmeye yol açmıştı...bu konuda fikrin var mı? nedir, paylaş benle bakem...