Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

süpersin canım Şeniz

selam kızlar benim de yıkarken sertleşme oluyo 4.mü yaptım bugün hala oluyo ama yıkadıktan sonra çok güsel oluyo.ben de bal katayım bari azcık.onu normal karışımın içine atıyoruz dimi? bide fairylikecım tarifi nerden bulduğunu sormuştum açıklamışsın teşekkürler canımm

teşekkürler teşekkürlerrr hihoyyyt
ama o senin süperliğin ben sadece yardımcı olmaya calışıyorum a.s.

rica ederim asıl ben teşekkür ederim Şeniz

evet normal karısıma katılıyo inşallah işine yarar bakalım .. nerden buldugumu baya bi kişiye anlatmıştım zaten merak ediyorlar haklı olarak bende açıklıyorum rica ederim canımyerimseniben

şimdi canım, ben burda saçımı kestirmekten bahsetmedim, bir yanlış anlaşılma olmasın.....ara makas attırmaktan bahsettim, yani saçımın boyunda bir kısalma olmuyor, sadece saçlarımın gürlüğünü alıyorlar....

neyse, sen zaten düşünceni belli etmişsin....ayrıca herkes saçının gür olmasını ister tabi ki sorun yok orda ama benim saçlarım aşırı gür ve ben bazen başa çıkamıyorum, ayrıca saçların dökülmesinden rahatsız olmakla gür olması arasında bir bağ göremedim, çünkü saçların dökülmesi insanı sadece saçsız kalma endişesi yüzünden rahatsız etmiyor....neyse canım, sağol.....

oyy oy oy
canım ya ara makas atınca da saç kesiliyo ya sonucta onun için söylüyorum dökülmeye başladı ara makas atınca falan demiştin bende alakası yok diyorum yania.s
neyse canım,sende sağol...

oyy oy oy
canım ya ara makas atınca da saç kesiliyo ya sonucta onun için söylüyorum dökülmeye başladı ara makas atınca falan demiştin bende alakası yok diyorum yania.s
neyse canım,sende sağol...

oyy oy oy
tamam tatlım, ben sordum sen fikrini söyledin..................konu kapandı....

canım bu yapragı ama tohumu değilki yerimseniben
uyarılarını dikkate alıcam teşekkürler Şeniz

aynen canıma.s
bende deneyeyim ya şu balı belki dahada yumuşak olur kaydirigubbakcemile2

a.s.hemen deneyeceğim.bu sene çok dökülüyor saçlarım.herkese teşekkür

rica ederiz sonuclarını bekliyoruz ozaman kaydirigubbakcemile5

canım benim bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir benim tarafımdan ama amacım seni kırmak değildi.....sorun yok benim açımdan, için rahat olsun ki derslerine iyi çalış....hem güzel bir öneriyi bizimle paylaştın hem de yardımcı olmaya çalışıyorsun...

sen saç konusunda uzman gibi görüyorum diyince havalandım bende
evet sanırım yanlış anlaştık ama olsun sağol iyi yaklaşımın için ..:1hug:
Derslerim Allah'a şükür cok iyi gidiyor :1rolleyes:
inşallah mutlu haberi veririm size sınavdan sonra hepberaber seviniz:içelim:

arkadaşlar bana yardım edin ne olur 1 haftadır turplu su kullanıyorum 3. yapışımdı saçlarım biyafom ilacından sonra baya bir yıpranmıştı hatta eski gürlüğü gitti zayıfladı ve aşırı dökülme var turp suyundan sonra dökülmeler daha da fazlalaştı bunun normal olduğunu yazmışalrdı arkadaşlar ama sabah uyandığımda dahil artık yastıkdan saçlarımı topluyorum daha da dökülmesinden korkuyorum ilaca devam etmelimiyim sizce

Şu an kafamda duruyor ama dökene kadar neler çektim bir ben bir de Allah bilir.
çok pis kokuyor saçımda kokacak diye korkuyorum he.
Ayrıca yumurta sarısını kaynarken attım pişti yok böyle bir salaklık ya xD sabah sabah güldük annemle xD

Ya çok tırstım kokar saçlarım diye. Bir daha yapmam herhalde -.-

turplu suyun saçlarını bukadar dökmesi garip.. bence bir an önce kullandığın ilacı yazan doktora git bi görüş.. belli ki ilaç yüzünden dökülmeler baslamış.. turlu su da eğer hala dökülmeye sebep oluyorsa bırak bence ama mutlaka bi doktara görün.. :1no2:

Yumurtayı turplu su kaynayıp ılıdıktan sonra kırarsan koku çok da feci olmuyor.. gerçi kokuya oldukça duyarlı arkadaşlarımız çıktı ama o koku sadece yıkanana kadar emin ol. şampuanladıktan sonra tek bir koku almayacaksın emin olabilirsin :dance:

Bu yazılanları okuyunca bende denemeye karar verdimkaydirigubbakcemile2
Sonuçları size haber veririmyerimseniben

Sağol XD Evet kaynadıktan sonra direk attım işte ne bileyim Bir daha yapmam aynı hatayı.
Evet kokmuyor ama anneme dkda bir koklatıyorum kafamı XD Çok paranoyak oldum

Haftada 3-4 kez duşa giriyorum. Ne kadar uzar ki her girdiğimde uygulasam ?

walla cnm bu birazda saçının yapısına bağlı ama 2 günde 1 yaparsan 10 günde 1 ya da 2 cm uzuyor.. yani şöyle söyliyeyim ben saçlarımı boyayalı tam 2 hafta oldu.. ve bu 2 haftada sadece 4 kez yapabildim turplu suyu ama saçlarım 1,5 - 2 cm uzadı.. bu da ayda 3 cm.den fazla yapar. bende hızlı gidiceğe benziyor.. bi 10 gün dene bence aksatmadan anlarsın nekadar uzadığını saçında boya varsa hemen dipleri çıkar hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…