- 26 Eylül 2007
- 100
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.141
v eeeeee işte eve geldim alışverişimi yapıp hemde kocaman bi turp aldım şimdi içine yumurta kaoymadan onu haşlama yapiimmm sonrada entele içine katiim bakalım nolucak turpu rendelicem birazdan heralde işim 11 gibi biter hehe süper ya gece açıp bakın kesin sonuç söylicem çünkü ilk yıkamada bile belli oluyo ve enteleye zam gelmiş 3 milyon olmuşbakalım nolucak saçlarım
kızlaaaaaaar psikolojik olarak saç uzarmı?
2.kez maskemi yaptım.ayna elimde bakıp duruyorum.bende inanamıyorum ama yarım santim uzamış gibi duruyor.saçlarım şu haliyle dip röfle yaptırmam gerekecek gibi duruyor.ay uzuyor işte yaaaaaaa.bu gidişle bayrama kadar epeyce uzayacak gibi.
arkadaşım bu maskeyi her gün yapsam olurmu?ben çok sabırsızım daha çok uzasın istiyorum
aynen canım derdime derman olmuşsun aynenŞeniz
koku falan kalmıyor yıkayınca kaynarken kötü koktugunu söylemiştik en başından berisositososito
ama uzayınca insan bırakamıyor ki hele o diğer etkilerini görüncesengözlerimebaksanab
ben en basta hiç umutsuz vakaydım denerken ama 1 hafta da sonucu görünce değer dedim ve bana inandınız en cok bunun için teşekkür ediyoruma.s.
pişman kalmadınız bunun içinde cok seviniyorumhihoyyythihoyyyt
bnde 1hfta yptm 5cm fln uzadı inanamadm =) snwlar yüzünde yapamadm uzun süre bgn 2 kilo siah turp aldm :dance: yenden baslıcam hiç bırakmıcamm :sm_cool: bide sanki saçı düz çıkarıyo yaa Herkese çok tşk ediorum paylaştgınız için:)
bnde 1hfta yptm 5cm fln uzadı inanamadm =) snwlar yüzünde yapamadm uzun süre bgn 2 kilo siah turp aldm :dance: yenden baslıcam hiç bırakmıcamm :sm_cool: bide sanki saçı düz çıkarıyo yaa Herkese çok tşk ediorum paylaştgınız için:)
kızlar ya şuan başımda turplu su var streçlerdim ama sürekli su süzülüyooooo
ne yapıcam
bu gidişle su falan kalmıcak başımda alallalalalla öneriniz varmı ne yapayım ?
kızlar ya şuan başımda turplu su var streçlerdim ama sürekli su süzülüyooooo
ne yapıcam
canim illaki suzulcektir neticede oldukca sulu bisi kafandaki ensene bi havlu koy kiyafetlerine gelmesin bari.. ne kadar suzulurse suzulsun kafandaki islaklik ona yeter merak etme senkızlar ya şuan başımda turplu su var streçlerdim ama sürekli su süzülüyooooo
ne yapıcam
canim illaki suzulcektir neticede oldukca sulu bisi kafandaki ensene bi havlu koy kiyafetlerine gelmesin bari.. ne kadar suzulurse suzulsun kafandaki islaklik ona yeter merak etme sen
kaydirigubbakcemile5 çok tşkler cvp için peki sen haftada kaç defa yapıyorsun ve kaç saat bekletiyosun 2 saatten fazlamı?