Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

v eeeeee işte eve geldim alışverişimi yapıp hemde kocaman bi turp aldım şimdi içine yumurta kaoymadan onu haşlama yapiimmm sonrada entele içine katiim bakalım nolucak turpu rendelicem birazdan heralde işim 11 gibi biter hehe süper ya gece açıp bakın kesin sonuç söylicem çünkü ilk yıkamada bile belli oluyo ve enteleye zam gelmiş 3 milyon olmuş bakalım nolucak saçlarım

burda olucam canım bekliyorum mutlaka sonuclarını bakalım cok heyecanlıyımmhihoyyyt
bizi unutmadıgın için sağol yerimseniben

Psikoloji tabiki cok önemli yerimseniben
inanmak yarısıdır bi işi basarmak için öyle derler ya a.s çok doğal canım yarım cm uzaması haftada 1 cm olması lazım sende de aynı etkiyi göstericek galibahihoyyythihoyyyt
ay kızlar cok seviniyorum inşallah hep böyle gider..Şeniz

Pişman olmakmııı???kaydirigubbakcemile Canımcım bence burda saç uzatan herkesin hayır duasını alıcaksın...kaynak çıtçıt masfraflarından kurtarıcaksın daha ne olsun canım yaa :) :lepi:Allah razı olsun denir başkada bişi denmes zaten :içelim:kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım. Gerçekten uzatıyo mu saçları? Boşa umut vermeyin ben suz vakayım. Saçım çok yavaş uzuyo da. Ama boya filan yok saçımda, fark eder mi? İşe yararsa çok dua ederim:Saruboceq:

kızlar bugün üçüncü turplu suyumu yapıcam inşallah işe yarar .bunun yanında hint yağı sürüyorum bir günde,bazende arı sütü ve balı karıştırıyorum:)

dün zaten dalgalı oan saçlarımı maşa tutmadı ama yok yok kesinlikle yaptıklarımla alakası yoktur diyorum ben.yoktur dimi kızlar yaaa..

deliricem ..

dün röfle yaptıracaktım,iki hafta sonraya erteledim..uzayacakya saçlarım bayrama kadar çok çıkmasın dedim :))

inşallah ben de faydasını görürüm ..

çok teşekkürler fairylike ...

tek problem resimler açılmıyo.kullanan arkadaşların saçlarını göremedim..
(

bnde 1hfta yptm 1cm fln uzadı inanamadm =) snwlar yüzünde yapamadm uzun süre bgn 2 kilo siah turp aldm :dance: yenden baslıcam hiç bırakmıcamm :sm_cool: bide sanki saçı düz çıkarıyo yaa Herkese çok tşk ediorum paylaştgınız için:)

Son düzenleme:
kötükedihüso

ya gerçekten mi bu kadar işe yarıyor mu, valla zahmetli diye ben bir kere yaptım bıraktım,bir daha da ellemedim.......ne yapayım ben sizce?

bir haftada 5cm mi:1shokooooooooooooo inanılır gibi değil arkadaşım sen bir ay yapsan yeterde artar bile-tatlicadiarzu-

merhaba arkadaslar şuan 4.turp maskem saçımda.uzama var ama daha kaç cm oldugunu kestiremedim çünkü boya rengim kendi saç rengime yakın. parlaklık ve dolgunluk da her yıkamada fark edilio ama dökülmem hala durmadı. bide fairylike arkadasma sormak istediğim bişi var bu tarifi nerden buldun canım? ben heryere baktım bunla ilgili hiç bişi bulamadım kuaförüme falan sordum o da bilmio da yanlış anlama canım sadece merak ettim.içinde nası bişey var da bu kdar faydalı oluyo acaba?

Anlamadığım bir hafta da hergünmü yoksa 3 kere mi yaptın?Seninki biraz fazla uzamış darısı bizesüprizzzzz

kızlar ya şuan başımda turplu su var streçlerdim ama sürekli su süzülüyooooo
ne yapıcam
bu gidişle su falan kalmıcak başımda alallalalalla öneriniz varmı ne yapayım ?

siyah turp bulmak lazim demek ki en etkilisi o demisti zaten fairylike.

istanbulda nerde buluruz siyah olanini kizlar hadi kollari sivayin

ne yapıcam

ben streçledikten sonra üstüne havlu sarıorum sular boynuma sızmasın diye.. hem üşümemiş de olursun böylece :sm_cool:

ne yapıcam

senin durumun yine iyi, streç kalmamış evde, ben alimunyum folyo ile sardım :roflol:kocam beni korkutmak için bulduğu streçi yüzüne sarmıştı geçen gün delüüüüüüüüü:sm_cool:havluyla sar bişi olmaz....

evet ya, rapunzel sen nerden buldun bu tarifi...deneme yanılma yoluyla bulunacak bişi değil bu...

ne yapıcam
canim illaki suzulcektir neticede oldukca sulu bisi kafandaki ensene bi havlu koy kiyafetlerine gelmesin bari.. ne kadar suzulurse suzulsun kafandaki islaklik ona yeter merak etme sen

canim illaki suzulcektir neticede oldukca sulu bisi kafandaki ensene bi havlu koy kiyafetlerine gelmesin bari.. ne kadar suzulurse suzulsun kafandaki islaklik ona yeter merak etme sen

kaydirigubbakcemile5 çok tşkler cvp için peki sen haftada kaç defa yapıyorsun ve kaç saat bekletiyosun 2 saatten fazlamı?

kaydirigubbakcemile5 çok tşkler cvp için peki sen haftada kaç defa yapıyorsun ve kaç saat bekletiyosun 2 saatten fazlamı?

haftada 1 kere yapiyorum ben baska zamanim olmuyo acikcasi aksam 7 gibi sariyorum sacimi yatana kadar kaliyo oyle 11 gibi dus aliyorum sonra ertesi sabah bi uyaniyorum saclarim kivir kivir bukle bukle olmus :icecream:

haftada 5 cm mii:1shok: yok artıkın yaaaa:jeyyar:

kızlar bi 10 dk işim var gelince anlatıcam nerden buldugumu yaklaşık 5 kere anlatmıştım denemeyle bulmadım zaten bende araştırdım öyle buldumyerimseniben
ama napıp edip siyah turp bulmam lazım benimde sengözlerimebaksanab
onların saçı benden bile uzun olcak..
benden uzun saçlı rapunzel kaldıramam burdakaydirigubbakcemile
şaka bi yana kızlar geliyorum ben Şeniz

kızlar siyah turpla yaptım ben 1 tanesiyle hemde ve süper oldu. yani en azından ilk yapışıma göre saçlarım ipek gibi oldu ve zamanlada daha güzeeleşip uzicak. bu arada ben o suyu fısfıslı bi şişeye koydum öyle ordan sıkıp sıkıp kullanıyrum içindede entele var 1 şişe doldu. yani sizin gibi saçıma dökmüyrum bütün suyu yıkanmış gibi yinede fayda ediyo ama ben sarmıyrum başımı zaten fısfıslı olunca diplere sıkıp topluyrum saçımı yetiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…