Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

siz ne kadar turp kullanıyosunuz ben dün 1 taneyi ufak ufak doğradım 1 bardak kalana kadar kaynattım.
bu arada dün yazıcaktım ama 12 de duşa girirnce açamadım pcyi.sonrada enteleyi sirkede 1 bardak kalıcak şekilde kaynattım ikisini bi şişeye koydum yarım şişe çam terebentini ve 1 şişe badem yağı ekledim o kadar başka yapmam gereken bişi yoktu sanırım dimi?

kızlar siyah turpla yaptım ben 1 tanesiyle hemde ve süper oldu. yani en azından ilk yapışıma göre saçlarım ipek gibi oldu ve zamanlada daha güzeeleşip uzicak. bu arada ben o suyu fısfıslı bi şişeye koydum öyle ordan sıkıp sıkıp kullanıyrum içindede entele var 1 şişe doldu. yani sizin gibi saçıma dökmüyrum bütün suyu yıkanmış gibi yinede fayda ediyo ama ben sarmıyrum başımı zaten fısfıslı olunca diplere sıkıp topluyrum saçımı yetiyo..

dün okadar beklettin beni nerelerdeydin :mymeka:
daha ne yapıcaksın herşeyi yapmışsın saçın için yerimseniben

ben bu formülü benima arkadasların projesiydi onların konusuydu her derde deva aslında yemekte lazım turp bide üstüne internetten araştırdım ve denedim sonuc süper olunca sizlerle paylaştım ve iyikide paylaşmışım..
ben kırmızı turp yaptım hep ama siyah bulmaya çalışcam bakalım Şeniz

böyle milleti görünce yeniden hevesleniyorum 2hafta denedim bişey olmadı bide siyah turp bulupta onunlamı denesem acaba :1rolleyes:

gelemedim ki nete aklımdaydınız ama.
şimdi gerçi topladım saçlarımı açık bırakmadım ama hergün mü yapsak ki bunu nasıl olur

entelenin cok tehlikeli oldugunu heryerde soluyolar bir de enteleyi boyle karisimlarin icersine sokmak simdi gorunurde bi tehlike arz etmeyebilir ama bir kac deneme sonunda ne olacagini bilemezsin ki
bilmiyorum ama bence icersine biseyler katmak cok mantikli degil enn fazla zeytinyagi felan katarsiniz ya da bal katarsiniz yumusaklik vermesi icin.

ayrica bnim de bu 4. olucak saclarimda en az 2 cm uzama var ve boyamin da aklitigni hissediyorum saclarimin rengi koyulasti cunku. ilk haftalarda farketmemistim ama zaman gectikce saclarimin kendi rengine yaklastigini goruyorum.

bende fisfisli deneyim dedim ama fis fis yap yap kolum koptu actigim kapagini yine kafama doktum :)

ben babama sıkıtırdım dün fısfısı çok sertmiş benimkinin kapağı ve ben entelenin tohumunu değil
yaprağını kullanıyrum. daha az tehlikesi var ikisini karıştırınca suyun rengi bal rengi oldu. geçen sene simsiyah oluyodu suyu sanırım turpu ekleyince rengi açıldı. bakalım 1 ay yine deneyip bırakıcam sonra 1 ay ara verip yeniden denicem saçları düzenli yıkamak yağlanmayı önlüyo zararlı. kızıl saçlarım benim dip boyam zaten gelmişti şimdi anlamicam ne kadar uzadığınıama olsun

entelenin cok tehlikeli oldugunu heryerde soluyolar bir de enteleyi boyle karisimlarin icersine sokmak simdi gorunurde bi tehlike arz etmeyebilir ama bir kac deneme sonunda ne olacagini bilemezsin ki
bilmiyorum ama bence icersine biseyler katmak cok mantikli degil enn fazla zeytinyagi felan katarsiniz ya da bal katarsiniz yumusaklik vermesi icin.

ayrica bnim de bu 4. olucak saclarimda en az 2 cm uzama var ve boyamin da aklitigni hissediyorum saclarimin rengi koyulasti cunku. ilk haftalarda farketmemistim ama zaman gectikce saclarimin kendi rengine yaklastigini goruyorum.

bende fisfisli deneyim dedim ama fis fis yap yap kolum koptu actigim kapagini yine kafama doktum :)

canımcım o entele tohumu değil yapragı kullanıyo zehirli olmayan yerini ve sadece 3 YTL miş Şeniz bende kullanıcam denicem bakalım bendede işe yaricakmı cok fazlamirmirmirmir

kizlar yine de siz bilirsiniz ama bu karisimlari saclariniza ayri ayri uygulayin misal enteyeli haftada iki kez yapin sonra iki kez turplu su yapin sonra bi kez yag bakimi yapin( yapiyosaniz tabi)
birbirlerine karistirmayin ne tur etkileri olabilcegini bilemezsiniz allah korusun

böyle milleti görünce yeniden hevesleniyorum 2hafta denedim bişey olmadı bide siyah turp bulupta onunlamı denesem acaba :1rolleyes:

canım dene bi belli olmaz baksana resmen haftada 5 cm uzatmış..:1shok:
bilmiyorum söyleyip kaçtı da bizimi kandırıyor ama inşallah öyle değildir deneyip görücezmirmirmirmir

kaç tane turp kullanıyosunuz? dün ben 1 tane bi büyük patates kadar siyah turp kullandım 800 bin di dün toplam 15 ytl harcadım değer bence bugnde mi yapsam aceba düşünüyrum

kizlar yine de siz bilirsiniz ama bu karisimlari saclariniza ayri ayri uygulayin misal enteyeli haftada iki kez yapin sonra iki kez turplu su yapin sonra bi kez yag bakimi yapin( yapiyosaniz tabi)
birbirlerine karistirmayin ne tur etkileri olabilcegini bilemezsiniz allah korusun

o konuda katılıyorum kesinlikle adalaydacım cünkü ters etki yapabilir bende selin88cime güvendim onun sonuclarını bekliyorum inşallah ters etki yapmaz bizlerde öyle yaparız yapmışken :eek:
olmazsa ayrı ayrı yaparız nolcak gerçi turp yetiyor ama belki böyle cok daha fazla uzarsengözlerimebaksanab

kaç tane turp kullanıyosunuz? dün ben 1 tane bi büyük patates kadar siyah turp kullandım 800 bin di dün toplam 15 ytl harcadım değer bence bugnde mi yapsam aceba düşünüyrum

siyah turpu bi bulayım ben bir hafta hergün yapıcam bir hafta iki günde bir sonra tekrar hergün ve iki günde bir öyle bir ay bitmiş olacak bakalım görücez etkisini:nazar:

ters etki yapması için sebep yok çünkü zaten enteleyi kullandım turpunda yan etkisi yok o da bitki çünkü hani kimyasal bişi ekllim desem ok. ama oda ot oda.

:1shok:benim saçım diil haftada 5 cm,2 ayda 5 cm uzasa göbek atarım be:1shok:
normalde 1.5 cm uzuyo ayda turbu yapsam 2.5 uzar mııııı acabaa:1ninca:
bu turbu yumurta katmadan yapan var mı ben çünkü bi kere yumurta kattım kokusu cok kötü oldu dayanamadım yumurtasız da etkisi olur mu dersiniz:CüvCüv:

:1shok:benim saçım diil haftada 5 cm,2 ayda 5 cm uzasa göbek atarım be:1shok:
normalde 1.5 cm uzuyo ayda turbu yapsam 2.5 uzar mııııı acabaa:1ninca:
bu turbu yumurta katmadan yapan var mı ben çünkü bi kere yumurta kattım kokusu cok kötü oldu dayanamadım yumurtasız da etkisi olur mu dersiniz:CüvCüv:

yumurtasız yapanlarda var etkisinin değişmediğini söylüyorlaryerimseniben
yumurta uzaması için değil saçı beslemek için bakımı için yania.s
ben haftada 5 cm ilk defa duyuyorum inanamadım yani :1shok:
söyleyip kaçmışsa bidaha gelmezse bizi heveslendirmek içindir bencemirmirmirmir
deneyip görücez bakalımkaydirigubbakcemile2

dün maskemi yapmıştım ama dayanamadım bu günde yaptım.bir saat sonra gidip yıkicam.her gün yaparsam bi sakınca yok değilmi

bizde yapıcaz canım zararı olmaz ama bir hafta yap bir hafta iki günde bire düşür sonra tekrar hergün yap bir ay böyle git bakalım ne değişecek bende siyah turp bulcam cok kararlıyım bu kez..Çok üzgünüm çoook

X