E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.101
millet deli ya ama şöylede bişi var o tohum olabilir ben otunu kullanıyrum ortaköylüyüm sen nerdensin istersen adres verebilirim
geçen sene nisan mayıs gibi kullandım ve saçlarım bayağı uzadı hatta jöle sprey falan hiçbişeye gerek de kalmıyodu şekil alıyodu saçlrım ama tabi 2günde bir yıkıyodum ve 1. haftada belli olmaya başladı düzeldi saçlarım ama tabi 2 ay gibi bi süre kullanıp bıraktım çünkü fazlası saça zarar olur. bu hafta kullanim cuma pazar çarşamba cuma kullanıcam haftaya cuma sonucu yazarım adresi de veririm emin ol harika sonucu var ama sabır
evet gerçekten uzatıyo ama biliyomusun 1 ay saçına hiç fön çektirme 1 ay sonunda çektir aa benim saçalrım gerçekten uzamış diyosun ben doğum günü zamanımdada yaptım aralıkta yaptım ocakta doğum günümde fönlüydüm iş yerindeki kızlar şok oldu ama işte tembel olmamak gerek 2 saat bekliyo bide kafanda o. kesin karar verin ve yapın :) ah bu şaçlar bize dert ya belimdeydi 1 ay önce enseme kadarr kestirdim şimdi uzatma derdindeyim bakalım nolucak hep birlikte görücez
Peki bu beyaz saçları da azaltır mıı ?? xD
Ben de tel tel çıkıyorlar, nedenini anlamadım, stres diyen var protein eksikliği diyen var.
Her ikisini de azalttım ama.. (proteni artırdım tabi xD)
Not: 17 yaşındayım daha. -.-
Peki bu beyaz saçları da azaltır mıı ?? xD
Ben de tel tel çıkıyorlar, nedenini anlamadım, stres diyen var protein eksikliği diyen var.
Her ikisini de azalttım ama.. (proteni artırdım tabi xD)
Not: 17 yaşındayım daha. -.-
Turplu suyumu kaynattım, soğumasını bekliyorum.
Bu sefer evigen ve bepanten katayım diye düşünüyorum.
Ama cesaret edemedim bir de ters etki yapar diye.
Bu şekilde deneyen var mı.
Fikirleinizi bekliyorum birazdan dökücem saçıma.kaydirigubbakcemile2
Kimse cevap vermedimirmirmirmir
Ama ben yine de yaptım. Görünürde olumsuz bir etkisi olmadı. Bir süre bu şekilde devam edeceğim.
ben şimdi saçımı streçledm sabaha kadar dursa olurmu çok üşeniorum akşam akşam yıkamaya uyumam lazım sabaha kadar durmasında sorun olmaz dimi
ben önceki gün yapmıştım maskemi.bu gün yine yapmam gerekiyordu ama vakit bulamadım.yapmadım diye içim gidiyor.diğer arkadaşlar saçım döküldü diye yazmışlar ama benim hiç dökülmedi.bayrama kadar uzasada dip röflemi yaptırsam diye düşünüyorum.ama bence ilk yapmada etkili oldu.bu gün aynaya daha dikkatli baktım ve dip boyasının gelmiş olduğunu farkettim.yarın inşallah bi aksilik çıkmazda ikinci kez maskemi yapabilirim.yıllardır hep saçımı uzatmaya çalıştım.her boyattığımda yıprandığı için kestirmek zorunda kaldım.uzun saçlar yıllardır hayalim...
Arkadaşlar bende turplu suyumu hazırladım şu anda ılınması için bekliyorum...uygulayan arkadaşlara bişey sormak istiyorum acaba bu 3-4 bardak olan turplu su çok gelmiyomu yani bi seferlikmi kullanılacak yoksa bölüp bi kısmına yumurta kırıp kullanayım kalanınıda yarınmı uygulamam gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim :)