- 16 Nisan 2007
- 60
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.121
Benimde gözüme çok gözüktü ondan sordum canım çok teşekkür ederim cevabın için:) Sabırsızlıkla soğumasını bekliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide şimdi araya haftasonu girecek...2 gün beklermi bu su dolapta kokmazmı kötü kötü acaba?? :)
Koydum cnm çok saol ve sürdüm sonunda...ama çok zor sürdüm inşallah yalnış bişey yapmamışımdır....hep aktı sürerken fazlamı sıvı oldu ne ? :)))
6. turplu suyum şuan saçımda saçlarımda baya uzadı
şöyle anlatayım bilen arkadaşlarımız vardır saçlarımı erkek saçı gibi kestirmiştim
hiç bir şekilde toplanmıyordu şimdiyse alttan küçük bi parçada olsa toplanıyo bu da beni çok mutlu ediyorhihoyyyt
Arkadaşlar ilginiz ve cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim...artık bende katıldım aranıza gelişmeleri size aktarırıım...ben şampuanımada bal koydum saçlarım yıkandıktan sonra çok güzel parlıyo ve yumuşacık oluyo...onuda sizlerden duydum arkadaşlar onun içinde ayrıca teşekkürler. Bu arada Melo senin adına da çok sevindim canım...ne diyelim darısı başımıza bakalım inşallah olumlu etkiler...benim saçlar çabuk uzuyo ama çok yıprandı diye kestirdim bu yöntemlerle daha da çabuk uzayacak inşallah...acayip gaza geldim walla...:))))
kızlar şu an saçımda maske var.ikinci yapışım oldu.bana kokmuyordu hiç.bu gün kızkardeşim yanımda kokusundan tüm pencereleri açtı.aslında sanki haşlanmış karnabahar gibi kokuyor.sabırsızlıkla yıkamayı bekliyorum.ne olacak diye.ben uzayacağına inanıyorum ya..
Bende 1 kere uyguladım turp suyunu , ne kadar sıklıkla uygulamak gerekir acaba.....
kızlar ben bi ilk yapmaya baslamadan önce samının dip resmini cektim 2 hafta oldu şimdi gene cekip resmin koyim bakalım farka
aunı sekilde canım benimde saçlarım cok yavaş uzardı seninkilerde 2 cm uzamış haftada 1 cm uzamış maşallah hatta önler cok daha fazla uzamış ayy cok sevindim canım hihoyyyt
paylaştıgın için teşekkürler Şeniz
evet canım ve ben bunu sadece 2 kere yaptım demekki haftad a3 kez yapsam ooo :)
ama artık daha sık yapcam işen vakit bulup yapamıyodum
Kızlar süpersiniz...uzatıcaz bu saçları bi gayret....:))) Ben bugün siftah yaptım bakalım inşallah bırakmadan devam. Bu arada haşlarken kötü kokuyo ama sürünce koku fln kalmadı bende şimdide saçlarım miss gibi şampuan kokuyo :))) yani yıkadıktan sonra koku fln kalmıyo endişelenen arkadaşlara duyurulur