Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Benimde gözüme çok gözüktü ondan sordum canım çok teşekkür ederim cevabın için:) Sabırsızlıkla soğumasını bekliyorum :)

Koydum cnm çok saol ve sürdüm sonunda...ama çok zor sürdüm inşallah yalnış bişey yapmamışımdır....hep aktı sürerken fazlamı sıvı oldu ne ? :)))

Koydum cnm çok saol ve sürdüm sonunda...ama çok zor sürdüm inşallah yalnış bişey yapmamışımdır....hep aktı sürerken fazlamı sıvı oldu ne ? :)))

yok yok bizimkide oldukça sulu oluyor.. ben saçımı yıkar gibi eğiyorum lavaboya. turplu suyu döküp tamamen ıslatıyorum azıcık da masaj yaptıktan sonra fazla suyu sıkıp bone ve havluyla kapatıyorum :1hug:

maşallah gayecim döktürmüşsün kaydirigubbakcemile5
sağol canım ilginden dolayı Şeniz
ümittocum kokanakadar sakla böyle yapan cok arkadaş var..malum önümüz kış bizlerde bu yönteme başvurcaz yeri gelicek:jeyyar:

6. turplu suyum şuan saçımda saçlarımda baya uzadı
şöyle anlatayım bilen arkadaşlarımız vardır saçlarımı erkek saçı gibi kestirmiştim
hiç bir şekilde toplanmıyordu şimdiyse alttan küçük bi parçada olsa toplanıyo bu da beni çok mutlu ediyorhihoyyyt

Arkadaşlar ilginiz ve cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim...artık bende katıldım aranıza gelişmeleri size aktarırıım...ben şampuanımada bal koydum saçlarım yıkandıktan sonra çok güzel parlıyo ve yumuşacık oluyo...onuda sizlerden duydum arkadaşlar onun içinde ayrıca teşekkürler. Bu arada Melo senin adına da çok sevindim canım...ne diyelim darısı başımıza bakalım inşallah olumlu etkiler...benim saçlar çabuk uzuyo ama çok yıprandı diye kestirdim bu yöntemlerle daha da çabuk uzayacak inşallah...acayip gaza geldim walla...:))))

ah canım ah inşallah daha hızlı uzar burda sevincini birlikte paylaşırız..
çok mutlu oldum gerçekten Şeniz
inşallah herkeste aynı etkiyi gösterir..:Saruboceq:

inşallah tatlım inşallah cabuk uzayacak..:Saruboceq:
gelişmelerini aktar tabi bekliyoruz..:içelim:

Kizlar geçenlerde yaptim bu sudan kokudan miydem alt üst oldu.çok kötü yaaa siyah turptan yaptim allahim yarabbim kokusu hala burnumda iğrenç fazlasi dolapta duruyor bir cesaret edebilrsem ikinciye yapacam inşallah ama çok kojuyor yaaaaa (((((

uzar canım bunca insanın uzattı sendede yarar inşallah:Saruboceq:
kokusuda ne kadar kötü olabilirki bende anlayamıyorum haşlanmış sebze iştemirmirmirmir
loneliness_1986cım dayanamıyorsan bırak saçına uygun baska maskelerde vardır eminim..a.s

kızlar ben bi ilk yapmaya baslamadan önce samının dip resmini cektim 2 hafta oldu şimdi gene cekip resmin koyim bakalım farka

Bende 1 kere uyguladım turp suyunu , ne kadar sıklıkla uygulamak gerekir acaba.....

2 günde bir yapıyoruz canım biz genelde herkes kendine göre uyguluyor 3 günde bir yapanda var haftada bir yapandamirmirmirmir
kızlar ben bi ilk yapmaya baslamadan önce samının dip resmini cektim 2 hafta oldu şimdi gene cekip resmin koyim bakalım farka

koy canım bakalım ne kadar farketmişşhihoyyythihoyyyt

aunı sekilde canım benimde saçlarım cok yavaş uzardı seninkilerde 2 cm uzamış haftada 1 cm uzamış maşallah hatta önler cok daha fazla uzamış ayy cok sevindim canım hihoyyyt
paylaştıgın için teşekkürler Şeniz

evet canım ve ben bunu sadece 2 kere yaptım demekki haftad a3 kez yapsam ooo :)
ama artık daha sık yapcam işen vakit bulup yapamıyodum

evet canım ve ben bunu sadece 2 kere yaptım demekki haftad a3 kez yapsam ooo :)
ama artık daha sık yapcam işen vakit bulup yapamıyodum

anladım benimki gibi uzayacak ozaman seninde eger 3 kere yapsan haftada 1-2 cm..
benimde derslerim cok yogun oldugu için cok sık yapamıyorum ama bugünden itibaren yapamadıklarım için hergün yapıcam bir hafta boyunca..
bu saçların uzaması lazımmmmkötükedihüso

Kızlar süpersiniz...uzatıcaz bu saçları bi gayret....:))) Ben bugün siftah yaptım bakalım inşallah bırakmadan devam. Bu arada haşlarken kötü kokuyo ama sürünce koku fln kalmadı bende şimdide saçlarım miss gibi şampuan kokuyo :))) yani yıkadıktan sonra koku fln kalmıyo endişelenen arkadaşlara duyurulur

aynen canım derdime derman olmuşsun aynenŞeniz
koku falan kalmıyor yıkayınca kaynarken kötü koktugunu söylemiştik en başından berisositososito
ama uzayınca insan bırakamıyor ki hele o diğer etkilerini görüncesengözlerimebaksanab
ben en basta hiç umutsuz vakaydım denerken ama 1 hafta da sonucu görünce değer dedim ve bana inandınız en cok bunun için teşekkür ediyoruma.s.
pişman kalmadınız bunun içinde cok seviniyorumhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…