- 27 Ekim 2007
- 30
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.081
Merhaba arkadaşlar; bende geçen hafta bu forumu okuduktan sonra turp suyuna başladım. Şimdiye kadar 3 defa yaptım ama birşey farkettim benim saçlarım boyalı hatta başlamadan bir kaç gün önce boyamıştım en son ve turp suyundan sonra farkettimki saçımda boya kalmadı nerdeyse. Müthiş akıttı boyayı bilmiyorum sizdede aynı sorun oldumu ama benim saçımda böyle bir durum oldu.Uzamaya gelince de sanki uzama var gibi ama yarım santim falan
Ya bişey sorucam ilk yaptığımda saçlar dökülür demiştiniz bende ilk yaptığımda dökülmesine aldırmadım,ikinci yaptığımda içine z.yagı koydum gene çok döküldü bu seferde dedim z.yağından dökülüo heralde.Dün üçüncüyü sadece turplu suyla yaptım gene çok döküldü..Ve benim saçlarım hiç dökülmezdi artı bişeyde uygulamıyorum bi fikir olan var mı acaba
Ya ben bu konuya masj yazdım bugün baktım msjım yokanlamıyorum geçen bi msj daha yazdım başka bi bölüme ertesi gün baktım o da görünnmüyordu noluyor yaaaaayasakkelime
kızlar selam aklıma bişi geldi 106 sayfanın hepsini de okuyamdım bilmiyrum bu fikri veren var mı ama ben entele kullandım ve saçlarıma iyi geldi fakat yaz girince ara verdim şimdi yeniden başlicam.. aceba sadece turp kaynatsak yumurta koymasak ve diğer tarafta entele karşımını yapıp turplu suyu içine koysak ve ikisini kullansak nasıl olur sizce düşüncelerinizi bekliyrum ben yarın umarım aktara uğrayıp alabilicem enteleyi çalıştığım için geç geliyrum eve zor oluyo... sizce deneyelim mi???
ya entele bişi yapmadıysa ikisi birden hiç bişi yapmaz heralde ama bi turpla sirkenin etkileşimine bakmak lazım:) saçlarımıza neler yapmıyruz ki bunuda yapsak fena olmaz:) sanırım yarın denerim 1 ay gibi saç boyamicam fön çekmicem bakalım nolucak kesin haber veririm herkese:)
cnm bu arada ben bu entele dediğiniz şeyi 1 ytlye alıyrum sirke 4 ytl bi şişe badem yağı bi şişede çam terebentini alıyorum ki sadece 1 kaşık kullanıyrum ondan 8 de onlar yani çok bi para harcanmıyo ve bu karışım 1 ay gidiyo 1 ayda sadece 20ytl gibi bişi gidiyo kabaca hesapla ki zaten kuaförde bakım kaç paraya çıkıyo ve ayrıca saçma sapan şeylere para ödüyoruz.bence değer sonuç alır almaz yazarım hehe kel kalırsam yazmam o zaman anlasınız bi işe yaramadığını :))))