Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Merhaba arkadaşlar; bende geçen hafta bu forumu okuduktan sonra turp suyuna başladım. Şimdiye kadar 3 defa yaptım ama birşey farkettim benim saçlarım boyalı hatta başlamadan bir kaç gün önce boyamıştım en son ve turp suyundan sonra farkettimki saçımda boya kalmadı nerdeyse. Müthiş akıttı boyayı bilmiyorum sizdede aynı sorun oldumu ama benim saçımda böyle bir durum oldu.Uzamaya gelince de sanki uzama var gibi ama yarım santim falan :KK43:

Merhaba arkadaşlar; bende geçen hafta bu forumu okuduktan sonra turp suyuna başladım. Şimdiye kadar 3 defa yaptım ama birşey farkettim benim saçlarım boyalı hatta başlamadan bir kaç gün önce boyamıştım en son ve turp suyundan sonra farkettimki saçımda boya kalmadı nerdeyse. Müthiş akıttı boyayı bilmiyorum sizdede aynı sorun oldumu ama benim saçımda böyle bir durum oldu.Uzamaya gelince de sanki uzama var gibi ama yarım santim falan :KK43:

cnm kızıla boyadıysan saçını yıkadığın için boya akmış olabilir
çünkü kızıl hemen akıyo kaydirigubbakcemile5

hayır canım saçım kızıl değil açık kahve hemde bu 3. boyayışım hiç bu kadar akmamıştı ayrıca turp suyunu yaptığımda havludada görüyorum boyayı :) neyse saçlarım uzasında boya aksın napalım razıyım artık :)

kızlar ben bu hafta ikinci kez yaptım turplu suyu ve hemen uzadığı fark etti.kuaföre fön çektirmeye gitmiştim kuaför ne çabuk uzamış saçların daha yeni kesmemiş miydik dedi? :) pek bi mutlu oldum.ayrıca eskiden saçlarımı tararken fırçada bi ton saç olurdu artık çok az oluyor.yani dökülme azaldı saçlarım güçlendi ve daha parlak.tekrar çok teşekkürler kızlar

slm kızlar...benimde 2 yapışımdı dün ama kama suyu döktükten sonra aklıma geldi içine yumurtayı koymayışım ilk yaptıgımda koymuştum içine ama ikinci yapışımda maalesef unutmuşum ama yinede faydası vardır herhalde..dökülme azaltı gibi ama yinde sanırım etkisinin daha iyi farketmem için bir kaç kere daha kullanmam lazım uzamasına gelince hemen farkedilirmi bilmem genelde saçlarım açık oldugundan bende anlamıyorum ölçmek lazım.....

Ya bişey sorucam ilk yaptığımda saçlar dökülür demiştiniz bende ilk yaptığımda dökülmesine aldırmadım,ikinci yaptığımda içine z.yagı koydum gene çok döküldü bu seferde dedim z.yağından dökülüo heralde.Dün üçüncüyü sadece turplu suyla yaptım gene çok döküldü..Ve benim saçlarım hiç dökülmezdi artı bişeyde uygulamıyorum bi fikir olan var mı acaba :KK43:

ben 3 er gün arayla 3 gün yaptım ve malesef milim uzama yok ilk 2 sinde siyah turp 3.de kırmızı turp denedim;(((((((((((

Ya bişey sorucam ilk yaptığımda saçlar dökülür demiştiniz bende ilk yaptığımda dökülmesine aldırmadım,ikinci yaptığımda içine z.yagı koydum gene çok döküldü bu seferde dedim z.yağından dökülüo heralde.Dün üçüncüyü sadece turplu suyla yaptım gene çok döküldü..Ve benim saçlarım hiç dökülmezdi artı bişeyde uygulamıyorum bi fikir olan var mı acaba :KK43:

aynen bende de dökülme yaptı hayatım. napcam bilmiyorum. aslında hiç bırakmak istemiyorum ama bu gidişle bi hafta ara vereyim diyorum. o sıradada dökülürse turplu sudan değil demektir. ama dökülmezse turplu suyu haftada bire düşüreceğim. mevsimsel falan diyip geçiştirdim ama 2 hafta oldu nerdeyse ve ben yıkandıktan sonra küvete her baktığımda ağlayasım geliyooooosenağlama

kızlar dökülenler işine yaramayanlar bıraksın lütfen yerimseniben
burda hem kendinizi hem beni üzmenizin alemi yok canlarım..
herkes uygulamak zorunda değil en basından beri işine yaramazsa saçın kabul etmezse bırakın dedim..a.s
onun için bunca üzüntüye hiç gerek yok bu maske olmazsa başka maskede olmazsa diğerinde olur belki..
saçı dökülenler ayrıca şu baslıga yönelsinler ..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakimi/223592-sac-dokulmesine-son-veren-mucize-formul.html
Selametle..

Son düzenleyen: Moderatör:
Turplu suyumu kaynattım, soğumasını bekliyorum.
Bu sefer evigen ve bepanten katayım diye düşünüyorum.
Ama cesaret edemedim bir de ters etki yapar diye.
Bu şekilde deneyen var mı.
Fikirleinizi bekliyorum birazdan dökücem saçıma.kaydirigubbakcemile2

Ya ben bu konuya masj yazdım bugün baktım msjım yok:kızgın: anlamıyorum geçen bi msj daha yazdım başka bi bölüme ertesi gün baktım o da görünnmüyordu :kızgın: noluyor yaaaaayasakkelime

kızlar selam aklıma bişi geldi 106 sayfanın hepsini de okuyamdım bilmiyrum bu fikri veren var mı ama ben entele kullandım ve saçlarıma iyi geldi fakat yaz girince ara verdim şimdi yeniden başlicam.. aceba sadece turp kaynatsak yumurta koymasak ve diğer tarafta entele karşımını yapıp turplu suyu içine koysak ve ikisini kullansak nasıl olur sizce düşüncelerinizi bekliyrum ben yarın umarım aktara uğrayıp alabilicem enteleyi çalıştığım için geç geliyrum eve zor oluyo... sizce deneyelim mi???

Ya ben bu konuya masj yazdım bugün baktım msjım yok:kızgın: anlamıyorum geçen bi msj daha yazdım başka bi bölüme ertesi gün baktım o da görünnmüyordu :kızgın: noluyor yaaaaayasakkelime

canım sistem saati bozuktu sitenin işte o zaman herkesin attıgı mesajlar geriye kaydı ..
senin msjlarda gerilerde kalmış olmalı bi sende olmadı yani tekrar yaz canım bakalım ..

kızlar selam aklıma bişi geldi 106 sayfanın hepsini de okuyamdım bilmiyrum bu fikri veren var mı ama ben entele kullandım ve saçlarıma iyi geldi fakat yaz girince ara verdim şimdi yeniden başlicam.. aceba sadece turp kaynatsak yumurta koymasak ve diğer tarafta entele karşımını yapıp turplu suyu içine koysak ve ikisini kullansak nasıl olur sizce düşüncelerinizi bekliyrum ben yarın umarım aktara uğrayıp alabilicem enteleyi çalıştığım için geç geliyrum eve zor oluyo... sizce deneyelim mi???

maşallah canım maşallah hiç bir fikrim yok saçlarından olma korktum bilmiyorum...:sm_confused:
eger denemeye kararlıysan ve denersen ve büyük etki görürsen mutlaka haberimiz olsun canım..
ama turp bi sebze ve bilmiyorum sanmıyorum zarar versin..
ama böyle derim sonra bişe olur mazallah üzülmeyelim burda:Saruboceq:

ya entele bişi yapmadıysa ikisi birden hiç bişi yapmaz heralde ama bi turpla sirkenin etkileşimine bakmak lazım:) saçlarımıza neler yapmıyruz ki bunuda yapsak fena olmaz:) sanırım yarın denerim 1 ay gibi saç boyamicam fön çekmicem bakalım nolucak kesin haber veririm herkese:)

ya entele bişi yapmadıysa ikisi birden hiç bişi yapmaz heralde ama bi turpla sirkenin etkileşimine bakmak lazım:) saçlarımıza neler yapmıyruz ki bunuda yapsak fena olmaz:) sanırım yarın denerim 1 ay gibi saç boyamicam fön çekmicem bakalım nolucak kesin haber veririm herkese:)

kesinlikle merakta bırakma bizi tamam mı eğer güzel bir sonuc alırsan bende bir ay kıyarım parama kaydirigubbakcemile3 cok sağol bu fikri bize sundugun için canım merakla bekliyoruz bakalım neler olacakŞeniz

cnm bu arada ben bu entele dediğiniz şeyi 1 ytlye alıyrum sirke 4 ytl bi şişe badem yağı bi şişede çam terebentini alıyorum ki sadece 1 kaşık kullanıyrum ondan 8 de onlar yani çok bi para harcanmıyo ve bu karışım 1 ay gidiyo 1 ayda sadece 20ytl gibi bişi gidiyo kabaca hesapla ki zaten kuaförde bakım kaç paraya çıkıyo ve ayrıca saçma sapan şeylere para ödüyoruz.bence değer sonuç alır almaz yazarım hehe kel kalırsam yazmam o zaman anlasınız bi işe yaramadığını :))))

cnm bu arada ben bu entele dediğiniz şeyi 1 ytlye alıyrum sirke 4 ytl bi şişe badem yağı bi şişede çam terebentini alıyorum ki sadece 1 kaşık kullanıyrum ondan 8 de onlar yani çok bi para harcanmıyo ve bu karışım 1 ay gidiyo 1 ayda sadece 20ytl gibi bişi gidiyo kabaca hesapla ki zaten kuaförde bakım kaç paraya çıkıyo ve ayrıca saçma sapan şeylere para ödüyoruz.bence değer sonuç alır almaz yazarım hehe kel kalırsam yazmam o zaman anlasınız bi işe yaramadığını :))))

entele 1 ytl mi:1shok:
bizim burda 30 ytl dediler canım ya :mymeka:bende İstanbuldayım eğer size yararsa bende yerini alırım sizden..

millet deli ya ama şöylede bişi var o tohum olabilir ben otunu kullanıyrum ortaköylüyüm sen nerdensin istersen adres verebilirim

X