E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.041
kızlar şu anda saçımda havlum maskeyi yaptım.sonuç nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum.siyah turp bulamadığım için bende kırmızı aldım.kokusu beni rahatsız etmiyor.yaptığım sarımsak maskelerinin yanında nu koku bana lavanta gibi geliyor...
saçlarımı kestirmeyi düşünüyordum.yıllardır devamlı boyattığım için çok dökülüyo ve geç uzuyo.şu an bu maskeyle ümitlendim uzar diye.kestirmekten vazgeçtim.umarım işe yarar
Fairy Like a teşekkürler, dün akşam yaptım ilk kez bu turplu suyu,kızlarada söyliiim dayanılmayacak bi koku değil be canlarım,sarımsaktan sonra bu nek yani, ama şunu söyliiim bi çok şey denememe rağmen bu en iyisiydi saçım süper oldu, ben yağ bakımı yapıyordum, sanki saçlarım daha çok yapışıyordu kafama ama bu turplu su çok güzel yaptı, tel tel oldu saçlarım, hatta beni bi kaç haftadır görmeyen bi arkadaşım saçını boyadın mı diye sordu,çok hoşuma gitti çok
Bende yeniyim burda arkadaşlar daha bugün üye oldum ama üye olmadan önce sayfaların neredeyse hepsini okudum.Bu aralar saçlarıma takmış vaziyetteyim boyadan iyice yıprandılar ve dökülme sorunuda var turpları aldım bende deneyecem hatta sadece turp değil saçlarım için bi cephane hazırladım denebilir:CüvCüv: uygulayıp haberdar ederim sizleri, bu arada bizimle bunu paylaşan arkadaşa çok teşekkürlerkaydirigubbakcemile5
benm 4. yapışımda şuan sonuçlandı ama malesef hala uzayıp uzamadığını farkedemiyorumsaçlarımın boyalı rengiyle asıl rengi arasında pek fark olmadığı için epey zaman alıcak farketmem :) herhalde 1 karış fln uzarsa farkedicem :) ama yine yine ve yeniden yumuşacık oldu saçlarım :) yehhhuuu
olsun cnm ya 2 ay 3 ay şuan uzamasından daha çok hoşuma gidiyo sağlıklı görünmesi.. haftanın 3 günü turplu su 1 günü de bakım yağları.. saçlarım yaza süper girecek inşallahhhh
ben de şimdi 2. turplu suyumu yaptım hemen yazayım dedim.ilkini önceki gün yapmıştım henüz uzama farkedemedim doğal olarak ama bi güçlenme ve parlaklık var.ama dökülmem hala kesilmedi özellikle yıkarken çok dökülüyor.bu ne zaman gecer acaba?gecer dimi? fairylikecım senin ne kadar zamanda kesilmişti dökülmen?
bu arada ben de yarın saçımı azcık kestircem daha sağlıklı uzasın die ama 1cm cik:) sonra rapunzel olcam inşallaaah
sen turplu suyun içine ne bulduysan katmışsın turplu suyun turplu su dencek hali kalmamış ...:roflol:
alemsin yaa bayılmamışsın iyi amaningg lafına cok güldüm ...
sağol paylaştıgın için cok kısa kestirme biz rapunzel olcaz diyoz sen saç kestiriyon..:dilcikar:
sonuclarını paylaş bizimle tekrar olur mu canım..
Selametle..
yok yok benim kuaförüm güvenli yarım cm kes desem o kadar kesio