Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bugun 5. turplu suyumu yaptım saçlarım bir cmden bıraz fazla uzamıs gibi herkes ek olarak bişiler katıyo ben hiç bişi katmıyorum yumurta bile koymuyorum ve saçlarım yinede çok güzel. bence marifet turpun kendisinde:asigim:

pirinç mi? :S turplu su türlüye döndü yahu
en son badem yağı hint yağı ve balda kalmıştım ben. şimdi pirinç suyu ve yoğurt girmiş işin içine :S
ben pırasa fln da katalım derim faydalı sebze falan :))

hahahakaydirigubbakcemile3 aynen tuprlu suyu türlüye döndürdük yahu bakalım içinde turplu su kalmayacak bu gidişle..:eek:
arkadaşlar bakın saçınıza zarar verebilir baska maddeler emin olmadıgınız seyleri denemeyin birleştirmeyen bunca şeyi saçınız kusar kabullenemez böyle ağır geliryasakkelime

arkadaşlar bu tür bitkisel karışımlarda çok hassas davranmalısınız.dikkat ederseniz uzmanlar kaşık veya damla olarak tarif verirler.ölçüyü bile değiştirmemiz lazım.yoksa formül etkisini kaybeder hatta bazı karışımlar ölçüyü değiştirdiğinizde tehlikeli bile olabiliyor.bence arkadaşımızın verdiği formüle sadık kalalım.başka ilaveler yapmayalım.

bomba arkadaşım doğru diyosun bencede formüle sadık kalalım ama ayrıyeten bakım yagı falan bunları yapsanızda turplu suyun içine birden fazla şey karıştırmayalım sonra ters etki yaparsa üzülürsünüz bizde üzülürüz..a.s

bugun 5. turplu suyumu yaptım saçlarım bir cmden bıraz fazla uzamıs gibi herkes ek olarak bişiler katıyo ben hiç bişi katmıyorum yumurta bile koymuyorum ve saçlarım yinede çok güzel. bence marifet turpun kendisinde:asigim:

melo_16cım kesinlikle marifet turpta yerimseniben yumurta sarısı saç uzatmak için değil saçı beslemek yumuşatmak ve saç köklerinin yapımını güçlendirmek için var bu maskede..a.s

cankusumcum yorumların için sende cok sağol ama bence bu kadar aşırı şeyler karıştırmamalısın..en azından birini bi gün öbürünü öbür gün yap..bence.....Şeniz

bende dun bu turplu suyu denedım ama yumurta kokusu cıkmadı sacımdan çok ıgrenc kafamçokkarıştıkokuyo saclarım surmedıgım sey kalmadı kokusu gıttsın dıye yumurta koymasak olmazmı?ama gecekten sacları çok parlak ve yumusak yapıyor

bende dun bu turplu suyu denedım ama yumurta kokusu cıkmadı sacımdan çok ıgrenc kafamçokkarıştıkokuyo saclarım surmedıgım sey kalmadı kokusu gıttsın dıye yumurta koymasak olmazmı?ama gecekten sacları çok parlak ve yumusak yapıyor

yumurta kokusuna dayanamıyosan koyma tabi canımyerimseniben
melo_16 arkadaşımızda sadece turplu su kullanıyormuş etkisi aynıymış ..
ama bilemiyorum sende de aynı etkiyi gösterir mi ..
iki şampuanda geçiyor kokusu nasıl hala sacınızda kalabiliyor anlamıyorum :mymeka:

bende en kısa zamanda denicem inş. zaten benimsaçım başta dökülse bile korkmam çünkü normaldede dökülüyo :eek: herkes denemiş aman ben eksik kalmıyım sırnaşık şey

ben bu sefer icersine azicik zeytinyagi da koyayim dedim ve saclarim inanilmaz kurudu :s
zeytinyagi zaten bana hic yaramadi bugune kadar ne akla hizmet koyayim dediysem..
onumuzdekilere bakalim artik :KK70:

yok canım kokusu rahatsız etmiyor yumurtanın.sulu bi karışım sürdüğümüz için ne yaparsam yapayım boynuma dogru akıyo beni bu rahatsız ediyo.yağlı bakımların içine yumurta koyuyorsanız turplu suya yumurta koymaya gerek duymayabilirsiniz yumurtadan tiksinen arkadaşlar bi de böyle denesinler

kızlar ben daha hiç saçımı istediğim boyutlarda uzatamadım, öle seviorumki uzun saçı, mısır püskülü uzun saçlara bile imreniorum valla, ama bu sene karar verdim, 30yaşıma da geldim,imaj yeniliycem 30da,daha önce hiç upuzun saçım olmadı, 30umda olacak inş. bunun için bakımlara da başladım aktardan yağ karışımı aldım onu yapıyorum turplu suyu da deniycem uzaması için ne gerekiyosa yapcam yani ama şu turplu su işini herkes sölüyo,bukadar hakkında konuşulduğuna göre var bişi heralde, umarım işe yarar, yağ karışımını da düzenli uygulamadım ama saç diplerimden anladığıma göre öle acaip hızlı uzatma özelliği de yok heralde, gerçi 2 hafta kullandım,sonra bi 2 hafta yapmadım, şimdi tekrar yapmaya başladım,belki ondan etkisini gösteremedi, çünkü en az düzenli olarak 6hft.kullanılması gerektiğini sölüyo kutunun üstünde.turplu su bu konuda daha iyi işe yarıo anladığım kadarıyla.hihoyyyt

burda okuduktan sonra bende buakşam yapmayabaşladım. bir turpu kabuklu rendeledim yaptım..
arttığı için kızkardeşimde yapmaya başladı benle birlikte bu maratona:))
benim saçlarım 2 defa oryalle açıldığından feci yıprandı; bu da işe yaramazsa kestiricem artık.
kızlardeşimin saçı ise sürekli düzleştirici kullandığından kuru ve döklüyo.
sonuçları yazarım .ama o kadar da kötü kokmadığını kesinlikle söyleyebilirim..

yaf kizlar ya ben daha yeni yüzümdeki epilasyon lazer seanslarimi bitirdim simdi turplaninca haliyle yüzüme de degiyo insallah lazerle kurtuldugum tüyler bidaha uzamaz kas yapim derken göz cikarmiyayimda sonuclari yazarim ha bide esim hic farki yok diyo saclarimda takiliyo bide havus allimmi sana diye ahhhhhhhhhh erkekler ah

yok canım daha neler akan yerleri yıka bişeycik olmaz olcak olsa bende de olurdu :jeyyar:

yaaaaa çooookkk mutluyummm :)
bugün yemek yerken babam saçın beyazlamaya baslamış senin dedi. yok artık dedim daha neler ama şüphelendimde gidip hemen aynaya baktım.. saçımın üst kısmında bi tel de 1 cm. kadarlık bi beyazlık vardı.. sevinçten nasıl çığlık attım bilemezsiniz.. hala anlamamış olanlar için açıklayayım saçlarımı boyayalı daha sadece 10 gün oldu ve bu 10 gün içierisinde 3 kez turplu su yaptım weeeee saçımda 1 cm. lik bi beyaz yani dip çıktııııııı saçlarım uzuyoooooo :KK70::KK70::KK70::

yaaaaa çooookkk mutluyummm :)
bugün yemek yerken babam saçın beyazlamaya baslamış senin dedi. yok artık dedim daha neler ama şüphelendimde gidip hemen aynaya baktım.. saçımın üst kısmında bi tel de 1 cm. kadarlık bi beyazlık vardı.. sevinçten nasıl çığlık attım bilemezsiniz.. hala anlamamış olanlar için açıklayayım saçlarımı boyayalı daha sadece 10 gün oldu ve bu 10 gün içierisinde 3 kez turplu su yaptım weeeee saçımda 1 cm. lik bi beyaz yani dip çıktııııııı saçlarım uzuyoooooo :KK70::KK70::KK70::

uzayacak tabi bende aynı tepkileri vermiştim..yerimseniben
inan cok sevindim işine yaramasına demek seninde 1 cm uzadı haftada..Şeniz
iyi bakalım ayda 4-5 eder seninki 6 ayda 30 cmden rapunzel olmaya gidiyorum ben :roflol:

kıslarr bende dünn 3. turplu suyumu yaptımm sonuclar cok güzeell yine:lepi:
saçlarım yumuşacık acaip parlıoo we cok dha kolay sekle grioo hihoyyyt
yanlizz brz saclarım döküldü yne amaa bunun geciciii oldugnuu ümit ediorumm hemm ztnn dökülüoduu mevsimsel olarakk bukdr yumuşaklıkk weriokenn kolay kolay wazgecememm..Fairylikecmm dedgn gbiii 2 haftaa boyuncaa düzenlii kullanmadannn hayattaa bırakmammm umarımm ozmna kdr dökülmedee gecer cnküü cooookk memnunummmbenneyaptımki
buaradaa pardonn yaaa ben netee cok düzenlii gremiorumm buara Fairylike oyüzdenn gecikmelii olduu..amaa ara arada olsaa kesinliklee paylasıcam sonuclarıı szlerleee foto cektmmm umarımmm 2haftadaa en azından 1 cm fln farkederde eklerim bende burayaakaydirigubbakcemile2

kıslarr bende dünn 3. turplu suyumu yaptımm sonuclar cok güzeell yine:lepi:
saçlarım yumuşacık acaip parlıoo we cok dha kolay sekle grioo hihoyyyt
yanlizz brz saclarım döküldü yne amaa bunun geciciii oldugnuu ümit ediorumm hemm ztnn dökülüoduu mevsimsel olarakk bukdr yumuşaklıkk weriokenn kolay kolay wazgecememm..Fairylikecmm dedgn gbiii 2 haftaa boyuncaa düzenlii kullanmadannn hayattaa bırakmammm umarımm ozmna kdr dökülmedee gecer cnküü cooookk memnunummmbenneyaptımki
buaradaa pardonn yaaa ben netee cok düzenlii gremiorumm buara Fairylike oyüzdenn gecikmelii olduu..amaa ara arada olsaa kesinliklee paylasıcam sonuclarıı szlerleee foto cektmmm umarımmm 2haftadaa en azından 1 cm fln farkederde eklerim bende burayaakaydirigubbakcemile2

düzelir canım merak etme işine yaramazsa sende 5.miz olacaksın..:çok üzgünüm:
ama sonucta yumuşatmış işine yaramış:dilcikar:
ekle canım ekle haftaya bende eklicem bakalım bakalım neler değişecek yerimseniben

bende bu gece 7. kez yaptım ama öyle uzama var fakat saçım boyasız olduğundan net uzunluğu anlayamıyorum sonunda saçımın bi yuyam sırf dip olan yerini boyıycam öle daha net anlarım papağan gibi olucam sonunda he-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

düzelir canım merak etme işine yaramazsa sende 5.miz olacaksın..:çok üzgünüm:
ama sonucta yumuşatmış işine yaramış:dilcikar:
ekle canım ekle haftaya bende eklicem bakalım bakalım neler değişecek yerimseniben

tabikidee yaradııı cnmmmm tekrardann cok ama cok tesekkür ederimm snaa,saçlarımm suann acaip parlakk we yumuşacık:asigim:
dedgn gbii umarımm 5.olmam tatlimm cnküü cok sewdmmm bn bu karısımııı etkileri müthişşş ama bnm ztnnn 2 tel saçım war incecik, dümdüz fönlüyken topladıgımdaa arkada 3 parmak kalınlıgındaa bişe sarkar yanii onlarıda kaybetmektenn korkuorumm anlicagınn :çok üzgünüm: amaa tabikidee bunuu turplu suya baglamıorumm,o döküodur diee cnküü kullanmayaa baslamadan ztn cok dökülüoduu ama bu turplu suyu ilk denememde yok denecek kadar az 3-4tel fln dökülmüştüü..anlicagn kafam cok karıstııı kafamçokkarıştı
dedgm gbii 2 hafta düzenli kullanmak en iisiii sanırım bakarsınn sende olduguu gbii 2 kullanmadann fln snraa bndede kesilir dökülmee inşş yanii :Saruboceq: hem şu cansz saçları atması olayınıda düşünüoruma.s
anlicagnn cok cok aşırıya gtmediğii sürecee bırakmamm ben turplu suyumuu cok sevdiiimmmkaydirigubbakcemile3
uaralarr dedgm gbii cok gremiorumm netee amaa grebildikcee yazarımm sonuclarıııı a.s.

Merhaba Herkeze.Ben Bu Turp Suyunu 4 Gün Önce Okudum.Ve Turp Suyu Sayesinde Siteye Üye Oldum kaydirigubbakcemile3 Dün İkinci Kez Turp Suyumu Uyguladım.Yıkadıktan Sonra Saçım Sertleşti Ama Kuruyunca Yumuşacık Oldu.Benim Saçlarım Boyalı.Boyalı Saçlara Etkisi Oluyor mu Diye Soran Arkadaşlarımıza Duyurulur sırnaşık şey Şimdi Saçlarım Parlıyor.Turp Suyunu Uygulamadan Önce Saçımın Resmini Çektim.Uzadığında ( Yani Yakın Bir Zamanda ) Birdaha Resmini Çekicem ve Aradaki Farkı Siz Göreceksiniz.Ayrıca Bu Formülü Bize Anlatan Arkadaşa En Büyük Teşekkürlerimi İletiyorum :1hug:

X