- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.061
hızınıza yetişemiyorum kızlar!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pirinç mi? :S turplu su türlüye döndü yahu
en son badem yağı hint yağı ve balda kalmıştım ben. şimdi pirinç suyu ve yoğurt girmiş işin içine :S
ben pırasa fln da katalım derim faydalı sebze falan :))
arkadaşlar bu tür bitkisel karışımlarda çok hassas davranmalısınız.dikkat ederseniz uzmanlar kaşık veya damla olarak tarif verirler.ölçüyü bile değiştirmemiz lazım.yoksa formül etkisini kaybeder hatta bazı karışımlar ölçüyü değiştirdiğinizde tehlikeli bile olabiliyor.bence arkadaşımızın verdiği formüle sadık kalalım.başka ilaveler yapmayalım.
bugun 5. turplu suyumu yaptım saçlarım bir cmden bıraz fazla uzamıs gibi herkes ek olarak bişiler katıyo ben hiç bişi katmıyorum yumurta bile koymuyorum ve saçlarım yinede çok güzel. bence marifet turpun kendisinde:asigim:
hızınıza yetişemiyorum kızlar!
bende dun bu turplu suyu denedım ama yumurta kokusu cıkmadı sacımdan çok ıgrenc kafamçokkarıştıkokuyo saclarım surmedıgım sey kalmadı kokusu gıttsın dıye yumurta koymasak olmazmı?ama gecekten sacları çok parlak ve yumusak yapıyor
yaf kizlar ya ben daha yeni yüzümdeki epilasyon lazer seanslarimi bitirdim simdi turplaninca haliyle yüzüme de degiyo insallah lazerle kurtuldugum tüyler bidaha uzamaz kas yapim derken göz cikarmiyayimda sonuclari yazarim ha bide esim hic farki yok diyo saclarimda takiliyo bide havus allimmi sana diye ahhhhhhhhhh erkekler ah
yaaaaa çooookkk mutluyummm :)
bugün yemek yerken babam saçın beyazlamaya baslamış senin dedi. yok artık dedim daha neler ama şüphelendimde gidip hemen aynaya baktım.. saçımın üst kısmında bi tel de 1 cm. kadarlık bi beyazlık vardı.. sevinçten nasıl çığlık attım bilemezsiniz.. hala anlamamış olanlar için açıklayayım saçlarımı boyayalı daha sadece 10 gün oldu ve bu 10 gün içierisinde 3 kez turplu su yaptım weeeee saçımda 1 cm. lik bi beyaz yani dip çıktııııııı saçlarım uzuyoooooo :
kıslarr bende dünn 3. turplu suyumu yaptımm sonuclar cok güzeell yine:lepi:
saçlarım yumuşacık acaip parlıoo we cok dha kolay sekle grioo hihoyyyt
yanlizz brz saclarım döküldü yne amaa bunun geciciii oldugnuu ümit ediorumm hemm ztnn dökülüoduu mevsimsel olarakk bukdr yumuşaklıkk weriokenn kolay kolay wazgecememm..Fairylikecmm dedgn gbiii 2 haftaa boyuncaa düzenlii kullanmadannn hayattaa bırakmammm umarımm ozmna kdr dökülmedee gecer cnküü cooookk memnunummmbenneyaptımki
buaradaa pardonn yaaa ben netee cok düzenlii gremiorumm buara Fairylike oyüzdenn gecikmelii olduu..amaa ara arada olsaa kesinliklee paylasıcam sonuclarıı szlerleee foto cektmmm umarımmm 2haftadaa en azından 1 cm fln farkederde eklerim bende burayaakaydirigubbakcemile2
düzelir canım merak etme işine yaramazsa sende 5.miz olacaksın..:çok üzgünüm:
ama sonucta yumuşatmış işine yaramış:dilcikar:
ekle canım ekle haftaya bende eklicem bakalım bakalım neler değişecek yerimseniben