Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

millet deli ya ama şöylede bişi var o tohum olabilir ben otunu kullanıyrum ortaköylüyüm sen nerdensin istersen adres verebilirim

ben kartaldayım canım özel msjdan adresi alabilirim cok ama cok iyi olur..
tohumu 30 ytl evet peki sende yapragı bi etki sağladımı acaba?

geçen sene nisan mayıs gibi kullandım ve saçlarım bayağı uzadı hatta jöle sprey falan hiçbişeye gerek de kalmıyodu şekil alıyodu saçlrım ama tabi 2günde bir yıkıyodum ve 1. haftada belli olmaya başladı düzeldi saçlarım ama tabi 2 ay gibi bi süre kullanıp bıraktım çünkü fazlası saça zarar olur. bu hafta kullanim cuma pazar çarşamba cuma kullanıcam haftaya cuma sonucu yazarım adresi de veririm emin ol harika sonucu var ama sabır

geçen sene nisan mayıs gibi kullandım ve saçlarım bayağı uzadı hatta jöle sprey falan hiçbişeye gerek de kalmıyodu şekil alıyodu saçlrım ama tabi 2günde bir yıkıyodum ve 1. haftada belli olmaya başladı düzeldi saçlarım ama tabi 2 ay gibi bi süre kullanıp bıraktım çünkü fazlası saça zarar olur. bu hafta kullanim cuma pazar çarşamba cuma kullanıcam haftaya cuma sonucu yazarım adresi de veririm emin ol harika sonucu var ama sabır

haberini bekliyorum burda canım ya :)
bakalım inşallah yapraklarıda işe yarıyor hemde 1 ytlse bunun zehirleme gibi bir etkiside yoktur süpersin...hihoyyyt
mutlaka haber ver beni merakta bırakmaa:çok üzgünüm:

eylülcüm inşallah yarar işine sonuclarını bekliyoruzz..kaydirigubbakcemile5

ya kızlar gerçekten haftada1-2 cm uzuyomu saçınız bende şu anda hazırlıyoru turp suyunu inşallah dediğiniz gibi işe yarar

evet gerçekten uzatıyo ama biliyomusun 1 ay saçına hiç fön çektirme 1 ay sonunda çektir aa benim saçalrım gerçekten uzamış diyosun ben doğum günü zamanımdada yaptım aralıkta yaptım ocakta doğum günümde fönlüydüm iş yerindeki kızlar şok oldu ama işte tembel olmamak gerek 2 saat bekliyo bide kafanda o. kesin karar verin ve yapın :) ah bu şaçlar bize dert ya belimdeydi 1 ay önce enseme kadarr kestirdim şimdi uzatma derdindeyim bakalım nolucak hep birlikte görücez

evet gerçekten uzatıyo ama biliyomusun 1 ay saçına hiç fön çektirme 1 ay sonunda çektir aa benim saçalrım gerçekten uzamış diyosun ben doğum günü zamanımdada yaptım aralıkta yaptım ocakta doğum günümde fönlüydüm iş yerindeki kızlar şok oldu ama işte tembel olmamak gerek 2 saat bekliyo bide kafanda o. kesin karar verin ve yapın :) ah bu şaçlar bize dert ya belimdeydi 1 ay önce enseme kadarr kestirdim şimdi uzatma derdindeyim bakalım nolucak hep birlikte görücez

bakalım canım ama çok iyisin cok teşekkür ederim sana böyle bir şeyi paylaştıgın için ikisini birlikte bende denicem eger zararı olmazsa arkadaslara böyle öneririz ..
cok cok sağol bekliyo olucam adresi ...Şeniz

cnm ne demek turp olayını da sizden öğrendim çok yakından takip ediyrum buaryı ve çok yorumlarım var bazı şeyler paylaştıkça güzelleşiyo:) iyi geceler uycam şimdi yarın iş var. öpüyrum hepinizi

İlk defa duydum turp sulu saç uzatma yöntemi o.0

Denerim ama anneme hazırlatmam lazım, hazırlar mı ki ? o.o
Çok üşenirim ben, her 2 günde 1 duşa giriyorum zaten.

Çok sağolun konu için...

ben de şimdi 3. turplu suyumu yaptım daha 1 hafta olmadı başlayalı ama sanki uzama da var. turp sayesinde parlak ve dolgun yine saçlarım.inşallah daha ii olacak..dökülmem de dursa....

Peki bu beyaz saçları da azaltır mıı ?? xD
Ben de tel tel çıkıyorlar, nedenini anlamadım, stres diyen var protein eksikliği diyen var.
Her ikisini de azalttım ama.. (proteni artırdım tabi xD)

Not: 17 yaşındayım daha. -.-

Ben de tel tel çıkıyorlar, nedenini anlamadım, stres diyen var protein eksikliği diyen var.

canım hiçbi fikrim yok açıkçası fikri olandan dinleyelim..

canım seninki ya aşırı strestendir yada genetiktir zannetmiyorum bu konuda faydası olacağını ama saç uzatmak için denerken bunuda öğrenmiş olursun.

Turplu suyumu kaynattım, soğumasını bekliyorum.
Bu sefer evigen ve bepanten katayım diye düşünüyorum.
Ama cesaret edemedim bir de ters etki yapar diye.
Bu şekilde deneyen var mı.
Fikirleinizi bekliyorum birazdan dökücem saçıma.kaydirigubbakcemile2

Kimse cevap vermedimirmirmirmir
Ama ben yine de yaptım. Görünürde olumsuz bir etkisi olmadı. Bir süre bu şekilde devam edeceğim.:eek:

ben şimdi saçımı streçledm sabaha kadar dursa olurmu çok üşeniorum akşam akşam yıkamaya uyumam lazım sabaha kadar durmasında sorun olmaz dimi

ben şimdi saçımı streçledm sabaha kadar dursa olurmu çok üşeniorum akşam akşam yıkamaya uyumam lazım sabaha kadar durmasında sorun olmaz dimi

Ben bugün ilk kez sabaha kadar bekletmeden yıkadım. Çünkü yarın dersim sabahtan ve erkenden çıkıcam evden.
İnan hiç bir zararı olmaz.
Bence bu iksir saçta ne kadar kalırsa o kadar yararlı.a.s

ben önceki gün yapmıştım maskemi.bu gün yine yapmam gerekiyordu ama vakit bulamadım.yapmadım diye içim gidiyor.diğer arkadaşlar saçım döküldü diye yazmışlar ama benim hiç dökülmedi.bayrama kadar uzasada dip röflemi yaptırsam diye düşünüyorum.ama bence ilk yapmada etkili oldu.bu gün aynaya daha dikkatli baktım ve dip boyasının gelmiş olduğunu farkettim.yarın inşallah bi aksilik çıkmazda ikinci kez maskemi yapabilirim.yıllardır hep saçımı uzatmaya çalıştım.her boyattığımda yıprandığı için kestirmek zorunda kaldım.uzun saçlar yıllardır hayalim...

hadi bakalım inşallah hayalin gerçekleşir:Saruboceq:
aslında hepimizin hayali bua.s
sonucların inşallah güzel yansır buraya inşallah bi hafta sonunda seninde dip boyan 1 cm olmuş olur Şeniz

Arkadaşlar bende turplu suyumu hazırladım şu anda ılınması için bekliyorum...uygulayan arkadaşlara bişey sormak istiyorum acaba bu 3-4 bardak olan turplu su çok gelmiyomu yani bi seferlikmi kullanılacak yoksa bölüp bi kısmına yumurta kırıp kullanayım kalanınıda yarınmı uygulamam gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Arkadaşlar bende turplu suyumu hazırladım şu anda ılınması için bekliyorum...uygulayan arkadaşlara bişey sormak istiyorum acaba bu 3-4 bardak olan turplu su çok gelmiyomu yani bi seferlikmi kullanılacak yoksa bölüp bi kısmına yumurta kırıp kullanayım kalanınıda yarınmı uygulamam gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim :)

o suyu 2 ye bölüp yarısına yumurta kırıp bugün kullan, diğer yarısını da buzdolabında sakla.. kullanmadan önce azıcık ılıtıp içine yumurtasını kır. ben öyle yapıyorum fazla geliyor çünkü su

X