Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canim dün toplam birbucuk saat beklettim kafamda ve yumusakligi degismedi imkanin yoksa kaynatmaya rendele bence

kizlar havalarin sogumasiyla turplu suya istemeden veda ediycem galiba cok kötü hasta oldum ve iki saat boyunca kafam agridi yine iyilesince arada denerim bakim amacli ama devamli yapamam artik haftada iki veya bir kez yaparim keske yazin yapma imkanimiz olsaydi ya kafam cok agriyo sogukta

Bugun 2. kez deniyorum turplu suyu.. Gerçekten çok pis kokuyor :S 1 saati doldurmak üzereyim ama ben 1 gün durup 1 gün yapamıyorum. Malum çalışıyoruz geç geliyorum ve erken kalkıyorum. Haftada 2 defa yapmayı düşünüyorum. Saçta biraz nefes alsın diye.. Bakalım nolacak gelişmeleri burdan yazarım artık..

ay migreni olanlar yapmasın bende migren war acayip kafamı ağrıtioo çok fenalaşiorum walla saçım uzasın die kafamı ağrıtamicam

bende turplu suyu yaptım saçlarıma uyguladım ama 3 gün kokusundan kurtulamadım ve saçlarım 1 mm bile uzatmadı:S pisman oldum ugrastığıma vala

merhaba bende iki gün önce gördüm burayı ve turplu suyu yapmaya karar verdim hemen gittim aldım şu an soğumasını bekliyorum ama vazgeçesimde geliyor çünkü içinde yumurta olduğundan ve saçta 1 saat kadar bekleteceğimizden çok kötü kokmasından ve kokunun ne kadar yıkasakta geçmemesinden korkuyorum yarın okulum var erkenden kalkıp okula gidicem dershanem filan derken haftanın her günü insan içindeyim hepsini geçtim dediğim gibi erkenden kalkıp okula gidicem yani gerçekten kokusu geçmiyorsa lütfen söyliyin zor durumda kalmıyım şimdiden teşekkür ederim.

canm öyle çok ağır bi kokusu yok yanındakilerin duyacağı kadar falan deil.
hafif kalıo ama cesaret edemiosan tek turp suyu yapabilrsn.
evde olduğun zamanda yumurtalısını deneyip kokusuna bakarsın kendinkaydirigubbakcemile2

kokuyu duymak için gelip kafanı koklamaları lazım cnm:sinifsinif:
yumurtanın pişerek saçına yapışıp kalmasını önlemek için soğuk suyla yıka saçını.
1,5 litre suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup bunu son durulama suyu yap, saçın kuruyana kadar sirke kokar ama kuruyunca hiç koku kalmaz.

ya da hiç yumurta koymadan da yapabilirsin, ama şu an çoktan yapmışsındır bile. o yüzden kokudan kurtulmak için yukarıya yazdıklarımı dene...a.s.

evet şu an kokuyo kafam ama daha tek şampuan yapıp sadece duruladım saçlarımı birazdan komple duşa girip tekrar tekrar yıkıcam saçlarımı geçmezse sirkeyi yapıcam teşekkür ederim
ikinizde çok sağoluun cevap verdiğiniz için.

birde ilk yapımım ve inanılmaz saçlarımı döktü.. kel kalıcam diye korktum resmen niye böyle oldu :s sizdede oldu mu acaba ? çünkü cidden azımsanıcak bi dökülme değildi cidden çok fazla döktü..

tekrardan şimdiden teşekkür ederim :)

cnm saç serisi 1-2 saat ıslak kalıyor, saç köklerini içine alan gözenekler genişliyor, banyoda şampuanlama esnasında saçla uğraşınca o genişleyen gözeneklerden çıkan kökler elde kalıyor. çok normal bi şey bu, yağ bakımlarında da böyle olur zaten. o dökülen saçlar zaten kökleri zayıf olan saçlardır, korkulacak bi şey yok yani a.s.

evet benimde oldu hatta ilk yaptığımda yazmıştım buraya.
bi kaç kez daha dene kendn anlarsın yarayıp yaramadığını..
ben bıraktm şimdi bana yaramadı pek:1no2:

aa öylemi :1shok:
evet benimde dökülür banyodan sonra tararken falan hatta banyodan sonraki saatlerdede..
demek bundanmış..
siz çok şey biliosunuz saç hakkında ya gerçektenopuyorumnanaktan

teşekkür ederim :)

dendiği gibi cidden yumuşacık oldu saçlarım çok rahat tarandı cidden yumuşadı
budapest peki sizde işe yaradı mı uzadı mı saçlarınız birazcıkta olsa ?

birşey daha sormak istiyorum yumurta sarısını eklemeden yapsam olur mu ? sadece turp suyunu kullananlar varmı ? ve yumurtayı eklemediğimizde uzama uzunluğunda filan bi azalma olur mu acaba :s sadece turpta işe yarıyor mu ? :uhm:

canm zaten yumurta yumuşatması için kırıklar için
turp uzatmak için.
yani yumurtada besliodur ama turp önemli olan bu karışımda.

teşekkür ederim :)

dendiği gibi cidden yumuşacık oldu saçlarım çok rahat tarandı cidden yumuşadı
budapest peki sizde işe yaradı mı uzadı mı saçlarınız birazcıkta olsa ?

canım ben burda topiğin bekçisi gibi oldum aslındakaydirigubbakcemile3
gelene gidene cevap yazıyorum da kendim öyle düzenli kullanmıyorum pek. mesela turpum bitiyo, ben çıkıp alana kadar 1 hafta geçiyo aradan:kedi:
bi de saçım zaten uzun, santim santim ölçmüyorum o yüzden. ben parlaklık ve yumuşaklık için yapıyorum turplu suyu, uzamasının peşinde değilim yaniopuyorumnanaktan

yumurta sarısında protein var, saça mutlaka etkisi oluyodur tabi, ama yumurtasız kullanıp uzatanlar var. kokusuna dayanamıyosan yumurtasız yapabilirsin. ben de son 5-6 seansta yumurta koymadım, yumuşaklık ve parlaklık aynı:lepi:

tamam o zamaaan çooook teşekkür ederiiiiiiiim :) yumurtasızda deneyim bi kaç defa sonra bakarım hangisini yapacağıma. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…