Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben de mecburen öyle yapıcam artık tırnaklarım kırıldı saçı kurtarayım derken kaydirigubbakcemile3

Şuanda saçımda yine yağ karışımlarım var. dün turplu suyumu yapmıştım başlayalı 4. günüm ikisinide 2 kere yaptım Başlamadan önceki gün dip boyamı yaptrmştım. Şmdi baktımda diplerim azckta olsa görünüyoo tabii öyle cm fln diil çok küçükler

ilgin için teşekkrler tatlım ama emin değilimmm bakalım cesaret edersem başlarım turpu suyalülülülülülü

Kafamda turplu suyum bekliorm hemde hasta olduğum halde aksatmadım yaptım :) 3. yapışım yani yarın 1 hafta doluyooooo! bakaLım ne kadar uzadı 1 haftada .)

benim saçımda omuzLarmda kırıklar var ama kıwırcık olduqu için sürekli düzleştiriorm banada yararmı bu maske ???????

ya kızlar cevaplarsanız sevınırım ilk sayfada arkadas anlatmıs 2 gunde bır yapıcam ben 2 gunde bır turp rendeleyemem yukarda dediğiniz gibi 1 haftalık yapsam her kullanısta ılıtıp ıcıne yumurta kırsam olur mu ılık olması sart mı. saolunn o kadar sayfadan bulamadım

ben de başladım dün turplu suya a.s
umarım uzar benim de saçlarım :Saruboceq:
ve benim dökülme sorunum oldu, saçlarımın yarısı gitti ve dalgaları azaldı, söndü... umarım az da olsa ona da iyi gelir :) :uhm:
bugün 2.yi yapıcam :1rolleyes:
umarım faydalı olur
:sm_cool:

kızlar sinameki aklmda kalmış.neye iyi gelıyor? saç için kesin de. bugun sinamekı aldım.ama konuyu bulamadm.napcam ben bunu sımdı

kızlar bende turplu suuuyuma başlayabildim sonunda.. geçen kış yaptğımda 4 kere yapabilmiştim ama çok faydasını görmüştüm ve azcık uzamıştı saçlarım yalnız bu sefer turplu su ılısın die bırakmışken biraz soğumuş ben yinede aynı şekilde uyguladım ama fön tuttum sıcak tarafını etkisini gösterir yine dimi?*:Saruboceq:

kızlar sinameki aklmda kalmış.neye iyi gelıyor? saç için kesin de. bugun sinamekı aldım.ama konuyu bulamadm.napcam ben bunu sımdı

uzatmaya yarıyomuş cnm. kuaförden saç uzatma yöntemi gibi bişeydi konu başlığı.

kizlar yeniden merhaba ben turplu suyu basagrisi yaptigi icin biraktim daha dogrusu iki günde bir yapmiyorum arada yapinca fazla zarari olmuyo ama hele havalar soguyunca ilkinde agri olmasada ikinci veya ücüncüde agri oluyo artik belkide agir geliyo iki günde bir neyse simdi bir haftalik aradan sonra yine turplu suyu sürcem kafama insallah azcikta olsa faydasi olur ben sarimsakli sampuani deniyorum o da mükemmel bisey bilginize

arkadaşımya bu kür saçları döküyorya sonra hiç saç dökülmüyomu çünkü yaptım saçlarım döküldü baya ya korkmaya başladım bir şeyler yazın lüttfen mafoldumben

arkadaşlar bende yaptım dün akşam turplu suyu. Sonrada sebamedin şampuanı ile yıkadım. Sonuç mükemmeldi ve tuhaf olanda saçlarını boayattınmı sorularıydı çünkü saçlarım rengi acaip açıldı.bende anlamadım ben koyulaşır die bekliyordm. 2gün sora tekrar yapıcam.

cnm şimdi açıldı deyince millet boyan aktı filan sanacakyerimseniben
turplu su saç rengini açmıyor, yanlış anlaşılmasın, kullanıldığı süre boyunca saçı parlattığı için saç ışıldıyor, rengi açılmış gibi gözüküyor, ama renkte bir değişiklik olmuyor. göz yanılması yanihihoyyyt

bende turplu suyu 3-4 haftadir kullaniyorum cok parlak ve yumusak oldular herkes boyattin mi saclarini diye soruyor cok memunum bence deneyin :)

yaw ben 2 gün önce yaptım. Kazık gibi oldu saçım. Üstelik banyoda yumuşatıcı sürmeme rağmen. Banyoda taradım duruladım. Duruladıktan sonra bir daha tarayım dedim. Tarak saçımda kaldı. Bi sorunmu var anlamadım. Bugün bir daha yapıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…