Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

arkadaşlar turplu suyun içine aktardan alınan saç bakımı yağından bir kapak ilave edilir saçlara uygulanır 2 saat beklenilir çamterebentinli şampuanla yıkanır saçkremi kullanan varsa kulanınr ki ben kullandım sonra fön çekilir ve şampuan reklamlarındaki kızlar gibi parlak yumuşak ve dolgun saçlarla gezebelirsin zemuszemus

Buqun ilk defa yaptım ve hiç bir işe yaramadı Birde yıkadıktan sonra hiç bir koku kalmadı.. Yumurtada vardı... :S

YORUMLAR ??

ben 2 hafta yaptım saçım röfleli kızarttı sertleşti hiç hoşuma gitmedi bende bıraktım şimdi sarımsaklı şampuznı deniyorum çok memnunum valla tavsiye ederim

kızlar selam, şöyle bi derdim war, saçlarımı bikaç ayda bir normal boyatıyodum kestane kahwe fln, çok sağlıklı belime kadar saçlarım wardı, hiç oriel deymemişti. geçen gün bi delilik yaptım gittim kuaföre komple balyaj yaptırdım saçlarımı, kafamı ince ince tam 4 saatte 11 kase oriel kullanarak paketlediler :S iğrenç bi sarı oldum çıktım ağlicaktım nerdeyse, snra o an farkedemedim tabi fönlü olduğu için falan ama saçlarım yanmış tabi, ıslakken böyle tel peynir gbi oluyo kopuyo nerden çekersen çek elinde kalıyo :S
snra ertesi gün gittim kahweye boyattım ama tutmadı tam tabi açık kahwe gbi bşy oldu :S 2 yıkamada yine sarışın oldum :S
we bu dönemde saçlarım taranmıyodu bile o derece inanılmaz yandılar taaa diplere kadar, 2 hafta önce oluyo bu olay, dün yine gittim full organik boyayla kızıl siyaha boyattım çnkü sarıya tahammül edemiyodum artık, dün boyadan snra kuaför saçımdan bi tutam aldı tuttu ortasından çekti we direk koptu saçım ölmüş hepsi resmen :S biraz kestirmek zorunda kaldım ama uzamicaklar biliyorum, bu saçları ben nasıl kurtarcam açıkcası turp suyu çok inandırıcı gelmiyo bana :S

Önce saçlarına sağlık kazandırmaya bak, sağlıklı saç daha hızlı uzar. Forumları arasan kendine uygun bakım bulabilirsin :hulya:, muskatlı tarif güzel mesela. iki güne birde turpu yaparsan halletmiş olursun, biraz sabır ve inançla sonuç alırsın a.s.

arkadaslar topiği yenı gordum valla saclarımı ben de uzatmak ıstıyorum sayfalar cok fazla oldugundan okuyamadım hepsını kısaca bılgısı olan bana cevap verırse cok memnun olurum.
Bu turplu suyu haftada kac kere yapıyoruz. Ve bır ay ıcınde nasıl bır sonuc alıyoruz?Yanı en az ve en cok kac cm uzuyor saclarımız sadece bunları merak edıyorum

Bir gün durup bir gün yapıyorsun canım, ayda 3 - 4 cm uzatan var bende o kdar uzama olmadı :gitme:

tesekkurler arkadaslar pekı hergun yapsam nasıl olur musaıtım cunku daha verımlı sonuc alırmıyım?ne dersınız?

canim su an kafamda rendeledigim turplar var rendeleyip suyunu cikardim haslamadan icine ben bir yumurta ve birazda zeytin yagi ekledim az geldi suyu gözüme bir saat sonra accam yazarim yumusamada farki varmi diye CADIARZU

arkadaslar ben de yaptım turplu suyu bana da az gıbı geldı su ama yeterlı oluyor 4bardak ...
3saat bekledım ben de saclarım yumusamadı maalesef sampuanla yıkayıp saç kremı kullandım..
Bu arada her gün yapsak zararlı mı olur kı acaba bılen var mı arkadaslar?

canım çok üzüldüm aynı şey benim başımada geldi şu an saçlarımı röfle yaptıralı 15 gün oluyor ve benim bu kopmalarımı muskat ve sarımsaklı şampuan geçırdi.turplu su hiç etki etmedi .canım bizim saçlarımıza besleyicibişeyler lazım sarımsak ve muskat karışımı çok etkili özellikle sarımsaklı şampuan benim kopmalarım hemen hemen bitti eskisi gibi degil çok şükür.

kızlar hasar görmüş saçlara yağ bakımı yapın, turplu su kuru saça iyi gelir ama sizin saçınızın kimyası değişmiş, deforme olmuş. yağ bakımları en azından kopmaları önler. ve yağları ılıtıp sürün saçınıza, üstüne naylon bone-streç film sarın, onun üstüne de tülbent. arada fön makinesiyle filan sıcak hava verin tülbentin üstünden. muskatlı karışım iyi gelir çünkü hindistan cevizi saçı yumuşatır(muskat da bi hindistan cevizi çeşidi). +aktarlardan yağ karışımları da alabilirsiniz. çok kuru saçlar için gerekli olan yağlar: zeytin yağı,badem yağı, hindistan cevizi yağı ve jojoba yağıdır.isterseniz sadece bu 4 ünü karıştırın. hazır karışım alırsanız da içeriğine bakın, içinde çam terebentin olmasın, o da kurutur saçı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…