- 6 Şubat 2008
- 822
- 2
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.101
canim bi dene eger yumusakligi turplu suyla ayni oluyosa yani parlaklik falan etkisi olur herhalde ben hic denemedim ama iki-üc kez dene turplu suyla etkisi ayniysa devam edersin rendeleme yönteminezemuszemus
tamam canim ama ancak persembe günü deneyebilirim cünkü esim persembeye kadar izinli evdeyim ara verdim persembe yapinca anlatirim kaydirigubbakcemile3YA BENIM SUAN IKISINIDE YAPMA IMKANIM YOK MALESEFÖGRENCILIK ISTE...
SIZ SANIRIM TURPLU SU YAPIORSUNUZ BI KEZ DE BUNU DENESENIZ ? HEM FARKI TAM ANLAYABILIRSINIZ BEN ZTN TURPLU SU IMKANI YAPMA IMKANIM YOK EGER AYNI ETKIYI GÖSTERIOSA RENDELEYIP SURCEM KAFAMA ...
NE DERSIN YAPARMISIN ???:dance:
canim benim ilk yikamada dökülme durdu gibi resmen ama simdi herkeste sac dkülme mevsimi herkes sikayetci dökülmeden normal yani dökülmesi:enbuyukkk:benim 3. haftam saclarimin uzadigini farkediyorum normalde hic uzamiyordu....
malesef cok dökülüyor sacim ama cok yumusak ve parlak oldu bugün kaynattim suyumu biraz da susam yagi ekledim bu sefer bakalim nasil olcak...... :)
herkese kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
canim benim ilk yikamada dökülme durdu gibi resmen ama simdi herkeste sac dkülme mevsimi herkes sikayetci dökülmeden normal yani dökülmesi:enbuyukkk:
Turplu su cok pis kokuyo ya apacam S: ??
yumurta daeılde bana turplu su kokusu ıyy :S xD