kızlar selam, şöyle bi derdim war, saçlarımı bikaç ayda bir normal boyatıyodum kestane kahwe fln, çok sağlıklı belime kadar saçlarım wardı, hiç oriel deymemişti. geçen gün bi delilik yaptım gittim kuaföre komple balyaj yaptırdım saçlarımı, kafamı ince ince tam 4 saatte 11 kase oriel kullanarak paketlediler :S iğrenç bi sarı oldum çıktım ağlicaktım nerdeyse, snra o an farkedemedim tabi fönlü olduğu için falan ama saçlarım yanmış tabi, ıslakken böyle tel peynir gbi oluyo kopuyo nerden çekersen çek elinde kalıyo :S
snra ertesi gün gittim kahweye boyattım ama tutmadı tam tabi açık kahwe gbi bşy oldu :S 2 yıkamada yine sarışın oldum :S
we bu dönemde saçlarım taranmıyodu bile o derece inanılmaz yandılar taaa diplere kadar, 2 hafta önce oluyo bu olay, dün yine gittim full organik boyayla kızıl siyaha boyattım çnkü sarıya tahammül edemiyodum artık, dün boyadan snra kuaför saçımdan bi tutam aldı tuttu ortasından çekti we direk koptu saçım ölmüş hepsi resmen :S biraz kestirmek zorunda kaldım ama uzamicaklar biliyorum, bu saçları ben nasıl kurtarcam açıkcası turp suyu çok inandırıcı gelmiyo bana :S