M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Bu formüle devam arkadaşlar. Artık saçlarımı boyamam gerektiğini söyledi eşim.kaydirigubbakcemile2
Bunu duyduğuma o kadar sevindim ki...
Ben altıncı uygulamamı yapmıştım, yarın 7 evet sabırla gerçekten sonuç alınacak birşey.
Gerçekten sonucu görünce iyiki denemişim dedim.a.s
Rapunzelim sen nerelerdesin acaba bu arada?
kizlar bi sorum var.acaba turpu dograyarakta suya atip kaynatsak olurmu.illaki rendelemekmi gerekiyor.bilen varmi.öpüldünüz hepiniz.
Ya birisi saclarinin eski halini resmini cekip ve turp suyunu kullandiktan sonra Resmini cekip buraya koysa süper olur yaa.Hem biz Gözle inanir bi sekilde daha tatmin oluruz.Hem eminimki daha cok aday olur bu Turpolayinda.Bende bugün baslayacam Turpsuyuna.Fariylike bisey soracam hangi renk Turp en iyisi kullanmak icin?Bide SAcdökülmesinide iyi geliyormu yeni sac cikartiyormu?Arkadasimin saclari cok feci bisekilde azaldi.
merhaba kızlar benımde turpum kaynıyor su an, saclarım cok uzun degıl yarım turp yaptım 2 bardak suya, bakalım sonucları bende bıldırecegım:) ondekı kahkullerımı olceyım:)
Ya birisi saclarinin eski halini resmini cekip ve turp suyunu kullandiktan sonra Resmini cekip buraya koysa süper olur yaa.Hem biz Gözle inanir bi sekilde daha tatmin oluruz.Hem eminimki daha cok aday olur bu Turpolayinda.Bende bugün baslayacam Turpsuyuna.Fariylike bisey soracam hangi renk Turp en iyisi kullanmak icin?Bide SAcdökülmesinide iyi geliyormu yeni sac cikartiyormu?Arkadasimin saclari cok feci bisekilde azaldi.
evet ya hakkaten sonuç alan biri tarihli resim koysa öncesi ve sonrası diye. 6 kez yaptım anca 0.5 cm uzadı saçım. bunalıma giriyorum ha benim böyle olunca bende bi terslik mi var acaba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?