Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bende dökülme için macit efendi saç bakım yağını ve bi yumurtayı çırptım kızlar kafama yaptım streçledim üstüne tülbent yaptım böle yatcam sabah yıkıcam bakalım nolcak sırnaşık şey

ben bugün ilk denememi gerçekleştirdim we öle çok fecii bi kokusu olmadı.. sadece turplu suyla yumurtayı ilk karıştırdığım an ölücem sandım kokudan ama geçti :) saçlarım da ise yumuşakluk ya da sertlik olmadı kıvamı hala aynı :) korkudan ilk seferde 1,5 saat beklettim.. saçımın uzaması için ii gelip gelmeyeceğini 3 uygulamada anlamış olur muyum sizce ?????

Bu turplu su saç dökülmesine de iyi geliyor arkadaşlar.kaydirigubbakcemile2
Az önce saçlarımı yıkadım 2-3 tel bir şey geldi elime:1shok:
Önceleri döküyor saçı ama 3-4 yapışta farkı hissediyorsunuz.:lepi:

slmm kızlarr kkdaki uzun aradan sonra merhaba:enbuyukkk:
gelelim turp mucizemize ben sadece 2 kez yapabildim ve rahatsızlandığım için 1 hafta ara vermek zorunda kaldım hastayken saçıma bakmak aklıma bile gelmemişti ama geçengün bi baktımki saçlar uzamışşş sizin gibi çok net öçü veremiycem çünkü ben önleri burun hizama getirip bakıyorum ve kızlarr 0.5cm civarı bi uzama var 2 denemede bu sonucu aldım sadece görünce mutluluktan uçtum :teytey:
rapunzelcim kocaman öpüyorum tatlım senia.s. herksin duasını alıyosun valla sen kesin oxfordu kazanırsın bunca duayla ve senin azimli çalışmalarınla tekrardan tşklerr:1hug:

şu turp suyunu bende denicem.şimdiye kadar uzaması için çok şey kullandım.Bunuda eklerim listeme şuan saçlarım 35 cm bu hafta sonu uygulamaya başlıyorum sonuçtan sizleride haberdar ederim :)kaydirigubbakcemile2:teytey:

merhaba kızlarr
ben valla öyle cm den falan anlamamsırnaşık şey
turp suyunu yapmadan önce resmini cektim şakkıdı
saclarımın zaten boyalı oldugun için dipleri
gayet net gözüküyo cok az dibim var suanda
ve turpu 1 kere yaptım bu akşam gene
yapıcam dip boyamı yaptırmadan önce
son halinide cekcem ne kadar sürede
ne kadar uzamışkaydirigubbakcemile bunu görücez ama
saçlarım pamuk gibi oldu resmen yakaydirigubbakcemile3

kizlar bi sorum var.acaba turpu dograyarakta suya atip kaynatsak olurmu.illaki rendelemekmi gerekiyor.bilen varmi.öpüldünüz hepiniz.

buralardayım canım cok mutlu oldum herkesin işinin yaramasına hihoyyyt bu aralar derslerim cok yogunlaştı yine mirmirmirmir:1closedeyes:yerimseniben yorum yazan arkadaslara teşekkür ederim Şeniz herkese boll turplu sulu günlerrrrrrrr:jeyyar:

dualarınız için ayrıca sağolun canlarımm hepinize sevgilerrrr...a.s.

kizlar bi sorum var.acaba turpu dograyarakta suya atip kaynatsak olurmu.illaki rendelemekmi gerekiyor.bilen varmi.öpüldünüz hepiniz.

rendele canım sen sana derslerden öğrendiğim bir bilgiyi veriyorum şimdi eğer bir bütünü en küçük parçalara indirip suya atarsan su daha çok nüfuz eder ve turpun içindeki mucizevi maddelerden o kadar çok yararlanılır.Bu yüzden sana rendelemeni tavsiye ederim ama zorlanırım vaktimi ayıramam dersen sen bilirsin..kötükedihüso

fairIike onceIIkIe cok tsk ederım AIIah zihin acıkIıgı versın bugun ıIk defa kuIIanıyorum ben dudukIude kaynattım ve fazIa koku oImadı ayrıca baska bır yerde okudum ıcıne karanfıIde atıIıyormus ne kadar dogru bıImıyorum

Ya birisi saclarinin eski halini resmini cekip ve turp suyunu kullandiktan sonra Resmini cekip buraya koysa süper olur yaa.Hem biz Gözle inanir bi sekilde daha tatmin oluruz.Hem eminimki daha cok aday olur bu Turpolayinda.Bende bugün baslayacam Turpsuyuna.Fariylike bisey soracam hangi renk Turp en iyisi kullanmak icin?Bide SAcdökülmesinide iyi geliyormu yeni sac cikartiyormu?Arkadasimin saclari cok feci bisekilde azaldi.

merhaba kızlar benımde turpum kaynıyor su an, saclarım cok uzun degıl yarım turp yaptım 2 bardak suya, bakalım sonucları bende bıldırecegım:) ondekı kahkullerımı olceyım:)

Bosnakgüzeli en iisi siyah olan turpmuş ama çok zor buluomuş. daha sonra kırmızı en son da beyaz turp.. genelde kırmızı bulunduğu için çoğunluk kırmızı turp kullanıyor.

tatlım ben rapunzelim nickindeyken koymuştum.ama üyeliğimi sildirince gittimirmirmirmir neyse ben turplu suyumu kaynatıcam simdi sevgilim bugün saçların cok uzadı gercekten dedi cok sevindimŞeniz ben kırmızı kullanıyorum canım ama siyah en etkiliymiş bulabilirsen onu kullan mutlaka bende bulailseydim onu kullanıcaktım ama olsun uzuyor ya gerisi boş :1rolleyes: yani benim saçım normalde hiç uzamazdı onun için diyorum :)) sonuclarını mutlaka bekliyorum.kendi sacında görünce değişikliği burda resim falan aramicaksın sen bi hafta kullan ondan sonra zaten sana da gerisi vız gelicek hahayttkaydirigubbakcemile3

evet ya hakkaten sonuç alan biri tarihli resim koysa öncesi ve sonrası diye. 6 kez yaptım anca 0.5 cm uzadı saçım. bunalıma giriyorum ha benim böyle olunca bende bi terslik mi var acaba :uhm:

evet ya hakkaten sonuç alan biri tarihli resim koysa öncesi ve sonrası diye. 6 kez yaptım anca 0.5 cm uzadı saçım. bunalıma giriyorum ha benim böyle olunca bende bi terslik mi var acaba :uhm:

canım öyle deme üzülüyorum sonra..:çok üzgünüm: sende taze taze yapıyosun dimi mirmirmirmir eğer devam edersen inşallah etkisini gösterir canım eğer etmezsende burda bizleri unutma olur mu yerimseniben

kızlar su an basımda suyumla beklemekteyım:)
acaba 2 saat olan sureyı fon makınası ıle ısı vererek daha cok nufuz etmesını saglayarak kısaltabılır mıyız kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…