- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ilk hafta 0.5 cm uzamasına bile sevinmiştim hatırlarsan millet 1 cm uzatırken. umut etmekten yoruldum bu saç böyle işte böyle kabul edicez. aşkıma da dedim yanık yerlerini kestirince saçım maksimum omuzlarımda olur dedim, bu kadar uğrşamana yazık zaten bide toptan dökme tabi bırak kendi halinde uzasın, düğüne kadar uzar zaten dedi. ondan bırakmaya karar verdim bakalım pazara kadar 2 yada 3 kez daha yaparım bi fark olmazsa bırakıcam.
olur tabi cnm turplu suyun içine kırabilirsin dahada besler:1hug:
Ya Arkadaslar bende bi ay önce Isirganotusuyuna basladim icinede Lavantayagi Sarimsaktozu felan karistirip hepsini birlikte kullaniyordum sacimda uzama farkettim ama bu Turpmucizesini görünce dayanamadim ve bende baslamaya karar verdim simdi komik gelecek belki ama bana Turpun Resmini yada nasil göründügünü anlatirmisiniz.Bugün aldim bitane ama bilmiyorum dogrumu diye böle Beyaz yuvarlak bisey.Acaba dogrumu aldim.Ve hangisi daha iyi beyazmi Kirmizimi Siyahmi?:)Bide bunun icine kaynatiktan sonra yaglari eklesem ve bi sisenin icine koyup o sekilde kullansam olurmu acaba? hem zahmetide fazla olmaz.
lilizcim sağol bilgilerin için peki bu diğer maskenin ne gibi yararları var öğrenebilir miyim ??:sm_confused:
Cok sagol Kahvekolik.Ben beyaz Turp aldim heralde. insallah onunda yararini görürüm.Ya bide benim Arkadasimin Sacdökülmesi var kiz yakinda kel olacak gibi oda kullansa faydasi olurmu acaba?simdiden tesekürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?