- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım öyle deme üzülüyorum sonra..:çok üzgünüm: sende taze taze yapıyosun dimi mirmirmirmir eğer devam edersen inşallah etkisini gösterir canım eğer etmezsende burda bizleri unutma olur mu yerimseniben
kızlar su an basımda suyumla beklemekteyım:)
acaba 2 saat olan sureyı fon makınası ıle ısı vererek daha cok nufuz etmesını saglayarak kısaltabılır mıyız kı
tabiki taze yapıyorum rapunzelim hatta evde kimse yokken yapıyorum kokusuna uyuz oluyorlar diye. herşeyi aynen tarif edildiği gibi yapıyorum. pazara kadar devam edicem tekrar ölçücem olmazsa bırakıcam napıyım. unutmam tabi misafirliğe gelirim yerimseniben
Hadi kizlar kim cesaret ediyor Saclarinin resmini buraya koymaya.Aslinda herseferinde ölcmekte gerekmez ozaman.
e canım sen koy ozaman kameran falan mı yok..:sm_confused:
Heheh kameram varda canim simdilik ben daha baslamadim.Bugün baslayacam ama baslayipta faydalarini görenleri görmek isterim tabiki.Ama birisi cesaret ederse bende koyacam:1hug:
ya yumurta kafamda pişerse dıye korktum faıry
baya basım dondu yaw, bıde ben ılımaya dıye resmen sogumaya bırakmısımunutmusum :)
ben bılemıyorum sureklılık gosterebılcek mıyım:) harbıden fena kokuyormus napalım turbu seven kokusuna katlanır
ben koymuştum ama bu gece tekrar çekip koyarım senin için tuplu sudan sonra bir ay dolmuş oluyor.sende hazırla saçının resmini.bundan bi iki hafta sonra bakarız neler oluyor ben kahküllerden ölçüyorum genelde görsel olarakta yansıtmış oluruz buraya fikrin için sağol.ama sadece benim saçımla olmaz bu iş cünkü yapmıştım hakkaten de olmadı.:jeyyar: konu bende oldugu için baskalarının saçları olmalı yoksa bana zaten yaradı..eger böyle olursa söyledigin gibi daha tatmin edici sonuclar alınır.
canlarım inanmakta cok önemli bunu unutmayın tamam simdiden herkese teşekkürler ilginiz için ve çok değerli dualarınız ve duydugunuz güven için hepinizi öpüyorumŞeniz
olsun süreklilik gösteremesende canın sağolsun canım..:teselli: ama bi gün cok istersen saçlarını uzatmak ve aynı zamanda sağlıklı bakımlı saçlara kavusmak aklında bulunsun yerimseniben belki ilerde işine yarar yani yine de sonuclarını bekliyorum canım sengözlerimebaksanab
Kızlar bu bir mucize olmalı.Saçlarım gerçekten uzadı.Üstelik sadece iki kez yapma imkanım oldu.İkincisinde üç saat beklemiştim,sanki saçlarım birden uzamış gibi hissettim.Fakat söylemem gereken bir şey var,turplu suyun taze olması gerekmiyor bence,ikisinde de elimde olmayan nedenlerden dolayı bir gün gecikmeli kullanmıştım.Yani bir gün beklemişti su ama saçlarım uzadı.
merhaba arkadaşlar nasılsınız dün turbumu kaynattım ama yapamadım bende bugün uyguladım şuan kafamda hattahihoyyythihoyyyt birazdan yıkayacağım benim size bir sorum olucak bu maskeyi uygularken saçınıza nasıl sürüyorsunuz biraz acayip bi soru oldu ama neyse kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ya zaten çok çk oluyo ya ben kafamı eğdim annem de azar azar kafama döktü kafamı turplu suyla yıkamış oldum yani tamamı ıslanınca iyice sıktım streçe sardım üstüne tülbentle sardım biraz aktı ama boynuma havlu koydum gayet de iyi oldu.. ben de yeni boya yapmıştım direk diplerimden anladım çok az uzamış.. benim boya yapınca 1 ay saçlarım asla uzamaz çok iyi bilirim yani.. bu hafta boyunca saçlarımla çok mutluydum hakikaten de çok saol rapunzelcimmerhaba arkadaşlar nasılsınız dün turbumu kaynattım ama yapamadım bende bugün uyguladım şuan kafamda hattahihoyyythihoyyyt birazdan yıkayacağım benim size bir sorum olucak bu maskeyi uygularken saçınıza nasıl sürüyorsunuz biraz acayip bi soru oldu ama neyse kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar peki bunu ne kadar sıklıkta yapıyorsunuz bakalım yarın pazardan turp alayım inş bulurum....tşkkr herkese...:enbuyukkk:
tam istediğim şey tevafuk oldu.. hem saçları canlandıran hem uzatan bir karışım arıyordum bir süredir ben de. en kısa zamanda denicem çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?