Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''




ilk hafta 0.5 cm uzamasına bile sevinmiştim hatırlarsan millet 1 cm uzatırken. umut etmekten yoruldum bu saç böyle işte böyle kabul edicez. aşkıma da dedim yanık yerlerini kestirince saçım maksimum omuzlarımda olur dedim, bu kadar uğrşamana yazık zaten bide toptan dökme tabi bırak kendi halinde uzasın, düğüne kadar uzar zaten dedi. ondan bırakmaya karar verdim bakalım pazara kadar 2 yada 3 kez daha yaparım bi fark olmazsa bırakıcam.

haklısın cnm ama gerçekten çok üzüldüm keşke uzatsaydı sanada yarasaydı ama olmayınca olmuyor işte:teselli:
 
kızlaaar ben de salı gunu ılk defa yaptım yanlız 1.30saat fln bekletebıldım.. acıkcası yumurta olayından cok endıselenıodum acaba cıkar mı cıkmaz mı dıe.. gayette 2sampuanda cıktı ve yumusacık + kırıksız saclara sahıp oldum şakkıdı dun de bı kez daha yaptım ve yıne ancak 1saat fln bekletebıldım.. sızlere bı sorum olacak . ben bu turp suyunu yaptım sonra ıcıne bı yumurta sarısı kırdım ve suyun rengı pamuksekerı rengı gıbı oldu.. kıvamı tutturabıldım mı acabı :utangac: ?
bu arada sacımı olctum 54cm cıktı haftaya tekrar olcucem bakalım ne kadar uzamıs :dance:
 
bende yapıyorum turplu suyu,artık saç kremi kullanmıyorum saçlarım yumuşacık oluyo,ama turpu kaynatırken çok kötü kokuyo o yüsden balkonda yada yeriniz müsaitse dışarda kaynatın.ben öyle yapıyorum saçlarım için herşeye katlanırım ama maalesef annem katlanamıyooo :)
 
denedim denedim ben de denedim çoook güzel oldu saçlarım benim gibi saçları kuru olanlara tavsiyem içersine bal katın ben öyle yaptım yumuşacık oldu saçlarım hem de nasıl canlılar...

çok saoool arkadaşım..
 
boyle bısey olamaz kızlar bugun herkes saclarımı cok begendı boyadım sandı ısıl ısıl gorunuyormuskaydirigubbakcemile2 dun aksam turp yapmıstım etkısı cok ıyı yumusacık yapıyor sıze tavsıyem ıkı gunde bı turp yapın haftanın bı gunu de saf zeytınyagını ısıtıp sacınıza surun mucızevı bısı ama oldu sırnaşık şey saclarım da bı ayda baya uzamıs dıplerım baya gelmıs tavsıye edıyorum herkese
 
ben bayağıdır giremiyodum kk ya neler olmuş ya turp almış başını gitmiş bayağı tutmuş burası neyse bende turbumu kaynatıom ve bendede uzama var gerçi 2 uygulama atladım ve geçen gün tekrar başladım ama saçlarım uzuyo :))) boyalı olduğu için diplerden anlıyorum :))
 
ben turplarımı aldım ama denemeye fırsatım olmadı bi türlü.inşallah bu akşam deniycem.ya kızlar bişey sorcam.benim saçlarım düzleştirici kullandıktan sonra çok yıprandı ve mat gözüküyor.turp suyu parlamasınıda sağlıyormu.yoksa bana önerebileceğiniz bişey varmı.saçlarım yumuşak ama görüntüsü parlak ve hacimli olmuyor bi türlü
 
ben bugün ilk denememi gerçekleştirdim we öle çok fecii bi kokusu olmadı.. sadece turplu suyla yumurtayı ilk karıştırdığım an ölücem sandım kokudan ama geçti :) saçlarım da ise yumuşakluk ya da sertlik olmadı kıvamı hala aynı :) korkudan ilk seferde 1,5 saat beklettim.. saçımın uzaması için ii gelip gelmeyeceğini 3 uygulamada anlamış olur muyum sizce ?????
 
Ya Arkadaslar bende bi ay önce Isirganotusuyuna basladim icinede Lavantayagi Sarimsaktozu felan karistirip hepsini birlikte kullaniyordum sacimda uzama farkettim ama bu Turpmucizesini görünce dayanamadim ve bende baslamaya karar verdim simdi komik gelecek belki ama bana Turpun Resmini yada nasil göründügünü anlatirmisiniz.Bugün aldim bitane ama bilmiyorum dogrumu diye böle Beyaz yuvarlak bisey.Acaba dogrumu aldim.Ve hangisi daha iyi beyazmi Kirmizimi Siyahmi?:)Bide bunun icine kaynatiktan sonra yaglari eklesem ve bi sisenin icine koyup o sekilde kullansam olurmu acaba? hem zahmetide fazla olmaz.
 
ya bu turplu su harika bişey 3. uygulamadayım daha ama saçlarım yumuşacık bebek saçı gibi röfleli saçı bile düzeltti harika. geçen kuaföre gittim saçların toparlanmış dediğim vitaminlerimi kullanıyon dedi evet dedim:D turptan bahsetmedim şimdi nutuk atcak bana diye. herkese tavsiye ederim fairylike öpüyorum tatlım
 
Ya Arkadaslar bende bi ay önce Isirganotusuyuna basladim icinede Lavantayagi Sarimsaktozu felan karistirip hepsini birlikte kullaniyordum sacimda uzama farkettim ama bu Turpmucizesini görünce dayanamadim ve bende baslamaya karar verdim simdi komik gelecek belki ama bana Turpun Resmini yada nasil göründügünü anlatirmisiniz.Bugün aldim bitane ama bilmiyorum dogrumu diye böle Beyaz yuvarlak bisey.Acaba dogrumu aldim.Ve hangisi daha iyi beyazmi Kirmizimi Siyahmi?:)Bide bunun icine kaynatiktan sonra yaglari eklesem ve bi sisenin icine koyup o sekilde kullansam olurmu acaba? hem zahmetide fazla olmaz.

google ın görseller kısmından turp resmine ulaşabilirsin. sorularının cevapları çok yazıldı çok yazıldı ama tekrarlayayım. en iyi geleni sırasıyla siyah, kırmızı ve beyaz turp. siyah turp aradım bulamamıştım, kırmızı kullandım ben hep. içimizde kaynatıp dolapta bekletenler var ama taze kullanmak en faydalısı. yağları yumurtayla birlikte eklesen sanırım daha iyi olur.
 
Bu formüle devam arkadaşlar. Artık saçlarımı boyamam gerektiğini söyledi eşim.kaydirigubbakcemile2
Bunu duyduğuma o kadar sevindim ki...
Ben altıncı uygulamamı yapmıştım, yarın 7 evet sabırla gerçekten sonuç alınacak birşey.
Gerçekten sonucu görünce iyiki denemişim dedim.a.s
Rapunzelim sen nerelerdesin acaba bu arada?
 
Cok sagol Kahvekolik.Ben beyaz Turp aldim heralde. insallah onunda yararini görürüm.Ya bide benim Arkadasimin Sacdökülmesi var kiz yakinda kel olacak gibi oda kullansa faydasi olurmu acaba?simdiden tesekürler.
 

lilizcim sağol bilgilerin için peki bu diğer maskenin ne gibi yararları var öğrenebilir miyim ??:sm_confused:


canim özür dilerim bir kac gün sitede sorun vardi giremedim . Sormus oldugun soruyu simdi gördüm. Soruna gelince Yaglarin yararlari malum hepimiz biliyoruz. Kuru mayada sac icin cok yararli besliyor saci ve dökülmeyi durduruyor. hatta yeni saclar cikardigi bile rivayet ediliyor. . Burada ( ben yurtdisindayim) mayahaplari bile satiliyor sac , deri ve tirnak icin. Suna dumankayaninda birkac tarifinde okumustum. Bende madem yararli maskelerime neden katmiyayim diye düsündüm. :asigim:
 
Cok sagol Kahvekolik.Ben beyaz Turp aldim heralde. insallah onunda yararini görürüm.Ya bide benim Arkadasimin Sacdökülmesi var kiz yakinda kel olacak gibi oda kullansa faydasi olurmu acaba?simdiden tesekürler.


dökülme için bilemeyeceğim o iş riskli olabilir. bu sadece uzatmak için diye biliyorum ben. fairylike diye bi arkadaş var o konunun uzmanı. yarın cevaplar sanırım daha sitenin açıldığını bilmiyor. dökülme için kendimden biliyorum çamterbentin diyorum ben.
 
Back